kızlarrrrrrrrrr
detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.
..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım.
bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.
Rabbim hayırlı kılar inşallah tatlımmmmAmayacimmmmm
Tedavin sorunsuz bi sekilde baslar ve Oyle devam Eder insallah sende hisler kervanina katilirsin insallahhhhh
kızlarrrrrrrrrr
detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.
..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım.
bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.
Di mi amaBekar olsak arkadas arkadasin pe..ngidir derdik,bizim durumda da arkadas arkadasin doktorudur diyelim
İyi yapmissiniz odeme yapmaya gitmekle,zaten niye para kazaniyoruz ki,harcamak lazim
Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...
Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)
Rabbim hayırlı kılar inşallah tatlımmmm
adını görünce bi heyecanla girdim, acaba ne haberler getirmiş, muhammet paşa nasılmış diyebi o yana bi bu yana yuvarlanın bakalımmm ooohhhh miiisssss inşallah dediğin gibi sonu bebişli olur ama olmazsa da Rabbimin takdiridir....başımın üstünedir
Ben yerim o minik pasayiOhh bi sağa bi sola ana oğul yuvarlanin inşallah bayramdan sonra senden de güzel haberleri bekliyoruz içini ferah tut hersey güzel olacak bitanem
teşekkür edip göbişinden öpüyorum bendeeeeeCanim benim ya tabi ki hersey Rabbim izin taktiri biz ondan gelen herseyin hakkimizda hayirlisi olduguna iman ediyoruz elhamdurillah... ama gonulden inaniyorum ki Rabbim sana tum meklerinin sabrinin karsiligini verecek dualarim sizlerle insallah hersey cok guzel l olucak bu sefer... muhammed imizin karni acikti sanirim beni gecenin bu saatinde uyandirdi bi uyandim ki dersin icerde horon tepiyo kuzum benim ya alasilan uc ay sonra bize uyku uyutmayacaksu mubarek gecenin su saatinde tez vakitte gece uykundan tekmiklerle uyanmani diliyorum aysegul um...
bizim bi suredir nette sorun vardi gelip gidiyodu surekli tam girip okuyodum yazamadan kesiliyodu
Canlar kan testim vardı bugün, sonuç 70 çıktı :) allahıma şükürler olsun. İnşallah keseyi görmek nasip olur, dış gebelik olma riski var daha önce yaşadığım için, inşallah sorunsuz devam eder. Allahım hepinize güzel sonuçlar, hayırlı evlatlar nasip etsin
İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr
Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyoryasasin basliyoruuuummmmmm dualarinizi eksik etmeyinnnnn
Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...
Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)
Sekerlerim,
Bebek duruyo,pit pit atiyo kalbiallaha sukurler olsun,korkmustum..
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yokDr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi
Cok tesekkur ederim size
canımmmmm çok özledim ki seniiiiiharika bir haber bu....
topiciğimizin ana kraliçesi de anne olma yoluna çıkıyor....canım bugün hastalanda mübarek cuma günü tedavine başla inşallah sende... bu tedavin ailenizi 3 kişi yapacak mucizen olsun... belki de dört... gönlünden hangisi geçiyorsa o... ben ikiz yeğen isterim gerçi ama
yeğenin içnde endişelenme canım... allah büyük onu mucizesiyle sevindiren rabbim üzülmesine de izin vermeyecektir inşallah... senin yeğenn bizimde yeğenimiz... bizden biri o... ve ilk olarak ondan bahsettiğinden beri dualarımda....
kızlar bu arada kanaması olup da endişe edenlere söylüyorum... beni annem 9 ay hep kanamayla birlikte taşımış... bir de öyle az buz kanama değil, yoğun şekilde... maşşalah 42 yaşına geldim sapasağlam ayaktayım... o yüzden endişeleri lütfen atın... inanın endişe kanamadan daha tehlikelii...
sevgi ve dua ile kal canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?