2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

hayırlı olsun canım

Test sonucuna gore hareket edeceksen yaptır bence. Ne olursa olsun devam edeceksen yaptirip riske girme derim bende. Herseyin hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy ben onun selamını yerimmm. Datlımmmmmmmmmm benimm

kızlarrrrrrrrrr

detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.

..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım.

bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.

İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr

Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyor yasasin basliyoruuuummmmmm dualarinizi eksik etmeyinnnnn

Maşallah canım Allah tamamına erdirsinn...

Kız bebek annesi

Darısı başımaaaa

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu ramazanda göbüşünü doldursun inşallahhhhhhh

dualarımız seninle

Canim cok sevindim,rahat bir oh demissindir eminim..kendine iyi bakmaya devam
Bak gene benim dedigime geldi,ben normal gorunuyor demistim.bosuna bolum baskani prof gittin:))

Son düzenleme:

Ay hadi basla artik dilerim senin sonun da mutlu olur geriye cok az kisi kaldik..kim tedaviye baslarsa guzel sonuc aliyor..insallah kalan tum arkadaslarimiza nasip etsin

Ay hadi çabuuk başlaa

Oleyyyyy

Canim cok sevindim,rahat bir oh demissindir eminim..kendine iyi bakmaya devam
Bak gene benim dedigime geldi,ben normal gorunuyor demistim.bosuna bolum baskani prof gittin:))

arkadaşım sen bu işi biliyorsun ya valla demiştin ne yalan söyleyim ben dinlemedim.

profun paraya ihtiyacı varmış onu verdikte geldik.

hah şöyle. darısı başına rahat rahat ilerleyelim yolumuza dimi ama

Amin canim,allah hepimize saglikli gebelik versin su an iiyim,aslinda dun de iyiydim de iste bir an kotu oldum..neyse dinlenme modundayim..
ben de tedavi surecinde calismadim rahat olayim diye,nitekim zirt birt bisii cikti.calissam zor olacakmis..hamilelik kesinlestikten sonra calismaya baslar 7-8.aya kadar calisirim diye dusunuyorsum.ama simdi,her hafta bi eksin yasiyorum..sanirim evde vakit gecirsem aklim daha rahat edecek...
Sen nasilsin?kusmalar, kahverengiler bitti mi?

Aminnn inşallah cnm. Yinede tedirginiz işte, inşallah herşey çok güzel olur.

Di mi amaBekar olsak arkadas arkadasin pe..ngidir derdik,bizim durumda da arkadas arkadasin doktorudur diyelim
İyi yapmissiniz odeme yapmaya gitmekle,zaten niye para kazaniyoruz ki,harcamak lazim

nazancimm cok sevindim bebegin iyiymiss, acaip yogunum sana bakmaya girdim, operim hepiniziiiii

Ben seni neden hep İstanbul'dasın gibi düşündüm acaba?
Kalbim istanbulda oldugu icin olabilir mi. Enerjiyi de oyle veriyorum 😄😄😄😄😜
Ooo supermiss. Kiz annesi olacaksin.allah saglik versin. Sonuclar icin de cooooookk sevindim.
İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr

Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyor yasasin basliyoruuuummmmmm dualarinizi eksik etmeyinnnnn
Oleeeeeyyy 😄 ne guzel haberler geldi boyle. E artik topik sahibine de sira gelsin dimi amaa😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür canım yaaaa, çok sevindiiimmmmm bundan sonrası daha güzel geçsin inşallahhhhhhh

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu ramazanda göbüşünü doldursun inşallahhhhhhh

dualarımız seninle

Ay hadi basla artik dilerim senin sonun da mutlu olur geriye cok az kisi kaldik..kim tedaviye baslarsa guzel sonuc aliyor..insallah kalan tum arkadaslarimiza nasip etsin

Ay hadi çabuuk başlaa

Oleyyyyy
ayyyyyy sağolun canlarımmmmm beniiiimmmmm sonu da güzel gelir inşallahhhh topiğimizin gebeleri çoğunlukta; e gebelerin de duası kabul görürmüş madem.... bilemiyorum artık

Di mi amaBekar olsak arkadas arkadasin pe..ngidir derdik,bizim durumda da arkadas arkadasin doktorudur diyelim
İyi yapmissiniz odeme yapmaya gitmekle,zaten niye para kazaniyoruz ki,harcamak lazim
Allah iyiliğinizi versin emi, ne güldüm beeeee!!!!!!

di valla... gelsin artıkkkkk

Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...

Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)

adını görünce bi heyecanla girdim, acaba ne haberler getirmiş, muhammet paşa nasılmış diye bi o yana bi bu yana yuvarlanın bakalımmm ooohhhh miiisssss inşallah dediğin gibi sonu bebişli olur ama olmazsa da Rabbimin takdiridir....başımın üstünedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…