2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah sizeeeeee..... dualarını Rabbim kabul etsin inşallah.... hayırla, sağlıkla, upuzun bi ömür geçirin emi

sana sözüm vardi o yüzden sana ve o anda aklima gelen bikac kisiye isme ozel dua ettim,kardesim o an nerden aklina geldi dua etmek diye sasiyo ;-)

sana sözüm vardi o yüzden sana ve o anda aklima gelen bikac kisiye isme ozel dua ettim,kardesim o an nerden aklina geldi dua etmek diye sasiyo ;-)
canımsın yaaaa... Rabbim yokluğunu göstermesin yavrunun, gazsız sancısız uyku sorunu olmayan bi bebek olsun, güle oynaya büyütün inşallah, sizleri hep gururlandırsın, mutlu olsun hayatı boyunca, Rabbim yolunu iyi insanlarla bir etsin....

Canım kader arkadaşlarım
Uzun zamandır yazamadım 12 ağustosta doğum yaptım 20 günlük olduk oglusumla çok şükür allahima sağlığımız sihhatimiz iyi allaha şükür çok yorucu ama çok keyifli annelik rabbim herkese nasip etsin inşallah oğlum meme emmedigi için benim için biraz daha zor geciyo günler ama olsun onun için herşeye değer
Hepinizi öpüyoruz hamile olan tedavide olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun

size de maşallahhhh... ilk sayfadaki tablomuz güncellenebiliyormu bilmiyorum ama haberlere çok çok çok seviniyorum gerçekten... Rabbim upuzuuuuunnnnn bi zaman sizleri birbirinizden ayırmasın inşallah musmutlu yıllarınız olsun, sağlıkla huzurla....

AMİİİNN.RABBİM her kadına bu duyguyu yasatsın.

canim gozun aydin saglikla buyut kuzunu.benim kizda ilk gun ememedi sut gelmeyince kizdi ama inatla vermeye devam zamanla hem sut geldi hem emmeşi gelisti

Sevgili mira ve nazarboncuk tebrik ederim.darisi bizim basimiza. Normal dogum mu yaptiniz deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirizz. Allah saglikla buyutmeyi guzel gunlerini gostermeyi nasip etsin.opuyorum

30 agustos 02.25 itibariyle benim icin uykusuz geceler baslamis olup herkeslere bolca dua edilmistir.darisi herkesin basina
Canim gozun aydin,senin kiz aceleci imis 9eylule bekliyordum ben..hayirli,ugurlu olsun,saglikla kucagina almana cok sevindim.tum iyi dileklerim sizle

Gecmis olsun,dinlenmeye devam:)

Gecmis olsun sana da..umarim tekrarlamaz.

Merhaba kizlar,
Bende 30agustos gunu arkadasin oglu sunneti icin hazirlanip cikiyordum ki biraz kanamam oldu.kostur kostur dra gittik.bebek iyi,rahimde ve agzinda bisii gorunmuyormus allahtan..bir onceki gece gene cikarticam diye kendimi fazla zorladim galiba..dinlen dedi,ordan sunnete gittim:) orda kanama devam edince dru aradim acil progestan igne basla dedi..arkadasim da dr allahtan, seferber oldular sagolsun,nobetci eczane filan derken igneyi bulup yapabildik.simdi dinleniyorum..yok denecek kadar az ve kahveye donuyor..dr ile de gulduk,2haftadan fazla sure geciremiyorum drsuz
Hepimize sikintisiz guzel bir hafta diliyorum

Canım dikkat et kendine dinlen bol bol iğneni de aksatma Rabbim korusun sizi

kızlar nasılsınız. kanaması olan arkadaşlarımız varmış benimde ilk zamanlar oldu progesteron fitil kullandım 14.haftaya kadar.hatta o zamanlar bugün doğum haberini aldığımız NAZARBONCUK35 Arkadaşım beni teslli etmişti ve bana çok iyi gelmişti :) şimdi sıra bende sanırım:) sakın korkmayın bol bol ayakları uzatıp dinlenin.allahın izni ile hiç bir şey olmayacak bebişlerimize:)

Sagol canim,dikkat ediyorum da ne bileyim olacagi var galiba.allahtan bir sikinti yok..igneler cok kotu ama
Bebek dogsun da,bu ignelerin acisini cikartcam ondan,totosunu isirip isirip aglatcam

o iyi olsun da kıyamazsın annesi. onlar için çektiğimiz her sıkıntıya değer. sorun olmamasına sevindim ama siz yine de yatın bol bol dinlenin

Sağol canım , zaten öyle yapıyorum. Öğretmenim ben. Normalde bugün göreve başlamam gerekiyordu.kanama ara ara devam ettiği için Bugun 10 günlük rapor aldım. Raporu daha sonra yinelemem gerekiyormuş. Neyse önce sağlık artık yapacak bişey yok.

Bu arada sana da geçmiş olsun.Drum bebeğin büyüdüğünü az bir kanama yla düşmeyecegini söyledi en azından öyle teselli oluyorum.hamilelikte yorulmamak gerekiyor .dikkatli olmak lazım benim çok yorulmaktan oldu biliyorum .sen de dikkat et.

30 agustos 02.25 itibariyle benim icin uykusuz geceler baslamis olup herkeslere bolca dua edilmistir.darisi herkesin basina
Ne güzel maşallah Allah bize de nasip etsin.sana da sağlık huzurla büyütmeyi nasip etsin. Hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…