Canlar kan testim vardı bugün, sonuç 70 çıktı :) allahıma şükürler olsun. İnşallah keseyi görmek nasip olur, dış gebelik olma riski var daha önce yaşadığım için, inşallah sorunsuz devam eder. Allahım hepinize güzel sonuçlar, hayırlı evlatlar nasip etsin
Selencim bebeginin iyi olmasi cok guzel..test sonucu ne olrsa olsun deyip her turlu kabulleneceksen,gerek yok tabi riskli test yaptirmaya..ama ne oldugunu bileyim diyorsan da panorama test yaptirabilirsin 1500$ civariymis..
Dr beni de 3hafta sonra tam 12.haftami yasarken cagurdi, burun,ense olculecekmis,kan testi olacak tabi.duruma bakariz dedi.bana da cikacak buyuk ihtimal..hayirlisi diyorum..
Test sonucuna gore hareket edeceksen yaptır bence. Ne olursa olsun devam edeceksen yaptirip riske girme derim bende. Herseyin hayirlisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm gerçekten çook zor süreçler. Allahım bizi bunlarla sınamasın inşallah. Her şey güzel olacak öyle düşün lütfen. Senin bebişin çooooook sağlıklı, sen onu çooooooook seviyorsun ve istiyorsun. Bir olumsuzluk olmayacak Allahın izniyle. Dualarım seninle canım!!!
Ayyy ben onun selamını yerimmm. Datlımmmmmmmmmm benimm
Canımmm Allah yardımcısı olsun yeğeninin. Beklemek çooooooook zor ya. Anlamıyorum ki yediklerimizden, içtiklerimizden midir artık ne kadar zorlaştı hamilelik süreci. Amayaacım yeğenine de ki; sana bu kadar hamile dua ediyor, bu mübarek günlerde Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak de
kızlarrrrrrrrrr
detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.
..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım.
bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.
İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr
Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyoryasasin basliyoruuuummmmmm dualarinizi eksik etmeyinnnnn
Maşallah canım Allah tamamına erdirsinn...
Kız bebek annesi
Darısı başımaaaa
kızlarrrrrrrrrr
detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.
..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım.
bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.
Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyoryasasin basliyoruuuummmmmm dualarinizi eksik etmeyinnnnn
Canim cok sevindim,rahat bir oh demissindir eminim..kendine iyi bakmaya devam
Bak gene benim dedigime geldi,ben normal gorunuyor demistim.bosuna bolum baskani prof gittin:))
Ayyy Nazancımm bir an okuyunca mahvettin beni walla çook panik yaptım. Neyseki sonraki sayfada bu mesajını gördüm. Allah'ıma binlerce şükür!!!!Sürekli diken üstündeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
Aklına lütfen kötü şeyler getirme. Bir kere dış gebelik olunca hep öyle olacak diye bir durum yok. O olumsuzluğu yaşadın bitti öyle bak olaya. Bak benim de bir önceki dış gebelik olmuştu. Bu kez normal tuttu çok şükür. Hamileliğinin tadını çıkar canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!
arkadaşım sen bu işi biliyorsun ya valla demiştin ne yalan söyleyim ben dinlemedim.
profun paraya ihtiyacı varmış onu verdikte geldik.
hah şöyle. darısı başına rahat rahat ilerleyelim yolumuza dimi ama
allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
hayırlı olsun canım
Amin canim,allah hepimize saglikli gebelik versinsu an iiyim,aslinda dun de iyiydim de iste bir an kotu oldum..neyse dinlenme modundayim..
ben de tedavi surecinde calismadim rahat olayim diye,nitekim zirt birt bisii cikti.calissam zor olacakmis..hamilelik kesinlestikten sonra calismaya baslar 7-8.aya kadar calisirim diye dusunuyorsum.ama simdi,her hafta bi eksin yasiyorum..sanirim evde vakit gecirsem aklim daha rahat edecek...
Sen nasilsin?kusmalar, kahverengiler bitti mi?
Kalbim istanbulda oldugu icin olabilir mi. Enerjiyi de oyle veriyorum 😄😄😄😄😜Ben seni neden hep İstanbul'dasın gibi düşündüm acaba?
Ooo supermiss. Kiz annesi olacaksin.allah saglik versin. Sonuclar icin de cooooookk sevindim.kızlarrrrrrrrrr
Oleeeeeyyy 😄 ne guzel haberler geldi boyle. E artik topik sahibine de sira gelsin dimi amaa😄😄😄İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr
çok şükür canım yaaaa, çok sevindiiimmmmmkızlarrrrrrrrrr
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu ramazanda göbüşünü doldursun inşallahhhhhhh
dualarımız seninle
Ay hadi basla artikdilerim senin sonun da mutlu olur geriye cok az kisi kaldik..kim tedaviye baslarsa guzel sonuc aliyor..insallah kalan tum arkadaslarimiza nasip etsin
ayyyyyy sağolun canlarımmmmm beniiiimmmmmAy hadi çabuuk başlaa
Oleyyyyy
Di mi amaBekar olsak arkadas arkadasin pe..ngidir derdik,bizim durumda da arkadas arkadasin doktorudur diyelim
İyi yapmissiniz odeme yapmaya gitmekle,zaten niye para kazaniyoruz ki,harcamak lazim
di valla... gelsin artıkkkkkKalbim istanbulda oldugu icin olabilir mi. Enerjiyi de oyle veriyorum 😄😄😄😄😜
Ooo supermiss. Kiz annesi olacaksin.allah saglik versin. Sonuclar icin de cooooookk sevindim.
Oleeeeeyyy 😄 ne guzel haberler geldi boyle. E artik topik sahibine de sira gelsin dimi amaa😄😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adını görünce bi heyecanla girdim, acaba ne haberler getirmiş, muhammet paşa nasılmış diyeGenel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...
Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?