• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzel günler olsun hanımlar
bugün transferimin 5.günü ve evde sıkı yönetim var internet bile yasaklandı eşim ve annem tarafından Allahtan bugün açtım artık ve hem güzel hem üzücü haberlerle karşılaştım forumda.... hamiş haberleri alanlara Allah kolay bir gebelik nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucaklarına alsınlar miniklerini en kısa zamandada darısı bizlerin başına olsun.... sevindirici haberi almak için biraz daha zamana ihtiyacı olan arkadaşlarda şimdi aldıkları üzücü habere üzülmesinler güzel günler yakında inşallah hepimiz için.......
bende nedense bu tedavimde her hangi bir heyecan yok duygularımı aldırmış gibiyim ilk gün ağlama krizlerim oldu ama şimdi nedense hiç birşey hissetmiyorum inşallah bende burdan güzel haberler verebilirim sizlere ama herşey Allahtan o yüzden olmazsada hayırlısı böyleymiş diyeceğim yine
gününüzün güzel geçmesi dileklerimle hamişler bebişlerinizi sevin benim için ve bizleri dualarınızda unutmayın

çok güzel oluyomuşsun şekerim..... benim içimde hep senin gibi aslında.... ben yaştan dolayıda korkuyorum o yüzden ikiz iyi diyorum bi yandan, ama çalışan biri olarak da tabi yiyo mu diye sor, yok bi yanımda yemiyo diyo. ama 32 yaşındayım artık. hatta 4 ay kadar sonra 33 olcam. bide doktor ameliyat kararı verirken hemen 3 gün sonraya ameliyat dedi, ama dedim işlerim var ben hemen, zaten menopoza girdin gireceksin senin bekleyecek zamanın yok pek dedi. öyle demesek dedim, ama bide gerçekler var dedi.
o gün kontrolümü kendi doktorum yapmadı, merkezde tek doktor kalmış ve tepesinden dumanlar çıkıyodu. hatta ben bu konuşma öncesi hemşireme bu hep böyle huysuz mu ayol, yazık size demiştim. sonrasında bana da böyle lap lap konuşunca ohhhh dedim maşallah içimden. vallahi az duygusal olsam oturur ağlardım muhtemelen... öliyim o zaman ben demek geldi içimden. gerçi o doktorda çok iyidir de biraz serttir işte ben kendi doktoruma alışkınım güleç şakacı motive eden falan bana biraz ters geldi o yüzden. aman sanki herşeyimiz planladığımız gibi oldu da sıra bunda mı diyorum bazen de, hayat getirir sen yaşarsın.... Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah....

amayacım çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun allah şifa versin arkadaşım senin yaş 33 sanırım ben 35 yaşındayım erken menepoz riskin çok yüksek bu ay düzgün bile adet olamadım 12 ayın 21 de adet olucam ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum 2 tane anca yumurta verebiliyorum ve bazende yumurtalarım boş çıkıyo senin yine şansın çok yüksek ya ben napim arkadaşm ya yine yumurtam boş çıkarsa yasa hiç olmazsa benim ölede riskim var yinede şükrediyorum allaha vardır bi hayır hikmet diye ikiz versinki rabbim hiç yoktan benim gibi olmazsın keşke olsada benim ikiz olsa :43::43:

amayacım çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun allah şifa versin arkadaşım senin yaş 33 sanırım ben 35 yaşındayım erken menepoz riskin çok yüksek bu ay düzgün bile adet olamadım 12 ayın 21 de adet olucam ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum 2 tane anca yumurta verebiliyorum ve bazende yumurtalarım boş çıkıyo senin yine şansın çok yüksek ya ben napim arkadaşm ya yine yumurtam boş çıkarsa yasa hiç olmazsa benim ölede riskim var yinede şükrediyorum allaha vardır bi hayır hikmet diye ikiz versinki rabbim hiç yoktan benim gibi olmazsın keşke olsada benim ikiz olsa :43::43:

cnm inssss rabbim gonlune gore versin insss kac yumin olursa olsun yeterki hepsi inss saglikli olsun döllensinler cnm

Biraz önce embriyolog aradı, 11 yumurtamdan 7 tanesi döllenmiş
yarın 10:30 da transfer dedi
kalite durumu nasıl dedim o yarın belli olur henüz erken dedi çok heyecanlıyım,
şimdiye kadar hiçbir şey hissetmemiştim ama yarın karnımda olacağı ya da olacakları hissi çok garip

daha 209uncu sayfadayım. bi aklımdakileri yazıyım da önceeeee :))))) öncelikle hepinize çok çok çok teşekkürler... çok duygulandım inanın.... hemen anlatıyım. saat 5 gibi ameliyata altılar 6 gibi çıktım. tamamen uyumak istedim. sonra uyanınca tam duygusala bağladım. ağladım falan. bu arada doktorum alttan temizleyebilirlerse o şekilde yapacaklarını söylemişti ama olmamış, kesmişler ya beni....:34: sonracığımaaaa ilk gece bayaaaa bi acı idi. narkozu atana kadar ne söylendim ne söylendim. insan kendini bile bile kestirir mi hiç ağrısı sızısı yokken, yaptım ben, hiç mi aklım yoktu benim diye diyeeee geçti zaman. saat 1-2 gibi sonunda attım narkozu, bi yandan söylenip bi yandan dua ediyodum. derken ertesi gün kalktım yürüdüm. hastaneden çıktım. bugün çok şükür duş bile aldım. çok iyiyim kızlar. dua eden, beni merak eden herkese çok teşekkür ederim tekrar. çok duygulandım. iyiki varsınız. çilekliiii çok tebrik ediyorum. okumayı bitirdiğimde halim kalırsa ilk sayfaya nazar boncuğunu koycam tatlımmmmm...

bakalım başka neler olmuş :52::52::52:

geçmiş olsun amayaa Allah tez zamanda önce acil şifalar sonrada mini mini yavrular nasip etsin :)

bugün transferimin 5.günü ve evde sıkı yönetim var internet bile yasaklandı eşim ve annem tarafından allahtan bugün açtım artık ve hem güzel hem üzücü haberlerle karşılaştım forumda.... Hamiş haberleri alanlara allah kolay bir gebelik nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucaklarına alsınlar miniklerini en kısa zamandada darısı bizlerin başına olsun.... Sevindirici haberi almak için biraz daha zamana ihtiyacı olan arkadaşlarda şimdi aldıkları üzücü habere üzülmesinler güzel günler yakında inşallah hepimiz için.......
Bende nedense bu tedavimde her hangi bir heyecan yok duygularımı aldırmış gibiyim ilk gün ağlama krizlerim oldu ama şimdi nedense hiç birşey hissetmiyorum inşallah bende burdan güzel haberler verebilirim sizlere ama herşey allahtan o yüzden olmazsada hayırlısı böyleymiş diyeceğim yine
gününüzün güzel geçmesi dileklerimle hamişler bebişlerinizi sevin benim için ve bizleri dualarınızda unutmayın

meraba cnm benimde senin gibi transferimin 6. Günü bugun 1 tane iğne vurdurdum promulot depont diye bi iğne doktorun sana verdimi cnm bu iğneyi birde benim 4.-5. Gün adet olacakmışım gibi çok ağrım oldu kasıklarımda belimde bugün biraz hafif senin böyle bişey oldumu cnm

Selam kızlarrr:42: Bu gün transferimin 6. günü,test tarihim 1 aralık,günler geçmek bilmiyor bir türlü,2 yumoş transfer edilmişti bana inşallah yumoşlarım bana iyice tutunmuşlardır dua ediyorum isyetenlerde kendime :49: akıntım oluyor altım ıslak gibi,sırtımda ağrı oluyor arada bir bide adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor 5 dk falan sürüyor,Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz:49:

canım rabbim isterse 1 yumoşun olur o da bebek olur.. umudunu kaybetme neolur duanı et yeter..

bugün transferimin 5.günü ve evde sıkı yönetim var internet bile yasaklandı eşim ve annem tarafından Allahtan bugün açtım artık ve hem güzel hem üzücü haberlerle karşılaştım forumda.... hamiş haberleri alanlara Allah kolay bir gebelik nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucaklarına alsınlar miniklerini en kısa zamandada darısı bizlerin başına olsun.... sevindirici haberi almak için biraz daha zamana ihtiyacı olan arkadaşlarda şimdi aldıkları üzücü habere üzülmesinler güzel günler yakında inşallah hepimiz için.......
bende nedense bu tedavimde her hangi bir heyecan yok duygularımı aldırmış gibiyim ilk gün ağlama krizlerim oldu ama şimdi nedense hiç birşey hissetmiyorum inşallah bende burdan güzel haberler verebilirim sizlere ama herşey Allahtan o yüzden olmazsada hayırlısı böyleymiş diyeceğim yine

bende kendimi duygusuz hissediyorum ya.. umutlanıcak oluyorum ya boş çıkarsa diyorum umutlanmaya korkuyorum, yoktur bişey diyorum bu seferde ya varsa diyorum.. duygularım karışık..

Selam kızlarrr:42: Bu gün transferimin 6. günü,test tarihim 1 aralık,günler geçmek bilmiyor bir türlü,2 yumoş transfer edilmişti bana inşallah yumoşlarım bana iyice tutunmuşlardır dua ediyorum isyetenlerde kendime :49: akıntım oluyor altım ıslak gibi,sırtımda ağrı oluyor arada bir bide adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor 5 dk falan sürüyor,Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz:49:

bu estrofemi bana vermediler herkes kullanıyormu arkadaşlar :26: ben sadece elevit, coraspin ve progestan iğne kullanıyom..

Biraz önce embriyolog aradı, 11 yumurtamdan 7 tanesi döllenmiş
yarın 10:30 da transfer dedi
kalite durumu nasıl dedim o yarın belli olur henüz erken dedi çok heyecanlıyım,
şimdiye kadar hiçbir şey hissetmemiştim ama yarın karnımda olacağı ya da olacakları hissi çok garip

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız.....

meraba cnm benimde senin gibi transferimin 6. Günü bugun 1 tane iğne vurdurdum promulot depont diye bi iğne doktorun sana verdimi cnm bu iğneyi birde benim 4.-5. Gün adet olacakmışım gibi çok ağrım oldu kasıklarımda belimde bugün biraz hafif senin böyle bişey oldumu cnm

canım geçmiş olsun güzel haberler almamız dileklerimle doktorum bana herhangi bir iğne vermedi sadece ilaçlarım ve jelim var ne için o iğne herhangi bir bilgin var mı? artık doktorlarımız hakkımızda ne karar veriyorsa ona uyuyoruz benimde 3 gün kasık ağrım oldu ara ara ama bel ağrısı çok yaşadım dünde adet olucakmışım gibiydim ve göğüslerim acayip acıyodu dün hepsi gitti kesildi birden şu an hiç bir ağrı sızı yok sadece belimde ağrı var ama bel ağrısını normal zamanlardada çok çekerdim o yüzden onu transferle bağdaştıramıyorum bile inşallah peş peşe güzel haberler veririzzzzzzzz

Canım uçan fasulyem benim..lucrin yumurtaları baskılıyor ve bütün adet dönemi siklus kontrol altına alınıyor yani artık bunu tamamen kullandığımız ilaçlar kontrol ediyor ve bazı şeyler şansa bırakılmamış oluyor..lucrin yumurtaları baskılıyor hepsinin aynı oranda düzgün bir şekilde büyümelerine yardımcı oluyor.çok sayıda kaliteli embriyo elde edebilmek için bu çok önemli çünkü embriyoların mümkün olduğu kadar bekletilip içlerinden en kalitelisini seçmek için 5. güne beklemeleri gerekiyor..eğer lucrin kullanılmazsa yumurtlarının kimi çok büyüyüp kimi küçük hatta boş kalabiliyor..mesela benden 18 yumurta toplanmıştı 14ü döllendi ve çok sağlıklıydı..embriyologlarla konuştuğumda hep şunu söylemişlerdi seyirleri aynı gidiyor içlerinden en iyisini seçemiyorum demişti..ama 5. güne kadar sağlıksız güçsüz olanlar eleniyor zaten.benim son güne 3 tane kaldı tarnsfer aşamasındada bir embriyom kaldı yani seçilebilen bunlardı oda sanırım en güçlüsüydü sıkı sıkı tutundu annesine..lucrin bu yüzden önemli uzun protokolde.ama tabi bazı doktorlar çokda farklı olmadığını söyleyip kısa protokol uygulayabiliyorlar.bilemiyoruz tabi...ama murat doktor eğer uzaktan gelinmiyorsa yaş küçükse vakit varsa kesinlikle kısa protokol içine sinmiyor onun..ben ne yani tedavim bir ay daha mı ertlenecek niye kısa uygulamıyoruz deyince..sen istesende benim içime sinmiyor olumsuz birşeyle karşılaşırsak çok üzülürüm demişti...
şimdi lucrin uzun süre kullanılıyor ve onu kullanırken adet bekleniyor..benim 25. günümdemi ne adetim olmuştu çünkü lucrin bir haftadan fazla geçiktirmişti öyle bir etkisi var çünkü..şimdi bunu kullanırken adet olduk s0nrasında adet başlıyor doktora gidiliyor hormon testi yapılıyor sonrasında sanırım adetin 3. yada 4. günü gonal f ler yani yumurta geliştirici hormon iğneleri başlıyor..ama lucrin devam ediyor göbeğin bi tarafına gonal f bi tarafına lucrin vuruluyor..buda 9 gün falan sürüyor.tabi kişiye göre süre uzayıp kısalıyor.bana 250 lik gonal f vuruldu 8 gün 9. gün ise 150 lik..sonrasında bunlar bırakılıp çatlatma iğnesi vauruluyor ve arkasından opu..sonrasında kulağın telefonda embriyologları bekliyorsun canım...bunları biliyorsun zaten..ama bu süreçte kendini rahat bırak..inan murat bey herşeyi kendi takip ediyor sadece o ne diyorsa onu yap süreci kontrol etmeye çalışma hiç..kafan rahat olsun ben o dönemde sinirlerim alınmış gibiydi..sürekli dua ediyordum o kadar insanı en çok rahatlatan bu oluyor..sebepler dairesinde yapacaklarını murat beye..ruhi olarak ise kendini rabbine bırak o istemeden hiçbirşey olmaz o istersede hiçbir engel kalmaz..meryem suresi okumuştum ben 41 kez okunması gerkeiyor amma ben21 kere bile okumadan güzel haberi almıştım..mealine bakarsan teslim olman kolaylaşır..allah yardımcın olsun canım arkadaşım..hep dualarımdasın..
Herşeyi anladım. zaten süreci az cok bılıyorum ilkinden. sadece protokol ve ılaç degısık ya onu kavrayamamıştım.
(Sen zahmet edip yazmışsın benımkı kısa olacak ama..)
Seni seviyorum, teşekkur ederım canım benım :16:
Allah razı olsun :29:

selam canım benim test tahimde 2 aralık inşallah güzel haberlerimizi veririz buralardan benim bütün ağrım sızım dün çekildi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

selam canım benim test tahimde 2 aralık inşallah güzel haberlerimizi veririz buralardan benim bütün ağrım sızım dün çekildi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım güzel haberlerimizi alırız,müjdemizi veririz:1: seninde akıntın oluyormu? ayy benim hep ıslak gibi altım :(

çok güzel oluyomuşsun şekerim..... benim içimde hep senin gibi aslında.... ben yaştan dolayıda korkuyorum o yüzden ikiz iyi diyorum bi yandan, ama çalışan biri olarak da tabi yiyo mu diye sor, yok bi yanımda yemiyo diyo. ama 32 yaşındayım artık. hatta 4 ay kadar sonra 33 olcam. bide doktor ameliyat kararı verirken hemen 3 gün sonraya ameliyat dedi, ama dedim işlerim var ben hemen, zaten menopoza girdin gireceksin senin bekleyecek zamanın yok pek dedi. öyle demesek dedim, ama bide gerçekler var dedi.
o gün kontrolümü kendi doktorum yapmadı, merkezde tek doktor kalmış ve tepesinden dumanlar çıkıyodu. hatta ben bu konuşma öncesi hemşireme bu hep böyle huysuz mu ayol, yazık size demiştim. sonrasında bana da böyle lap lap konuşunca ohhhh dedim maşallah içimden. vallahi az duygusal olsam oturur ağlardım muhtemelen... öliyim o zaman ben demek geldi içimden. gerçi o doktorda çok iyidir de biraz serttir işte ben kendi doktoruma alışkınım güleç şakacı motive eden falan bana biraz ters geldi o yüzden. aman sanki herşeyimiz planladığımız gibi oldu da sıra bunda mı diyorum bazen de, hayat getirir sen yaşarsın.... Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah....

canımmm cok gecmiş olsun. Nasılsın? Ne zaman başlıyosun tedaviye, belli mi?

Back