2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzel günler olsun hanımlar
bugün transferimin 5.günü ve evde sıkı yönetim var internet bile yasaklandı eşim ve annem tarafından Allahtan bugün açtım artık ve hem güzel hem üzücü haberlerle karşılaştım forumda.... hamiş haberleri alanlara Allah kolay bir gebelik nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucaklarına alsınlar miniklerini en kısa zamandada darısı bizlerin başına olsun.... sevindirici haberi almak için biraz daha zamana ihtiyacı olan arkadaşlarda şimdi aldıkları üzücü habere üzülmesinler güzel günler yakında inşallah hepimiz için.......
bende nedense bu tedavimde her hangi bir heyecan yok duygularımı aldırmış gibiyim ilk gün ağlama krizlerim oldu ama şimdi nedense hiç birşey hissetmiyorum inşallah bende burdan güzel haberler verebilirim sizlere ama herşey Allahtan o yüzden olmazsada hayırlısı böyleymiş diyeceğim yine
gününüzün güzel geçmesi dileklerimle hamişler bebişlerinizi sevin benim için ve bizleri dualarınızda unutmayın

amayacım çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun allah şifa versin arkadaşım senin yaş 33 sanırım ben 35 yaşındayım erken menepoz riskin çok yüksek bu ay düzgün bile adet olamadım 12 ayın 21 de adet olucam ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum 2 tane anca yumurta verebiliyorum ve bazende yumurtalarım boş çıkıyo senin yine şansın çok yüksek ya ben napim arkadaşm ya yine yumurtam boş çıkarsa yasa hiç olmazsa benim ölede riskim var yinede şükrediyorum allaha vardır bi hayır hikmet diye ikiz versinki rabbim hiç yoktan benim gibi olmazsın keşke olsada benim ikiz olsa

cnm inssss rabbim gonlune gore versin insss kac yumin olursa olsun yeterki hepsi inss saglikli olsun döllensinler cnm

Biraz önce embriyolog aradı, 11 yumurtamdan 7 tanesi döllenmiş
yarın 10:30 da transfer dedi
kalite durumu nasıl dedim o yarın belli olur henüz erken dedi çok heyecanlıyım,
şimdiye kadar hiçbir şey hissetmemiştim ama yarın karnımda olacağı ya da olacakları hissi çok garip

geçmiş olsun amayaa Allah tez zamanda önce acil şifalar sonrada mini mini yavrular nasip etsin :)

meraba cnm benimde senin gibi transferimin 6. Günü bugun 1 tane iğne vurdurdum promulot depont diye bi iğne doktorun sana verdimi cnm bu iğneyi birde benim 4.-5. Gün adet olacakmışım gibi çok ağrım oldu kasıklarımda belimde bugün biraz hafif senin böyle bişey oldumu cnm

Selam kızlarrr Bu gün transferimin 6. günü,test tarihim 1 aralık,günler geçmek bilmiyor bir türlü,2 yumoş transfer edilmişti bana inşallah yumoşlarım bana iyice tutunmuşlardır dua ediyorum isyetenlerde kendime akıntım oluyor altım ıslak gibi,sırtımda ağrı oluyor arada bir bide adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor 5 dk falan sürüyor,Crınone vajinal jel,Folik asit,Elevit,Coraspin,Estrofem kullanıyorum,inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz

canım rabbim isterse 1 yumoşun olur o da bebek olur.. umudunu kaybetme neolur duanı et yeter..

bende kendimi duygusuz hissediyorum ya.. umutlanıcak oluyorum ya boş çıkarsa diyorum umutlanmaya korkuyorum, yoktur bişey diyorum bu seferde ya varsa diyorum.. duygularım karışık..

bu estrofemi bana vermediler herkes kullanıyormu arkadaşlar :26: ben sadece elevit, coraspin ve progestan iğne kullanıyom..

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız.....

canım geçmiş olsun güzel haberler almamız dileklerimle doktorum bana herhangi bir iğne vermedi sadece ilaçlarım ve jelim var ne için o iğne herhangi bir bilgin var mı? artık doktorlarımız hakkımızda ne karar veriyorsa ona uyuyoruz benimde 3 gün kasık ağrım oldu ara ara ama bel ağrısı çok yaşadım dünde adet olucakmışım gibiydim ve göğüslerim acayip acıyodu dün hepsi gitti kesildi birden şu an hiç bir ağrı sızı yok sadece belimde ağrı var ama bel ağrısını normal zamanlardada çok çekerdim o yüzden onu transferle bağdaştıramıyorum bile inşallah peş peşe güzel haberler veririzzzzzzzz

Herşeyi anladım. zaten süreci az cok bılıyorum ilkinden. sadece protokol ve ılaç degısık ya onu kavrayamamıştım.
(Sen zahmet edip yazmışsın benımkı kısa olacak ama..)
Seni seviyorum, teşekkur ederım canım benım
Allah razı olsun

selam canım benim test tahimde 2 aralık inşallah güzel haberlerimizi veririz buralardan benim bütün ağrım sızım dün çekildi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

selam canım benim test tahimde 2 aralık inşallah güzel haberlerimizi veririz buralardan benim bütün ağrım sızım dün çekildi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım güzel haberlerimizi alırız,müjdemizi veririz seninde akıntın oluyormu? ayy benim hep ıslak gibi altım

canımmm cok gecmiş olsun. Nasılsın? Ne zaman başlıyosun tedaviye, belli mi?

inşallah canım güzel haberlerimizi alırız,müjdemizi veririz seninde akıntın oluyormu? ayy benim hep ıslak gibi altım

inşallah canım inşallah bugün hafif bir akıntı başladı ama fazla değil zaten pek anlayamıyorum jelden dolayı çünkü neredeyse gün boyu jel geliyor [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…