kızlar,16. gün değerim 2224
doktorum yarın ultrasonda kese görünür dedi
ohhhh ne mutlu sana inşallah sorunsuz bir şekilde vakti zamanı gelince kucağında olurlar yarın büyük gün desene :)
ayy çok şükür :)))) hamdolsun :) sonuna kadar böyle gidersin inşallah arkadaşım :)))
değerin baya bir yüksek ve hızlı yükseliyor daha önce burada gördüklerime göre çoğul gebelik olabilir :) geliyor mu yoksa ikizler
Hayirli olsun, Allah isteyen herkese hayirlisini versinkızlar,16. gün değerim 2224
Günaydın güzel arkadaşlarım. .hayırlı bir hafta olsun insallah..
"Birşey yaratmak istediği zaman O'nun yaptığı "Ol" demekten ibarettir.Hemen oluverir" (Yasin82)
günaydın kızlar hepinize :))) rüyacım bende bu hafta içinde adet olup gitcem sanırım .bu arada kalçadan iğne istemiyorum ben ya :/
Herkese merhaba,bugün transferimin 6. gunu ve pembe bir akintim oldu, daha öncede 2 kez tüp bebek denemem olmuştu her ikisinde de 8. Gün hafif pembe bir akinti oldu, daha sonra 1 gün boyunca kanama falan olma di ancak daha sonra yavaş yavaş başlayarak kanamam artmisti, ayni olacak sanirim yine. Benzer deneyim yasayanlar paylaşabilir mi lütfen?
sen de mi deniz
ayy kızlar hepiniz ikiz geliyo diye diye getireceksiniz ikizleriii
hayırlısı artık ne diyim bilmiyorum,ne gelirse kabulüm
canım adetin gelmesi için çok erken değilmi.. sende kan pıhtılaşmasının kontrolü yapıldımı??
Herkese merhaba,bugün transferimin 6. gunu ve pembe bir akintim oldu, daha öncede 2 kez tüp bebek denemem olmuştu her ikisinde de 8. Gün hafif pembe bir akinti oldu, daha sonra 1 gün boyunca kanama falan olma di ancak daha sonra yavaş yavaş başlayarak kanamam artmisti, ayni olacak sanirim yine. Benzer deneyim yasayanlar paylaşabilir mi lütfen?
canım ya hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım ama önce gebe kalmamız lazım.bende işyerimden çok sıkıldım çıkmak istiyorum ama maddi yönden çıkamıyorum.çocuk olana kadar çalışmak zorundayımYuppy önce sen başla bakalım, ben de arkana takılcam inşallah haftaya. Canım ya bebişler gelsin de göbüşler popolar kevgire döncek zaten orası kesin :18:Bende de anestezi fobisi var, ilk olcak, bakalım nolcak Tedavim yine ertelenmese de hayırlısıyla şuracıkta her beraber hamiş haberi versek
Bende kalçadan biliodum sordum ordanda olur ama karın daha iyi dediler bende karından vuruluyorum ilk 2 gün vurulduktan sonra sancım oldu ama artık hiçbişey hissetmiyorum sizdede öyle oldumu
Yapilmadi ama 0,4 clexane kullaniyorum, neden sordun?
Iyiyim cok sukur tatlim,hafta sonu misafirim vardi Esim cok destekcim oldu saolsun,her yil hamile olsam keske dedim😁.benim 20 Kasım 16. Gun ki degerim1769 du,senin deger daha yuksek bakalim ins saglicakla ikizlere kavusuruz 🙏.14. Gune kadar polivit c(1tane),estrofem(3tane),neupogen(0,5),fraxiperine ve 600 mg progestan.kullandim.14. Gun 802 olan degerimden sonra estrofemi kestik digerleri aynen devam dedi dr cnm.pers gideyim diyorum doktorum persembe konyaya geliyormus.fakat kalp atisi haftaya duyacaksa haftaya beklesem miki diyorum.dr a soracagim hocam acili yeti yoksa haftaya gelsem olur mu diye😊😊😊 sen nasilsin tatlim yrn gidiyorsun galiba sen,hadı bakalım inş gönlündeki haberlerle gelirsin🙏arkadaşcıım,ne var ne yok
sen ultrasona ne zaman gitcen..ve senin şuanda kullandığın bişey var mı,ilaç iğne vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?