kızlar aman diyim kiloya dikkat edin ben nasıl olsa zayıfım diye dikkat etmedim 23 kg aldım daha 3-4 haftam var doğuma zaten 30 haftadan sonra bir anda acayip bir şişme oluyo ödem de topluyosunuz tabiki o yüzden aman diyim yani ben 20li haftalarda karnım büyük değil diye üzülüyodum şimdi oturduğum yerden kalkmam 10 dk alıyo eşim dalga geçiyo şişko penguen diye hepsi kilo değil 1 kısmı şişlik tabi ama yine de bir kısmı da kilo. bir de vermesi var bunları en normal 10-15 kg arası öyle alırsanız rahat verirsiniz.
canımsınnnnsana da sağlıklı hamilelikleeeeerrrrr
bende kilo alamamaktan muzdaribimm, transferen beri 3 kilo aldim hayirdir insallahhh, haftaya kontrolum var ama bu haftaya almaya calisiyorum bakalim olacakmi..hepinizi operim saglikli hamislikler dilerim..tedavide olanlara tez zamanda guzel haberi almalari nasip olsun insallahhhhhhhhhh
kızlar aman diyim kiloya dikkat edin ben nasıl olsa zayıfım diye dikkat etmedim 23 kg aldım daha 3-4 haftam var doğuma zaten 30 haftadan sonra bir anda acayip bir şişme oluyo ödem de topluyosunuz tabiki o yüzden aman diyim yani ben 20li haftalarda karnım büyük değil diye üzülüyodum şimdi oturduğum yerden kalkmam 10 dk alıyo eşim dalga geçiyo şişko penguen diye hepsi kilo değil 1 kısmı şişlik tabi ama yine de bir kısmı da kilo. bir de vermesi var bunları en normal 10-15 kg arası öyle alırsanız rahat verirsiniz.
Canim,hersey guzel olacaksakin moral filan bozayim deme..yalniz sasirdim,bos kese kesin gitmistir diye dusunuyordum,allahin takdiri iste..ama dr dogru demis,bekleyelim gorelim..zaten tasiman imkansiz oncelikle dimi,allah yardim eder emin ol.her ne kadar en son dra uyuz olsamda iyi bir operator oldugunu es gecemeyiz..iyi bir cerrah,eminim sorunsuz bir sekilde zayif olani alacaktir..uzulme,o zayif olan zaten sende kalsa biraz daha buyuyunce gider dogal olarak,dogal seleksiyon diye bisii var sonucta...tatlim,iyi dusun,kendine iyi bak,arada yaz merak ederiz
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Baska bir doktora da gorunsen mi acaba diye de aklimdan gecti ama sen tabiki daha iyisini bilirsin. Rabbim yardim etsin sana insallah bilanti gercekten zor😟
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim içini ferah tut Rabbim herseyi yoluna koyar kendine ve bebiskolara iyi bak
ay seni çok merak etmiştim, iyi olmanıza çok sevindim.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kendiliğinden gider... gitmezse de doktoruna güveniyorsan ki güvenmesen gitmezdin herhalde; doktorun bizlerden iyisini doğrusunu söyleyecektir yapacaktır; hepiniz için en iyisi ne ise o olsun inşallah
öyle bi etkisi var dimi buranın... MERAK... herkes iyi mi kim ne yapmış, şu doktora gidecekti ne demiş... vs. vs...
Iyi aksamlar tatlim Allshim evlatlarini sana bagislasin hakkinda hayirlisi nasilsa Oyle olsun kuzum insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun dizin uafa esinin ailesinde ikiz varmi doyal yoldan onu merak ettim genelde ailesimde ikiz olan olursa muhakkak oluyo insallah kocaman bi aile olacaksniz
canımcığım üçüde canlanmış ne güzel kalp atışları varsa Allah büyük canım onlara can verdiyse mutlaka vardır bir bildiği...bence aldırma canımcığım ya üçüz doğuran çook neden doktorun almak istiyor ısrarla anlamış değilim herşey yolunda gidiyorsa bir şans ver meleğine canım..Rabim büyük ALLAHIM RIZKINI VERİRİR ÜÇÜNÜNDE..BENCE BAŞKA DOKTORADA GİT..ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN Rabim doğru yolu göstersin..ben olsam kıyamazdım canım ama doktorların mutlaka vardır bir bildiği..
maşşallah maşşallah. rabbim sağlıklı eylesin....
dualarımız seninle canımcım . 3 ünüde veren Rabbim eminim sana yardım edecektir. sen kendine iii bak
Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...
haklisin canim da insan almayincada telas ediyo iste:) gerci ben hergun 45-50 dk yuruyus yapiyorum onunda etkisi var heralde almamamda..yada birden sisicem dedigin gibi:) endisemiz hep bebeklerimiz yoksa kilo gelir giderrr, Allah kolaylik versin canim zordur tabi cok kilo almakta..yuruyus yapmaya calis sende..ayy az kalmis doguma masallahhh
Canim,doguma cok az kalmis,guzel dogum diliyorum sana.saglikla yavrunu kucagina al,doya doya kokla
Madem cok kilo aldin,son haftalarda az ye bariabur cubur cok yedin sanirim.sana tavsiyem emzirme zamani, karbonhidrat,tatli cok yeme,bol su ic..dogumdan kalan kilo diyenlerin cogu,emzirme donemi bol bol yiyen insanlar,benim gozlemim:26:
Kendine,bebegine iyi bak
Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...
kızlar merhaba nasılsınız
çok gelemiyorum buralara ama kalbim sizlerleeeherkesler iyidir inşallah
bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz ALLAH ın izni ile haftaya doğum iznine çıkıyorum artık çalışırken zorlanıyorum yani
sürekli oturmak rahatsız ediyo artık
kilo kısmına gelince unbelivable canım benim ben 3 kilo aldım çok şükür bebeğimin kilosu iyi
tabi şeker çıktı bende karbonhidrat tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek yemiyorum düzenli saatinde besleniyorum kilo bile
verdim bebeğin kilosu iyi ise takma kiloyu ben şuan doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha da zayıf olucak gibiyim
nazarboncukcum canım inşallah sende daha fazla almassın kuzum gerçi artık dikkat ediyorsundur sende şişlik te var
bende şişlik ödem olmadı aman kilo alsak ta alsamda önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar
ben ilk başta neden almıyorum diye çok sıkıntı yapmıştım
ay kuzum çık tabi artık izne ben sana hayretler içindeyim zaten doğuma işyerinden gidicen yani nerdeyse...evinde yat dinlen keyfine bak canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?