2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar bana tüp bebek tedavisi hakkında bilgisi olan aynı zamanda gebelik takibi yapan iyi bi doktor lazım. Hadi yazın noluurr. Baska bir doktorun soyleyeceklerine ihtiyacım var. Suan gittiğim doktorun tup bebek bilgisi yok ve ben halen tedavi sırasında kullandıgım ilaclarimi kullanıyorum. Çunkü bıraktırmaya cesaret edemiyor tedbir amaçlı devam et diyor. Ama rtık progestan iğne için popoda yer kalmadı. Hemşire yer bulmakta zorlanıyor valla 3 aydır kullanıyorum çünkü. Ayy kafayı yicem. Heeellpp

canım benimde mthfr heterozigot bu tek başına pıhtılaşma ifade etmiyor gebe kalmaya engel değil. b12 ve folik asit testlerinde de değerler normalse sorun yok demektir. Tedavide coraspin hapa başlaman ve folik asit kullanman yeterli. faktörlerde mutasyon yok önemli olan onlar heterozigot türk kadınlarının çoğunda olan bir sorunmuş dikkate alınacak bir durum yok canım. Hergün iğneye gerek yok kendimden biliyorum ayrıca bildiğim kadarıyla pıhtılaşma ile ilgili bir düşük yaşamış olsaydın bu genelde 7. - 8. haftalarda oluyor diye biliyorum

Canım Aytun Hanım'a detaylı yazmanı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aktan-sorularınızı-cevaplıyor.423956/page-119
Kendisi benim doktorum, bu linkten de soru soranlara yardımcı oluyor.

Sağol monica. Peki bu doktor istanbulda mi? Istanbulda doktor aradığımı söylemeyi unuttum. Ya yazınca o kadar uzuyor ki birini yazıyorum başka bişey eksik kalıyor. Açıkçası ne sorucamı da bilmiyorum. Muayene olmam lazım benim. Çokk teşekkür ederim cevapladığın için

selam canlarimm hepnizi ozledimmmm...cok uzaklara tasindikk isten ayrildim ev bulmkata zorlandik internet baglatamadik hastalandimm acillere gittim falan filan derkennn geldim sonunda..okuyamadimm herkes iyidir insallahhh..bende reflu basladi 3 gun cok kotu oldum yedigimi cikariyordum ve goguslerimin altindan sirtima vuran bir agri vardi tabi reflu oldugunu bilmiyordum epey korktum sonunda acile gittik..bebisim iyimis..sizzler nasilsinizzz???

Canim,benim tup bebek dr,su an gebelik takibimi de yapiyor.ben de tavsiye ederim.ancak anadolu yakasinda..sgk ve ozel saglik gecerli..dr.Kenan Sofuoglu, medistate kavacik hastanesi.

canim yeni evinizde gule gule oturun..gecmis olsun,reflu cok kotu..bende bikac haftadir yasiyorum.her ogunde degil ama aksam yemeklerim beni mahvediyor..dr bana rennie surup onerdi..onun harici iyiyim.daha cok bekliyoruz seni buraya:)

Evet kendisi İstanbul'da; Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi'nde. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktor. Umarım en kısa zamanda sorularına tatmin edici yanıtlar alırsın için rahatlar.

Geçmiş olsun ikinize de hiç kıyamam... Unbelivable hayırlı olsun yeni eviniz, şehriniz. Çok mutlu olursunuz umarım. Özletme kendini. Benim de bugün doktor kontrolüm var, heyecanlanıyorum... Belki cinsiyetini de öğreniriz artık. Öpüyorum herkesi.

Canim hadi bakalim,insallah bebisini guzel guzel gorursun..benmde iki hafta oldu,sabirsizlikla bekliyorum onumuzdeki haftayi..bu uc hafta gecmiyor yaa,gormek istiyorum minnosumu..eger drum karsi cikmazsa iki haftada bir gorusmeyi teklif edecegim ben..bakalim ne kadar buyumus,haberini bekliyorum:)

günaydın hatunlarrrr.....

yorgun amayaaa karşınızdaaaa

dün saat 15:30 da fakülteye gittim görüşmeye, tüp bebeğin tutmama sebepleri araştırılacak. dün bir tüp kan verdim, 2 ayrı kan testi içinde randevu verdiler biri bugün 8:30'a; diğeri haftaya çarşamba 8:30 a... genetik bölümünden randevu alacaktım ama taaaa aralık 16 diyince ki bu örnek vermek için verilen tarih; 4 ay sonra da sonuç çıkar dedi benim karnım burnumda olur ki o zamana kadar dedim inşallah tabi.... özel de bursada bir yer yapıyomuş telefonunu istedim oradaki kadından. benden iki test istediler testlerden biri ucuz kişi başı 150-200 tl civarı diğeri pahalı 600-700 tl dedi, ucuz olan için verebileceğim tarih de 16 aralık dedi, istersen ucuzu dışarda yaptır diğerini burda yapalım dedi. kartı aldım ben bi görüşeyim yarın tekrar gelicem nasılsa size de bilgi veririm dedim. bide eşimle bana ürolojiden randevu aldım 11 eylüle randevu aldım, bi de o gün gidicez... saat 17yi biraz geçe çıktım ordan seminere gittim(görevde yükselme sınavı için seminer düzenlemeye karar verdi il milli eğitim, tabi ki bursa merkezde ve mesai bittikten 1 saat sonra başlıyor saat 20:30 da bitiyor, ben eve gelene kadar saat 21:30-22:00 oluyor.... ) , ders türkçeydi hepi topu 3 saat zaten orada da konu çok saptı, ilk ara verildiğinde bizim arkadaşları ayarttım ve dersi kırdık eve kaçtık saat 20:30 da evdeydim. kocam benle dalga geçti daha ikinci gün mü be, hem de ayarttın da milleti diyerek....

sabah erkenden kalkıp yine fakülteye gittim, önce bugün için randevu verilen kanımı verdim, oradan genetik bölümüne gittim bir tüp de o tutuşturdu elime bunu ver bir ay sonra gel sonucunu al dedi, ucuz olan test eşimle birlikte yaptırmamız gerek ve özel de 350 tl ye yapacaklar 15 gün sonra da sonuç alabiliyormuşuz. 11 eylül de ürolojiye gidince oraya uğrayıp örneklerimizi vercez, bugün verdiğim kanın genetik sonucunu 29 eylül de almamız lazım o gün de önce özele gidip oradaki sonucu sonra fakülteye gelip ordaki sonucu alırız dedik....

saat 11 de işe gelebildim... saat16 gibi çıkıcaz ve derse gidicez.... çok yoruluyorum amayaaaaaaaa

keşke fikrim olsa da paylaşabilsem... ama merveaydin arkadaşımız bayaaa açıklamış tatlım, endişe edilecek bir durum yokmuş sanırım.....

çok çok çok geçmiş olsun tatlım, inşallah her biri geçip gitmiştir..... özledik kiiiiii

Merhaba arkadaşlar hamileliğimin 12. Haftasını doldurduk çok şükür. Yalnız adet günlerine denk gelindiğinde yoğun olmamakla birlikte az da olsa kırmızı kanama görüyorum .Bu da beni tedirgin ediyor.Dr um korkmamam gerektiğini anormal bir durum olmadığını söylüyor . Ama gene de tedirgin olmamak mümkün değil. Aranızda var mı böyle durum yaşayan ?? Böyle durumları yaşayanlar olduğu söylendi çevremde. Bi de size sorayım istedim.

Canimm ben 18 haftalik oldum folbiol.progestan fitil.kan sulandirici igne hala kullanıyorum. Kan ilaci vitamin haric düşün. .sen baska birine sor igneden hapa dönebilir miyim diye sor bence. .

Ay sabahtan beri siteye giremiyorum, kötü yazılım vs. uyarısı veriyor. Tarayıcıyı değiştirince girebildim. Dün doktor randevumuz iyi geçti çok şükür her şey yolunda... Veee benim kızım olacakmış, çok mutluyum nasıl yapsak?
Özellikle güzbahar o kadar emindi ki kız olacağından, doktordan önce bana "kızını ve seni öpüyorum" diyordu o derece :) Valla haklı çıktı. Tüm "kız" tahmincilerini tebrik eder, yanaklarınızdan öperim :) Şimdi sürekli isim düşünüyorum... Allahım bu mutluluğu her isteyene nasip etsin.

Gozunuz aydin canim,saglikla dogsun insallah.bu surecte nasilsa isim bulursunuz:)

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşaALLAH herşeyler yolundadır epeydir giremiyoordum sıcaklardan kaçıp yaylaya gittim bugün kontrolümüz vardı kızım 2.800 olmuş dr amcamız bana benzetti 9 eylülden sonra alabilirim dedi pazartesi nstye gittiğimizde tarihimiz kesinleşecek dualarınızda eksik etmeyin

kızlar selam herkese, benim her geçen gün kk ya girmem zorlaşıyor, işyeri siteyi sakıncalı yaptı giremiyorum, evde kızım var, ajan gibi teli ve pc yi takip ediyor, bende bir yerleri silmeyeceğim ve yakalanıp her şeyi mahvedeceğim diye ne yazık ki giremiyorum.. bazen arkadaşlarla telefonlaşıp haberlerinizi alıyorum, ya da anneme gittiğimde yeğenlerimin pc sinden girip okuyorum... o yüzden mesajları gecikmeli okuyorum... ne olur kusuruma bakmayın... şimdi gelelim haberlere...

kızlar öncelikle şunu söyleyeyim, bebek 34 tekrar hastalanmış, hastaneye yatmış tekrar, çoook zor zamanlar geçirmiş ne olur onun için dua edelim... hastaneden yeni çıkmış..

miracım canım bebeişini sağlıkla kucağına alman için hep dua ediyorum canım, senin ve tüm hamişlerimiz için... nazanım, monicam, selenim, hatim, phaselisim, sezerim, kalinkam (ki uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor merak ediyorum) sevgi, alfabe, unbelivable.. hepinizin hamişliği en sağlıklı şekilde geçsin bu günleri hep keyifle yaşayın, tekmeleri zevkle hissedin, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın, ve analı babalı büyütün... torun torba görün...

kalbimdesin güzel haberini aldım canım.. en yakın zamanda arayacağım seni... sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah...

amayam, melindam, merveaydın, 4343üm, neşecim, bebekim, yelizim rabbim hepinize, hepimize bu güzel mutluluğu bize de yaşatsınsın inşallah...

monicam, kızçene çoook sevindim.. rabbim söyletti ne bileyimmm....)))

kızlar sevgi ve dua ile kalın... sizleri ve bebişlerinizi, kızçeleri, paşaları çoook öpüyorummm.. hepinizi çoook seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…