Ay sabahtan beri siteye giremiyorum, kötü yazılım vs. uyarısı veriyor. Tarayıcıyı değiştirince girebildim. Dün doktor randevumuz iyi geçti çok şükür her şey yolunda... Veee benim kızım olacakmış, çok mutluyum nasıl yapsak?
Özellikle güzbahar o kadar emindi ki kız olacağından, doktordan önce bana "kızını ve seni öpüyorum" diyordu o derece :) Valla haklı çıktı. Tüm "kız" tahmincilerini tebrik eder, yanaklarınızdan öperim :) Şimdi sürekli isim düşünüyorum... Allahım bu mutluluğu her isteyene nasip etsin.
Ay sabahtan beri siteye giremiyorum, kötü yazılım vs. uyarısı veriyor. Tarayıcıyı değiştirince girebildim. Dün doktor randevumuz iyi geçti çok şükür her şey yolunda... Veee benim kızım olacakmış, çok mutluyum nasıl yapsak?
Özellikle güzbahar o kadar emindi ki kız olacağından, doktordan önce bana "kızını ve seni öpüyorum" diyordu o derece :) Valla haklı çıktı. Tüm "kız" tahmincilerini tebrik eder, yanaklarınızdan öperim :) Şimdi sürekli isim düşünüyorum... Allahım bu mutluluğu her isteyene nasip etsin.
Kizlar kalbimdesin hamile mi
Haha bende kızın olcak demiştim oleyyyyyyy biz uzun ugraslar sinucunda isme karar verdik :) esim hasan koydu bende rüya gördüm eren koydum.hasan eren oldu ismii rabbim sonuna kadar gtmeyi nasip etsin insallah
geçen ay konuştum en son tedaviye başlayacaktı donmuşlarıyla hamiş sanırım
oyyy oyyy isimler de konulmuş süpersin canım Rabbim bana da nasip etsin inşallah tez zamanda maşallah size okudukça sizler gibi heyecanlanıyorum hatta tedaviye hemen başlamak istiyorum
evet kızlar kalbimdesin hamile ancak kanamaları var, bol bol dua edin onun için.....
benim için deeeeeeeeee
Canimmmm teşekkür ederim kalbimdesine cok sevindim sanada cok dua ediyorum ayni zamanda basladigm arkadaslarm hamile kalip dogurdular bile cok üzülüyordum ama sabirla bekledim hamdolsunnn sonu güzel olsu simdide sira sende bu sene allahin izniyle sende hamile kalacaksin sz daha sabir hadi:)
evet kızlar kalbimdesin hamile ancak kanamaları var, bol bol dua edin onun için.....
benim için deeeeeeeeee
benim için bebek için deeeee... cumanız mübarek olsunnn
bakalım tatlım tahlillerim de birşey çıkarsa önlem alınır bari bir sonraki tedavimde , çıkmazsa da artık pgt falan bilemiyorum ama düşünüyorum....amayaa canım hadi hayırlı olsun. güzel haberlerini bekliyorum. çok yazmıyorum ama topiği takip ediyorum sürekli
inşallah sorun olmaz tatlım... dualarım seninle....Canlarım cevaplarınız için teşekkür ederim. Tam iğnelerden kurtulma planları yaparken kanamam başladı Kasılmayla beraber. Bir gece hastanede yattım. Ilaçlar fitiller derken kontrol altına aldılar eve dondum. Dun sabaha karsi tekrar kasilma ve kanamam oldu doktorun verdiği fitili kullandım. Suan daha iyiyim ama her an yine olabilir.dualarınızı eksik etmeyin.
Canlarım cevaplarınız için teşekkür ederim. Tam iğnelerden kurtulma planları yaparken kanamam başladı Kasılmayla beraber. Bir gece hastanede yattım. Ilaçlar fitiller derken kontrol altına aldılar eve dondum. Dun sabaha karsi tekrar kasilma ve kanamam oldu doktorun verdiği fitili kullandım. Suan daha iyiyim ama her an yine olabilir.dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba phalesis, gecmis olsun.benim de 3 gündür ara ara kanamam oluyor. Benim plasenta rahim ağzını kapattığı için oluyormuş. Bir kaç haftaya inşallah rahim büyürse yukarı çıkma ihtimali varmış. Ama kanama oldukça çok korkuyorum. Sonuçta kanamanın devam etmesi düşüge neden oluyormuş. Dün düşük iğnesi yaptılar bana. İnşallah en kisa zamanda normale döneriz.Canlarım cevaplarınız için teşekkür ederim. Tam iğnelerden kurtulma planları yaparken kanamam başladı Kasılmayla beraber. Bir gece hastanede yattım. Ilaçlar fitiller derken kontrol altına aldılar eve dondum. Dun sabaha karsi tekrar kasilma ve kanamam oldu doktorun verdiği fitili kullandım. Suan daha iyiyim ama her an yine olabilir.dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba phalesis, gecmis olsun.benim de 3 gündür ara ara kanamam oluyor. Benim plasenta rahim ağzını kapattığı için oluyormuş. Bir kaç haftaya inşallah rahim büyürse yukarı çıkma ihtimali varmış. Ama kanama oldukça çok korkuyorum. Sonuçta kanamanın devam etmesi düşüge neden oluyormuş. Dün düşük iğnesi yaptılar bana. İnşallah en kisa zamanda normale döneriz.
Coook Tesekkur ederim amayaa.
Romacım 14.haftam bittti bugun. Neden oldugu bilinmiyor. Kasilmalar olunca bebek kendini asagi itiyor. Rahim agzi kapali cok sukur.Kanamali bi sekilde tabii. Doktor endol diye bir fitil verdi.kasilmayi durduruyor.kasilma durunca bebekte normal yerini aliyor. Devamli ayaklarim havada sirt ustu yatiyorum.biraz hareketlensem kanamam cogalabiliyor. Doktorum galiba senin hamilelikte boyle gececek dedi.umarim dusmez bebisim ben yatmaya raziyim.
Ose cim.sanada gecmis olsun.umarim gecicidir seninki. En azindan problemin belli. Rabbim yardimcimiz olsun
Sagol sezercim. Istanbuldayim halen annem bakiyor bana sagolsun. Esimde isinden izin aldı o da yanimda kaliyor. Genellikle agrilarim gece oluyor eşim mesai yapiyor :) umarım uzun sürmez bu durum. Agrilara raziyim da bebegimin dusmesini dusunmek bile istemiyorum. Cumaya kadar dayanirsam insallah doktor randevum var. Daha erken gidemiyorum doktorum tatile cikti cunku. Allah saglik versin hepimizeIkinizi de coooook gecmis olsun canlarim. Umarim evde yardimciniz vardir. Ne bileyim anneniz falan...Bu surecte yatmaniz ve hareket etmemeniz cook onemli. Tez zamanda hamileliginiz normal surecine doner insallah. Dualarımız sizinle
30 agustos 02.25 itibariyle benim icin uykusuz geceler baslamis olup herkeslere bolca dua edilmistir.darisi herkesin basina
30 agustos 02.25 itibariyle benim icin uykusuz geceler baslamis olup herkeslere bolca dua edilmistir.darisi herkesin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?