inş.hayırlısıyla olur perşembe kontròlüm var inş. bikaç tane yumurtam olmuştur
inşallah olmuştur canım haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.hayırlısıyla olur perşembe kontròlüm var inş. bikaç tane yumurtam olmuştur
inşallah olmuştur canım haberlerini bekliyorum
canım inşallah bu kez olur rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz
Ayyyy en çok korktuğum deprem. ........
Kanepede baya sallandim vallahi,yüreğim ağzıma geldi korktum. ...
Her deneme yeni bir heycan. Benim için sonuç hep hüsran, umut ediyorum her seferinde. İğnelere başlayalı 6 gün oldu. Benim de uzun bir hikayem var. Umarım bu son olur.
canım nerdesın sen nerde deprem oldu???
Ankaradayim ben.ama merkez üssü BOLU. ..4.8 miş. ..hissettim ama
Merhaba Arkadaşlar;
4 kasım da 3 tane 5. gün embriyosu transferi yapıldı bana.bugün 20.gün ve değerim 20000 lerde.p.tesi ultrasona gircem ama değerim çok yüksek gibi geldi bana ve çok endişeliyim.
Merhaba kizlar...
Yeni hamişlerimiz varmış Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. tedavisi olumsuz sonuclananlara da rabbim tez vakitte tekrar güç versin inşallah...
Benimde bugün transferim oldu 2 bebeğimi alip geldim.. birisi güzel diğeri biraz ufak dedi doktor hayırlısı bakalım.. inşallah annelerini bırakmazlar...
Bu sabah iki bebisimizin transferi oldu...
benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...
Kizlar merhaba benim opum pazartesi icin planlanmisti ama doktorum cuma gunku kontrolde pazar alalim dedi, sabah herkesler uyurken gidip toplattik:)
11 yumurta toplanmis 7-8 tanesi buyuk dediler, en son cuma 18-19 mm civarinda 6 tane vardi, demek ki 2 gunde baska buyuyenler de olmus
Kismetse sali gunu transferim olacak dualarinizi esirgemeyin:)
Hepimiz icin hayirlisi olur insallah
Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.
amayaacım ve arkadaşlarım
bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah
hayırlı akşamlar arkadaşlar Allah'ın izni ile dün iki bebişimizide aldık bizim bebişlerimiz 5.gün blast aşamasında dondurulmuşlardı çözülünce hiç bozulmamışlar maaşallah aynı kalitede geri kazandık dediler çok mutlu oldum transferimde çok güzel geçti anneme geldim şimdi dinleniyorum.yattığım yerden örgüde örüyorum tabi test tarihim 5 aralık inşallah o gün sizlere buradan güzel haberler verebilirim dualarınızda benide unutmayın sizleri seviyorum :))
Canım çok teşekkür ederim ♥ bende olmadı ilaca baş vurayim
Günaydın güzel arkadaşlarım. .hayırlı bir hafta olsun insallah..
"Birşey yaratmak istediği zaman O'nun yaptığı "Ol" demekten ibarettir.Hemen oluverir" (Yasin82)
Gunaydin canimmm ..ultrasonda bebisi ne zaman gorceksin?
günaydınn kızlar benimde bugün kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım bu arada bi sorum olucak ben menopuru karından vuruluyorum sizler nasıl vuruluosunuz
Canim o zaman seninki kisa protokol olur. Uzunda aserin 21. Gunu lucrinle basliyolar cunku. Benimki de aşiri uzun Bi protokol oldu :))) hayirlisi hepimiz icin bakalim.
Doktora gidince haber. Bakalim ne yapcak. Benimde bi hafta kaldi dojtora gitmeme
slm arkadaşlar ben de bugün Allah nasip ederse, sürece başlamış bulunmaktayım. adetin 2. günü pazara denk geldiği için bugün yani 3. günü muayeneye gittik herhangi bir kist görünmedi 5-6 tane sayılabilen 4-5 tanede minik arkadan gelen yumurtam varmış eğer yeterli büyüklüğe ulaşırsa 10-11 yumurta olacakmış.
puregon 300 ile başlıyorum bu akşam
hemşire hnm siz artık gebe kategorisindesiniz dedi çok hoşuma gitti
Allahım ellerimizi boş bırakmasın, hakkımızda hayırlısı olsun, amin.