Mrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim
Cilekcim cok sevindim masallah prenseslere hayirli olsun cnm
Nazancim pitpitlari duymussungozun aydin cnm
Sezercim masallah cnmkeseleri gormussun allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah gonlune gore versin cnm
Phaselis cnm biriziniz oluyormus gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin
Monicacim inss sendende bugun guzel haberler gelir cnm
Amayacim sende start verdin tedaviye inss sonu bebisli olsun cnm biz curuk elmalarnda yuzu gulecek inss allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Kizlar kendinze iyi bakin hepinize kocaman opucukler
Selam canımm ohhhhh çoook kıskandım şimdi seni ne güzeldir yayla havası!!! Ben de evde yatıyorumm malak gibiBizim yerimize de gez toz, dinlen lütfen. Koskocaman öpüyorummmm
sen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnnBugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim
anammmm benim deyimimle de TEKİZiniz olcak demekkkkkKızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yat tatlım, dinlen güzelce.... Rabbim dediğin gibi hayırlısını nasip etsin.... gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalahhhhBen yatıyorumm canımcım. Kahverengi akıntı ve ağrılar devamSabrediyorum, dua ediyorum o kadar Gelecek cumanın çabucacık gelmesini umut ediyorum. Haa bir de Allahtan hayırlısını diliyorum tabii ki de bir de artı parantez içinde belirtiyorum. "Allahımmm tek yumurta ikizi olmaması da güzel olur hani diye" Yaaa aynısından iki tane şu ana kadar pek istediğim bir durum değildi ne yalan söyleyeyim. Offf bu işlerin içine girince çıkamıyor insan. En güzeli düşünmemek, Allahımm hayırlısını ver demek sanırım Hadii artıkk senin haberlerini duymak istiyorum bennnn
ohhh mis gibi temiz havaaaaMrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim
Sezercim masallah cnmkeseleri gormussun allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah gonlune gore versin cnm
Amayacim sende start verdin tedaviye inss sonu bebisli olsun cnm biz curuk elmalarnda yuzu gulecek inss allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Kiss sizin oralarda guzel ama yillar evvel gelmistim mustafa kemal pasaya esas bende o ozaman curuk ayva olayim armudun bi boy buyugu boy 1.73 olunca kendimi ayvaya benzettim aman inss sonumuz guzel olacak ben inaniyorum sonra sen bize 2015 hamis topigini de acacan daha gobis tokusturacaz insssen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnndiye hırlasaydın kuzum yaaaaa ama sen yine de sakin ol ben de nası bi manyaksam artık bi kızgın bi sakin
anammmm benim deyimimle de TEKİZiniz olcak demekkkkkinşallah pıtpıtları da duy kucağına da al sağlıcakla tatlımmmm
yat tatlım, dinlen güzelce.... Rabbim dediğin gibi hayırlısını nasip etsin.... gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalahhhh
ohhh mis gibi temiz havaaaacanım çok çok sağollll, inşallah topikte gebe olmayan kalmayacak, Rabbimin izniyle.... ben olsam olsam çürük ARMUT olurum vucut tipi bakımından
Ayyy cnm benim inss seneye bebislerinle beklerim o zaman mersin camliyayla belki duymussundur suan camlan altinda sitenin kafeteryasindan yaziyorum cok sakin ve hos bir serinlik var
Kizlar hepinizi beklerim bu taraflara yolunuz duserse
sen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnndiye hırlasaydın kuzum yaaaaa ama sen yine de sakin ol ben de nası bi manyaksam artık bi kızgın bi sakin
anammmm benim deyimimle de TEKİZiniz olcak demekkkkkinşallah pıtpıtları da duy kucağına da al sağlıcakla tatlımmmm
yat tatlım, dinlen güzelce.... Rabbim dediğin gibi hayırlısını nasip etsin.... gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalahhhh
ohhh mis gibi temiz havaaaacanım çok çok sağollll, inşallah topikte gebe olmayan kalmayacak, Rabbimin izniyle.... ben olsam olsam çürük ARMUT olurum vucut tipi bakımından
evet göbiş tokuşturmaca oynarızKiss sizin oralarda guzel ama yillar evvel gelmistim mustafa kemal pasaya esas bende o ozaman curuk ayva olayim armudun bi boy buyugu boy 1.73 olunca kendimi ayvaya benzettim aman inss sonumuz guzel olacak ben inaniyorum sonra sen bize 2015 hamis topigini de acacan daha gobis tokusturacaz inss
Çoook tatlısın canım, çok teşekkür ederim. İnşallah bebişlerimizle buluşur, onların koşuşturmalarını izleriz birer çay eşliğindeAyy gözümde canlandı bak şimdi Tekrar çook teşekkür ederim
canım gozunaydin darısı pit pitlara
Gozunuz aydin canim saglikli bir hamilelik gecirirsin insaALLAH
Oyyy o birizinizi yirim bennDarısı pıt pıtlara inşallah canımcımmm. Çooook mutlu oldummm
Mrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim
sen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnndiye hırlasaydın kuzum yaaaaa ama sen yine de sakin ol ben de nası bi manyaksam artık bi kızgın bi sakin
Kiss niye yetisemiyecen inss bu tedavide hamis kalacan ben inaniyorum negatiflik yok kizarim ama bak ben ekim kasimda yaptiracam ben bile umutluyum inss hersey guzel sonuclanacak cnm benimevet göbiş tokuşturmaca oynarız
onu açabilir miyim yetişebilir miyim bilemiyom ama "çok bekledim ama değdi mi emin değilim" topiği açabilirim.... yada "bebiş geldi ama ben benlikten çıktım " topiği olabilir
yok ben deneyeceğim benimki bulmaya çalışır deli olur zaten uzakta ya sürekli telefonda canın bişey istiyormu diye soruyor
Hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ya 10 haftaya kadar da iğnelerim decam edecekmiş. Poponda yer kaldımı diye soran yok tabi. 😜 eveet sıra pıt pıta geldi. Onu da hayırlısıyla atlatırsam benden yiğidi yok 😄😄😄
Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘
Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim
Çook teşekkür ederim canım. Ne güzel dua etmişsin. Aminn inşallahhh cümlemizin gönlünden geçenleri hayırlı kılıp nasip eder
pardon abla!!!Kiss niye yetisemiyecen inss bu tedavide hamis kalacan ben inaniyorum negatiflik yok kizarim ama bak ben ekim kasimda yaptiracam ben bile umutluyum inss hersey guzel sonuclanacak cnm benim
Ben zaten anlamiyorum bu tip insan grubunu..efendi gibi ozur dilese,gozden kacirdik dese neyse,yuzsuz cevap veriyorbunlara bu gucu oranin yonetimi veriyor aslinda..musteri ile boyle mi konusulur? Malesef turkiye gercegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?