• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

normalde adet olmayalım deriz tüp bebek içinse bir an önce adet olmayı bekleriz ne bu çektiğimiz ya :1: 2-3 gün içinde adet olurum herhalde ama kızlar çok kötü kasık ve bel ağrısı çekiyorum.hadi kasık ağrısı normalde bu bel ağrısı mahvetti beni ya :25: gece rüyalarıma girdi kalçadan iğneler yaa :25: ben 10 senedir kalçadan iğne olmuyorum korkudan hep kaçardım hastaneden :25:

hati canım neden bu kadar streslendin şimdiden bu iğne konusunda..anladım korkun varmış,istemiyosun ama eğer olur da verirse kalçadan olanı,sen fena olacaksın diye korktum..şimdiden kendini üzme arkadaşım,alışırsıııııınn..hem tek sorun bu olsun:34:

hati canım neden bu kadar streslendin şimdiden bu iğne konusunda..anladım korkun varmış,istemiyosun ama eğer olur da verirse kalçadan olanı,sen fena olacaksın diye korktum..şimdiden kendini üzme arkadaşım,alışırsıııııınn..hem tek sorun bu olsun:34:

çilekcim senle konuştuğumuzdan beri aklımdan çıkmıyoki gece rüyama girdi.ben göğşen beyle konuşcam gittiğimde :25:

çilekcim senle konuştuğumuzdan beri aklımdan çıkmıyoki gece rüyama girdi.ben göğşen beyle konuşcam gittiğimde :25:

valla canım muhtemelen sana da menogon vercek,ve kalçadan vurul dicek(ya da bana öyle geliyo,bilemem tabi)
konuş bakalım bi,fobim var de,fena olurum de,abart abart iyice :52::52:

ya koldan yada göbekten vurulacak canım iğneyi gördüm korkulacak gibi değil ben de nasıl yapcam bilmiyorum ama en azından görüntü olarak içimi rahatlattı :40:

ay sen ne kadar şanslısın bende göbekten istiyom yaaaaaaa:1:

valla canım muhtemelen sana da menogon vercek,ve kalçadan vurul dicek(ya da bana öyle geliyo,bilemem tabi)
konuş bakalım bi,fobim var de,fena olurum de,abart abart iyice :52::52:

öyle yapcam :999 geçen ben oradayken özlem hemşire birisine tüp bebek için iğne anlatıyordu ama o göbekten vuracaksın diyordu o yüzden şansım var bence :1: Bu arada sen aşılama oldunmu ?

öyle yapcam :999 geçen ben oradayken özlem hemşire birisine tüp bebek için iğne anlatıyordu ama o göbekten vuracaksın diyordu o yüzden şansım var bence :1: Bu arada sen aşılama oldunmu ?

olmadım canım,direkt tüp denedik..
çeşit çeşit iğne var,göbekten vurulduklarım da oldu,6 tane iğne..ama yumurta büyüten o önemli iğne kalçadandı işte..hadi hayırlısı sana göbek versin inşallah...

bu arada göbekten olan iğneleri ben kendim vuramıyodum,denemedim bile,eşim vurdu hep..yani cesaretli sayılmam ben de,böyle konuşuyorum amaa..senin kadar da değilim tabii :34:

olmadım canım,direkt tüp denedik..
çeşit çeşit iğne var,göbekten vurulduklarım da oldu,6 tane iğne..ama yumurta büyüten o önemli iğne kalçadandı işte..hadi hayırlısı sana göbek versin inşallah...

bu arada göbekten olan iğneleri ben kendim vuramıyodum,denemedim bile,eşim vurdu hep..yani cesaretli sayılmam ben de,böyle konuşuyorum amaa..senin kadar da değilim tabii :34:

canım sen iğnelerden kurtuldun yaa :))) 9 ayda adet olmican allahım ya harika bişey :))) ben aşılama oldum göbekten çok iğne yaptım kendime hiçte acımadı alışmıştım ondan göbekten istiyorumda :1: ayy şaka biyana bebek olsunda vallahi gerisi önemli değil :1:

canım sen iğnelerden kurtuldun yaa :))) 9 ayda adet olmican allahım ya harika bişey :))) ben aşılama oldum göbekten çok iğne yaptım kendime hiçte acımadı alışmıştım ondan göbekten istiyorumda :1: ayy şaka biyana bebek olsunda vallahi gerisi önemli değil :1:

tam olarak kurtulmuş sayılmam..her gün kan sulandırıcı iğnem var göbekten,bakalım ne zaman kestirecek iğneyi,artık yeter yaa..bugün konuşcam inşallah ilaçları da bıraktırır..

aynen,amacımıza ulaşalım da razıyız herşeye..
adet olmıcam inşallah..ben de buna nasıl seviniyorum var yaa:52: çünkü benim adetlerim fenadır,hayattan koparır,bazen sırf adet sancılarım için hamile kalmak isterdim:9:
tatildeyim 9 ay:34:

hayırlı akşamlar arkadaşlar Allah'ın izni ile dün iki bebişimizide aldık bizim bebişlerimiz 5.gün blast aşamasında dondurulmuşlardı çözülünce hiç bozulmamışlar maaşallah aynı kalitede geri kazandık dediler çok mutlu oldum transferimde çok güzel geçti anneme geldim şimdi dinleniyorum.yattığım yerden örgüde örüyorum tabi test tarihim 5 aralık inşallah o gün sizlere buradan güzel haberler verebilirim dualarınızda benide unutmayın sizleri seviyorum :))

canım hayırlı uğurlu olsunnnn, çok sevindim senin adına.

topikte senin yazılarımı görmek beni çok mutlu etti.sağlığın nasıl:16::16::16: inşaALLAH bundan sonra hiçbir pürüz çıkmadan cennet kokulu yavrularına kavuşursun:16::16::16::16:

senin nasıl güzel bi yüreğin var ya, her açtığımda topiği, bana yazılmış bi yazını görüyorum, tabi sadece sen değil diğer arkadaşlarında alınmasını istemem, bi sürü kez bunu denemiş biri olarak kendi derdine düşmüyosun başkalarını merak ediyosun dua ediyosun. ben onları gördükçe çok çok mutlu oluyorum, süper bi tebessüm yerleşiyo yüzüme. seni ben pek çok pek çok severim :))) hatta sevdim bile :34::54::54::54::54::54::54::54:

bana gelince, oturuyorum yürüyorum yatıp kalkabiliyorum kendi başıma, yardımsız çok şükür. hatta bugün ilk kez çorabımı da kendim giydim.... çok mutlu oldum. benim yapımda biri için bunlar çok önemli. ben kendimi yetersiz hissettiğim zaman kahroluyorum. ameliyatın hemen ertesi günü kalkmamın sebebi muhtemelen bu. yarın kontrolüm var, doktorlarım bakalım ne diycekler süreç nasıl işleyecekkkk

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

canım hayırlı uğurlu olsunnnn, çok sevindim senin adına.

senin nasıl güzel bi yüreğin var ya, her açtığımda topiği, bana yazılmış bi yazını görüyorum, tabi sadece sen değil diğer arkadaşlarında alınmasını istemem, bi sürü kez bunu denemiş biri olarak kendi derdine düşmüyosun başkalarını merak ediyosun dua ediyosun. ben onları gördükçe çok çok mutlu oluyorum, süper bi tebessüm yerleşiyo yüzüme. seni ben pek çok pek çok severim :))) hatta sevdim bile :34::54::54::54::54::54::54::54:

bana gelince, oturuyorum yürüyorum yatıp kalkabiliyorum kendi başıma, yardımsız çok şükür. hatta bugün ilk kez çorabımı da kendim giydim.... çok mutlu oldum. benim yapımda biri için bunlar çok önemli. ben kendimi yetersiz hissettiğim zaman kahroluyorum. ameliyatın hemen ertesi günü kalkmamın sebebi muhtemelen bu. yarın kontrolüm var, doktorlarım bakalım ne diycekler süreç nasıl işleyecekkkk

amayaa hoşgeldin merak ediyodum seni..sürecin nasıl olacak bundan sonra ne olacak diye...
hadi hayırlısı yarın güzel haberler versin inşallah doktorun,sağlığın yerinde olsun,gerisi de çorap söküğü gibi gelsin..
en önemli şey sağlık valla,insan böyle hastane kapıları aşındırınca,hasta olunca çok daha iyi anlıyo..Allah başka dert vermesin inşallah..

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

elif merhaba..Allah bağışlasın evlatlarını sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah..
yaşadıkların zor gerçekten,4 yıl da çok uzun bir süre,neyseki atlatmışsınız,sonu güzel olmuş..
cinsiyetlerini burdan da paylaşırsan sevinirim..
1erkek 1kız olsun :16: ne hoşşş!!!

elif merhaba..Allah bağışlasın evlatlarını sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah..
yaşadıkların zor gerçekten,4 yıl da çok uzun bir süre,neyseki atlatmışsınız,sonu güzel olmuş..
cinsiyetlerini burdan da paylaşırsan sevinirim..
1erkek 1kız olsun :16: ne hoşşş!!!

Canım çok teşekkür ederim.İnşallah bizde öyle istiyoruz.Bugün akşam burdan cinsiyetleri yazacağım.Allah hepinize versin inşallah.

Merhaba Kızlar Ben Elif,

allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.bende ilk okuduğumda nedendir bilmem ama bir kız bir erkek hissettim:) benim hayallerimde hep böyleydi belki de o yüzden ikiz dendiğinde bunu düşünüyorum. tabi en başta sağlıklı olsunlar en önemlisi o cinsiyet ikinci planda herzaman.

sizin haberlerinizi tedavilerinizi duydukça bende artık başlamak için sabırsızlanıyorum 29 kasımda ilk iğneme başlayacağım inşallah uzun protokol olacak benimde

çileklimonata bir şey sormak istiyorum sana yazılarında okudum hamile olduğunu öğrendin hala fitil kullanıyorsun ya o ne için merak ettim :)

Günaydınn kızlar benimde bugün kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım bu arada bi sorum olucak ben menopuru karından vuruluyorum sizler nasıl vuruluosunuz

Canım banada doktorum karın yada koldan vurabilecegımı söyledi ama eski doktorum kalçadan demişti ben eski usul kalçadan vuruldum.😊

amayaa hoşgeldin merak ediyodum seni..sürecin nasıl olacak bundan sonra ne olacak diye...
hadi hayırlısı yarın güzel haberler versin inşallah doktorun,sağlığın yerinde olsun,gerisi de çorap söküğü gibi gelsin..
en önemli şey sağlık valla,insan böyle hastane kapıları aşındırınca,hasta olunca çok daha iyi anlıyo..Allah başka dert vermesin inşallah..
canım çok teşekkür ederim. iyi olacak inşallah.... yani artık süreçten ziyade herşeyimi kendim yapmak istiyorum. bu beni rahatsız ediyo. yemeğimi yapamıyorum temizlik yapamıyorum önce bi şu benim için omzumdaki en büyük yük olan, başkasına yük olmaktan bi kurtulsam çok çok mutlu olcam. Rabbim daha beterinden korusun elbette. Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah....

süreç bence biraz beklememiz gerekecek ama bi yandan da zamanın geçmesi benim için dezavantaj malum. benim aklımdaki tedaviye başlayıp emriyo elde edip dondurmak ve sonradan vücudum kendini toplayınca transfer olması.... ama tabiki karar daha çok doktorların. bakalım ne diyecekler yarın :))))) ve bakalım senin bebişlerin ne alemdeler :34:

İki kiz diyorum bende ;) yok mu artiran ;))) şaka bi yana saglikla evlatlarini kucağına al canim.

bencedeeee... okuduğum an iki kız dedim ama önemli olan sağlıklı sıhatli hayırlı ömrü uzun iki cihanda da yüzünüzü yere eğmeyecek evlatlar olsunlar inşallah:54:

Back