arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?
sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.
varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....
Canım Aytun Hanım'a detaylı yazmanı öneririm.Kızlar bana tüp bebek tedavisi hakkında bilgisi olan aynı zamanda gebelik takibi yapan iyi bi doktor lazım. Hadi yazın noluurr. Baska bir doktorun soyleyeceklerine ihtiyacım var. Suan gittiğim doktorun tup bebek bilgisi yok ve ben halen tedavi sırasında kullandıgım ilaclarimi kullanıyorum. Çunkü bıraktırmaya cesaret edemiyor tedbir amaçlı devam et diyor. Ama rtık progestan iğne için popoda yer kalmadı. Hemşire yer bulmakta zorlanıyor valla 3 aydır kullanıyorum çünkü. Ayy kafayı yicem. Heeellpp
Sağol monica. Peki bu doktor istanbulda mi? Istanbulda doktor aradığımı söylemeyi unuttum. Ya yazınca o kadar uzuyor ki birini yazıyorum başka bişey eksik kalıyor. Açıkçası ne sorucamı da bilmiyorum. Muayene olmam lazım benim. Çokk teşekkür ederim cevapladığın içinCanım Aytun Hanım'a detaylı yazmanı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/op-dr-aytun-aktan-sorularınızı-cevaplıyor.423956/page-119
Kendisi benim doktorum, bu linkten de soru soranlara yardımcı oluyor.
Canim,benim tup bebek dr,su an gebelik takibimi de yapiyor.ben de tavsiye ederim.ancak anadolu yakasinda..sgk ve ozel saglik gecerli..dr.Kenan Sofuoglu, medistate kavacik hastanesi.Kızlar bana tüp bebek tedavisi hakkında bilgisi olan aynı zamanda gebelik takibi yapan iyi bi doktor lazım. Hadi yazın noluurr. Baska bir doktorun soyleyeceklerine ihtiyacım var. Suan gittiğim doktorun tup bebek bilgisi yok ve ben halen tedavi sırasında kullandıgım ilaclarimi kullanıyorum. Çunkü bıraktırmaya cesaret edemiyor tedbir amaçlı devam et diyor. Ama rtık progestan iğne için popoda yer kalmadı. Hemşire yer bulmakta zorlanıyor valla 3 aydır kullanıyorum çünkü. Ayy kafayı yicem. Heeellpp
canim yeni evinizde gule gule oturun..gecmis olsun,reflu cok kotu..bende bikac haftadir yasiyorum.her ogunde degil ama aksam yemeklerim beni mahvediyor..dr bana rennie surup onerdi..onun harici iyiyim.daha cok bekliyoruz seni buraya:)selam canlarimm hepnizi ozledimmmm...cok uzaklara tasindikk isten ayrildim ev bulmkata zorlandik internet baglatamadik hastalandimm acillere gittim falan filan derkennn geldim sonunda..okuyamadimm herkes iyidir insallahhh..bende reflu basladi 3 gun cok kotu oldum yedigimi cikariyordum ve goguslerimin altindan sirtima vuran bir agri vardi tabi reflu oldugunu bilmiyordum epey korktum sonunda acile gittik..bebisim iyimis..sizzler nasilsinizzz???
Evet kendisi İstanbul'da; Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi'nde. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktor. Umarım en kısa zamanda sorularına tatmin edici yanıtlar alırsın için rahatlar.Sağol monica. Peki bu doktor istanbulda mi? Istanbulda doktor aradığımı söylemeyi unuttum. Ya yazınca o kadar uzuyor ki birini yazıyorum başka bişey eksik kalıyor. Açıkçası ne sorucamı da bilmiyorum. Muayene olmam lazım benim. Çokk teşekkür ederim cevapladığın için
Canim hadi bakalim,insallah bebisini guzel guzel gorursun..benmde iki hafta oldu,sabirsizlikla bekliyorum onumuzdeki haftayi..bu uc hafta gecmiyor yaa,gormek istiyorum minnosumu..eger drum karsi cikmazsa iki haftada bir gorusmeyi teklif edecegim ben..bakalim ne kadar buyumus,haberini bekliyorum:)Geçmiş olsun ikinize de hiç kıyamam... Unbelivable hayırlı olsun yeni eviniz, şehriniz. Çok mutlu olursunuz umarım. Özletme kendini. Benim de bugün doktor kontrolüm var, heyecanlanıyorum... Belki cinsiyetini de öğreniriz artık. Öpüyorum herkesi.
keşke fikrim olsa da paylaşabilsem... ama merveaydin arkadaşımız bayaaa açıklamış tatlım, endişe edilecek bir durum yokmuş sanırım.....arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?
sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.
varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....
çok çok çok geçmiş olsun tatlım, inşallah her biri geçip gitmiştir..... özledik kiiiiiiselam canlarimm hepnizi ozledimmmm...cok uzaklara tasindikk isten ayrildim ev bulmkata zorlandik internet baglatamadik hastalandimm acillere gittim falan filan derkennn geldim sonunda..okuyamadimm herkes iyidir insallahhh..bende reflu basladi 3 gun cok kotu oldum yedigimi cikariyordum ve goguslerimin altindan sirtima vuran bir agri vardi tabi reflu oldugunu bilmiyordum epey korktum sonunda acile gittik..bebisim iyimis..sizzler nasilsinizzz???
tatlım senin de kontrolün varmış sanırım merakla bekliyorum sonucunuuuuuuCanım Aytun Hanım'a detaylı yazmanı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/op-dr-aytun-aktan-sorularınızı-cevaplıyor.423956/page-119
Kendisi benim doktorum, bu linkten de soru soranlara yardımcı oluyor.
Kızlar bana tüp bebek tedavisi hakkında bilgisi olan aynı zamanda gebelik takibi yapan iyi bi doktor lazım. Hadi yazın noluurr. Baska bir doktorun soyleyeceklerine ihtiyacım var. Suan gittiğim doktorun tup bebek bilgisi yok ve ben halen tedavi sırasında kullandıgım ilaclarimi kullanıyorum. Çunkü bıraktırmaya cesaret edemiyor tedbir amaçlı devam et diyor. Ama rtık progestan iğne için popoda yer kalmadı. Hemşire yer bulmakta zorlanıyor valla 3 aydır kullanıyorum çünkü. Ayy kafayı yicem. Heeellpp
Gozunuz aydin canim,saglikla dogsun insallah.bu surecte nasilsa isim bulursunuz:)Ay sabahtan beri siteye giremiyorum, kötü yazılım vs. uyarısı veriyor. Tarayıcıyı değiştirince girebildim. Dün doktor randevumuz iyi geçti çok şükür her şey yolunda... Veee benim kızım olacakmış, çok mutluyum nasıl yapsak?
Özellikle güzbahar o kadar emindi ki kız olacağından, doktordan önce bana "kızını ve seni öpüyorum" diyordu o derece :) Valla haklı çıktı. Tüm "kız" tahmincilerini tebrik eder, yanaklarınızdan öperim :) Şimdi sürekli isim düşünüyorum... Allahım bu mutluluğu her isteyene nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?