2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Herkese merhaba,bugün transferimin 6. gunu ve pembe bir akintim oldu, daha öncede 2 kez tüp bebek denemem olmuştu her ikisinde de 8. Gün hafif pembe bir akinti oldu, daha sonra 1 gün boyunca kanama falan olma di ancak daha sonra yavaş yavaş başlayarak kanamam artmisti, ayni olacak sanirim yine. Benzer deneyim yasayanlar paylaşabilir mi lütfen?

ohhhh ne mutlu sana inşallah sorunsuz bir şekilde vakti zamanı gelince kucağında olurlar yarın büyük gün desene :)

ayy çok şükür :)))) hamdolsun :) sonuna kadar böyle gidersin inşallah arkadaşım :)))

inşallah kızlar sağolun..size de nasip olsun hemencik hem de
yarın büyük gün..bakalım..daha bi doktor bulamadım bile..hayırlısı artık

değerin baya bir yüksek ve hızlı yükseliyor daha önce burada gördüklerime göre çoğul gebelik olabilir :) geliyor mu yoksa ikizler

sen de mi deniz
ayy kızlar hepiniz ikiz geliyo diye diye getireceksiniz ikizleriii
hayırlısı artık ne diyim bilmiyorum,ne gelirse kabulüm

Günaydın güzel arkadaşlarım. .hayırlı bir hafta olsun insallah..

"Birşey yaratmak istediği zaman O'nun yaptığı "Ol" demekten ibarettir.Hemen oluverir" (Yasin82)

Ayy canımm Rabbim hepimize "ol" desin inşallah! Senin bebişlerini de korusun Vallahi bebiş diye farkında olmadan yazdım. Allah soyletti

günaydın kızlar hepinize :))) rüyacım bende bu hafta içinde adet olup gitcem sanırım .bu arada kalçadan iğne istemiyorum ben ya :/

Yuppy önce sen başla bakalım, ben de arkana takılcam inşallah haftaya. Canım ya bebişler gelsin de göbüşler popolar kevgire döncek zaten orası kesin :18: Bende de anestezi fobisi var, ilk olcak, bakalım nolcak Tedavim yine ertelenmese de hayırlısıyla şuracıkta her beraber hamiş haberi versek

hadi şimdi ben kaçıyorum..hepinize dua etmeye gidiyorum güzeller..hepinizeeeeee!!!
hoşçakalınnn gürşmek üzere

canım adetin gelmesi için çok erken değilmi.. sende kan pıhtılaşmasının kontrolü yapıldımı??

Canım benim ilk deneyimim ve benimde transferimin 6.günü,bende sadece arada sırt ağrısı,5 dk falan süren adet sancısı gibi ağrı ve devamlı beyaz akıntı oluyor,doktorunla hiç konuşmadınmı bu durumunu?

canım ya hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım ama önce gebe kalmamız lazım.bende işyerimden çok sıkıldım çıkmak istiyorum ama maddi yönden çıkamıyorum.çocuk olana kadar çalışmak zorundayım ( rabbim ne olursun duy sesimi hayırlı bir sebeple bu işten ayrılmamı nasip eyle (( canım sende tüm tahlilleri yaptırdıysan aksamaz merak etme

Yapilmadi ama 0,4 clexane kullaniyorum, neden sordun?

kan pıhtılaşması sorunu olanlarda kimyasal gebelik olup düşebiliyor hemen.. yani senin 6. gün çok erken tam yerleşme zamanları sanki..:26: ama bu kullandığın ilaç belki onun içindir..

arkadaşcıım,ne var ne yok
sen ultrasona ne zaman gitcen..ve senin şuanda kullandığın bişey var mı,ilaç iğne vs
Iyiyim cok sukur tatlim,hafta sonu misafirim vardi Esim cok destekcim oldu saolsun,her yil hamile olsam keske dedim😁.benim 20 Kasım 16. Gun ki degerim1769 du,senin deger daha yuksek bakalim ins saglicakla ikizlere kavusuruz 🙏.14. Gune kadar polivit c(1tane),estrofem(3tane),neupogen(0,5),fraxiperine ve 600 mg progestan.kullandim.14. Gun 802 olan degerimden sonra estrofemi kestik digerleri aynen devam dedi dr cnm.pers gideyim diyorum doktorum persembe konyaya geliyormus.fakat kalp atisi haftaya duyacaksa haftaya beklesem miki diyorum.dr a soracagim hocam acili yeti yoksa haftaya gelsem olur mu diye😊😊😊 sen nasilsin tatlim yrn gidiyorsun galiba sen,hadı bakalım inş gönlündeki haberlerle gelirsin🙏

Son düzenleme:
Benimde transferde 6. günüm ben 3 ve 4. günlerde sol kasık ağrısı çektim. dün ağrılarım bıçak gibi kesildi. Artık hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntım var ama jelden diye düşünüyorum. Benim kullandığım ilaçlar ise Elevit, Folbiol, Clexane0.4 göbekten iğne, Crinone jel, Progynex kalçadan iğne.. Günler geçmek bilmiyor valla 1 Aralık gelsede sürecimizin sonucunu öğrensek. Sayılı gün çabuk geçmez oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…