- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
bence çok doğru yapıyosun kimsenin bilmesine gerek yok... gerçekten milletin ne sorusu bitiyo ne tavsiyesi ne öğütü bitiyoo konuşuyoda konuşuyolar kendimi eve kapattım yemin ederim ..gerçi benim olumsuz olduğu için batıyodur belkide... olumlu olsaydı belki sinir olmazmıydım ki bu çok konuşanlara
yelizcim,olumlu olsa da bu sefer sana akıl vermeye kalkarlardı,sen ne yapacağını bilemezmişsin gibi..
yani olurdu illa bişey..
geçen tvde bir prof konuştu,tüp bebek ile ilgili..uzun yıllar yurt dışında da bulunmuş..adam diyoki,yurt dışında çiftlerin bebek sahibi olması sadece ikisini ilgilendiriyo,ve insanlar evlenince aile oluyo...
bizim ülkemizde ise,bebek sahibi olmak,çifti,anne babaları,akrabaları,konu komşuyu,sülaleyi ilgilendiriyo ve çocuk sahibi olmayan çiftler aile gibi görülmüyo......dedi nefret ediyorum bazen insanlardan..gerçekten.....
sen tatlı canını üzme olur mu,duyma kimseyi,herkes dönüp kendi hayatına baksın..evet biz evlenir evlenmez ardarda 3-4 doğum yapamadık,onlarınki marifet bizimki eksiklikse eğer,öyle görüyolarsa tövbe haşa Allaha karşı gelmiş oluyolar..bana göre...
sen sağlıklı ols,eşin de öyle..ve huzurlu olun..gerisi gelecektir,umutlu ol,sen de anne olacaksın canım,Allahın izniyle