hakkaten o ne öyle menopoz filan
tamam belki gerçek bunlar ama böyle pat diye söyleyince
valla canım,her sorunla baş etmek zor,herkesin sıkıntısı kendine..ama bizimki de bir ayrı yaa..zamanımız kısıtlı bizim..bu beni etkiledi en çok..her ay azalan bişeyler var,ve bir evvel bişeyler yapılmalı...zor işler..Allah doktorumdan bin kere razı olsun,beni bu yola o sevk etti,rezerv durumumu farkeden o oldu..yani benim vesilem oldu..böyle doktorlara ne kadar dua etsek az..
nasibimize düşeni yaşayalım görelim..Allahım gönlümden geçeni biliyo,tek olsun diyorum..ama olduki ikiz verdi başım üstüne,hem çok da sevimli olurlar..zor ama sevimli..
bir de amayaa,saçma mı düşünüyorum..belki kızarsın,kızlar da kızar..ama benim bi düşüncem daha var..ikiz olmasının riskli ve zor olması bi yana..şey diyorum..benim çevremde kimse bilmiyo tedavi gördüğümü,sade benim anne-babam...ikiz olursa herkes anlar mı ki diyorum..anlasınlar ne olacak diceksin belki ama..eşimin özellikle isteğiydi,bunu kimse bilmicek,çocuk da bilmicek diye..millet konuşacak sorular bitmicek,yıpranıcaz diye,bir de bize özel diye..falan filan..velhasıl kelam anlaşılır mı ki:26: çok mu aptalım,günaha mı giriyorum!!
ne uzattım yaaa...çok konuştum
bu arada tam 2 yıllık evliyim....