- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kendini üzme desemde biliyorum zor bende negatif sonuç alınca günlerce kendime gelememiştim belki bölesi senin için daha hayırlıdır bi böle düşün inşşş. hiç beklemediğin bi anda hamile kalırsın hayırlısıyla
Canim Allah sabir versin. Tez vakitte evladina kavusursun insallah
öpüldünüz kızlar iyi akşamlarr...
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
Evet kendimizi üzmüyoruz tabi... Allah sana da sabırlar versin... Ama ben yani özel bir açıklama bekliyorum doktordan. Yani senin durumun için daha çok bekliyorum işte. Yani biz nasip değilmiş deriz ama bence doktorların bu konuda daha tatmin edici açıklamaları olmalı. Yani 3. deneme 2 adet blastosist, genetik testler ve pıhtılaşma testleri temiz.... sonuç olumsuzsa doktorun bu olumsuza dair bir açıklaması olması lazım. Senin doktorun ne diyor, bir açıklaması var mı.. Yani tıp burada susuyor mu şimdi... Arkadaşım senin de sinirlerini bozuyorsam özür dilerim. Ben sadece tatmin edici cevaplar bulmak istiyorum. Ama tabiki sonuçta nasip kısmet...
Okuyorum ama yazamadım kendime blog açtım ve orda yazıcam artık...
bebekseruvenim.blogspot.com
Hepinizi seviyorum...
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim zeynepcim dediğin gibi mutlaka vardır bundada bir hayır mevlam neylerse güzel eyler verdiğinede vermediğinede binlerce kez şükürler olsun bugün değilse yarın hepimizin dualarını kabul etsin inşallah senin ilk denemenmiydi
Neşe yalovalımısınsanada iyi aksamlar cnm
kızlar bi yardım edin bana herkes yazıyor şuram ağırıyor buram batıyor falan diye.. benim aşılamam yapılalı 6 gün oldu ama bende hiçbir şey yok oturup kendimi dinliyorum ama yok :) acaba bende mi bir sorun var ya???
cnmm nasılsın bence sen belirtilere fazla takılma herkeste aynı olmuyomuş keyfini çıkar pozitif düşün cnm gör bak herşey çoook güzel olacak
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
çok pozitif düşünüyorum ama sonunda üzülmekten de korkuyorum ne yalan soyleyeyım.. kendımı gezmeye verdım hergun bır yerdeyim düşünmemek için uğraşıyorum hayırlısıyla olur ınsallah
bende iyiyim çok şükür cnm aslında biz ne yapsak boş kaderimizde yazılmışsa bigün olacak ama cnm kendinide fazla yorma bende büyük ihtimal aşılama yaptıracam
Canim ne kadar zor sureclerden gecmissiniz. Allahim yardimciniz olsun. Bu kez hayirli sonuc alir evladinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
mümkün olduğunca bişey yapmıyorum canım dınlenıyorum hep inşallah kaderımızde vardır ve bızde tadarız bu duyguyu.. ne zaman yaptıracaksın canım
Merhabalar, biz de buay deneyeceğiz. Şimdiye kadar edindiğim tecrübelerde femera kullanmıştık. Bu doktor sadece gonal f kullanıyor. Benim gibi femera kullanmayan varmı? Bu bizim 6. Denememiz olacak. Her deneme bir macera bakalım neler olacak