kendi okullarini acmislar icerde ay cok komiksin
Canim sen hic endise etme,bu rakamlar kisiye gore o kadar degisiyor ki.bu arada gozumun onune geliyor senden 4bebek cikmisailede ikiz var mi? Cok guzel cok saglikli bir gebeligin olacak inaniyorum.
Bugun ayni saatte mi? Ayni program.. Once kocanin yeni isyerinde hava atilip gozdag verilecek,sonra koca alinip icerdekilerle tanisilacakkizmiyosun di mi takiliyorum diye
Kız bende o potansiyeli görüyorsun ama di mi?
Burada bir dördüz doğrulacaksa ben doğururum hükümet gibi kadınım...
Eşimin uzak akrabalarında varmış ikiz ben tanımıyorum ama...
Aynı yerde, aynı saatte... Önce gözdağı verilecek sonra nüfus sayımına gidilecek
kızar mıyım hiç bayılıyorum sana
Allah iyiliğini versinnnnn ne diyimmmmmYa bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü???:18::18::18::18::18:
Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.
Cahilliğime ver lütfen "ya mubdi" ne canım? Durmadan dua ediyorum ama o dediğini bilmiyorum
canım ben sabah 1 adet yumurta süt ve muz yiyorum öğlene kadar ceviz badem fındık akşamda hafif bişeyler atıştırıyorum. çünkü ben tek başımayım yemek yapamıyorum canım istemiyor. mesela dün akşam semizotu salatası yaptım yedim. yanına karpuzla
bu arada somon balığı önemliymiş ama ben maalesef balıktan tiksindim.
gün içinde 2 -2,5 litre su içiyorum.
gece yatmadan da yine süt içiyorum.
Ama şu anda ramazanda olduğumuz için kimsenin yanında yiyip içemiyorum. bazen iş yerinde yenilmesi gerekenleri yapamıyorum. herkes sen kendine bak diyor ama benim içim rahat etmiyor. oruçlunun yanında yiyemiyorum.
Ya bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü???:18::18::18::18::18:
Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.
Selencim benim dr mumkunse hergun bogazindan et gecsin desi.sen de bi aksam 1kg kiymadan kofte yapip buzluga atsan da aksamlari tavada 2-3tane pisirip yesen? Anliyorum seni istah yok,useniyorsun..ben boyle yaparim genelde usengeclige birebir oluyor.birde et yediginde demir emilimi tam olsun diye yaninda kalsiyum iceren (ayran,yogurt) gida tuketme en az 2saat dedi.senin yaptigini onerdi bana,en iyisi gece yatarken 2bardak sut'mus :))
Bir de sunu dicektim: evet ramazandayiz ama sende gebesin canim,sikinti duyma..bak arkadaslarinda rahat ol demisler.zaten yanlarinda ziyafet sofrasi kurmicaksin ki:)) biraz atistirma olacak...ben niyetliyken,yaninda sevdigim seyler yense bile inan hic canim cekmez,allah sabrini veriyor inan..sen bebegini dusun,aman hem onlarin orucu da daha makbul olur:))
Ay canim suyu aksatmasa gerisi önemli değil zaten dört aydan sonra bizden besleniyor diye biliyorum..bende bulanti ve mide yanmasi var valla o an canim ne istiyosa onu yiyorum :))) bu arada kizlar aseren varmi kızlar ya ben hicbiseyi asermedim :)))
valla ben plan yapıyorum bir gece saat 3 gibi arayıp canım ..... yı çok istiyor diyeceğim.(hiç bulamayacağı bişey olması lazım)
ama ne deyim bulamadım yaaaaa....:44::44::44::44:
taa didimden gelecek bulacak ooooo delir olur kıssss acilen yapmam lazım eşimi deli etmem lazım bana fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrr
Bende gicikligina iki üç şey soyledim hicbirini bulamadi :))))) allahtan asermiyiyom yoksa bnde yanmstm.esim cok usengec valla bi iki markete bakar bulamadim yok der gelir:)))
Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘
Sezer nasılsın??? Aklım hep sende.
Canim benim cok sevdigim bir esma oldugu icin gorunce cvp yazmak istedim ben cok cekmistim hatta hamile haldiktan sonra esim elini karnima koyup bu esma yi 99 kere soylemisti biyerde okumustum bebegin dusmesini engelliyomus koruyomus..". Ya Mübdi " Allah u teala nin 99 isminden birisi anlamisa 'mahlukati hic yoktan en bastan benzersiz yaratan' demek... bol bol cekmeni tavsiye ederim birde ""Ya Muhyi" esmasini bol bol çekmeni ve bol bol "estagfirullah"cekmeni tavsiye ederim...
Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim
Bende gicikligina iki üç şey soyledim hicbirini bulamadi :))))) allahtan asermiyiyom yoksa bnde yanmstm.esim cok usengec valla bi iki markete bakar bulamadim yok der gelir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?