Biraz once sonucumu aldım. 22. Gun sonucum 4837. Umarım herşey yolundadır. Bu benim 4. Denememdi. Dondurulmus iki embriyo transfer edilmişti. Yarın bakalım nolucak. Cok merak ediyorum bendee. Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam o zaman:)) canim sen hem zayifsin hem de 2 gebelik gibi gorunuyor.kahve akintin bos kese ile ilgili olabilir ama agrin bence rahmin ve onu tutan kaslarin genislemeye baslamasindandir diye dusunuyorum.tabi monicanin dedigi gibi dayanilmaz ise dr ara bence de
Sezercim çok kötüysen bir doktora git ne olduğunu anlayalım bence... Doktor demedi mi "böyle böyle olursa gel ya da ara" diye? Gerçi senin doktor o kadar düşünceli bi adam değil bildiğimiz kadarıyla ama...
Biraz once sonucumu aldım. 22. Gun sonucum 4837. Umarım herşey yolundadır. Bu benim 4. Denememdi. Dondurulmus iki embriyo transfer edilmişti. Yarın bakalım nolucak. Cok merak ediyorum bendee. Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz
sezercim lütfen doktorunu ara ve durumunu anlat..... var mıydı numarası:18::18:Yoook kız, kızma hemen. O anlamda demedim. Doktorlar kalp atışını duymadan hamileyim demeyin diyorlar ya o yüzden dedim. Kalp atışlarını duymasam da keseyi gördümm bu süreçte hamileyim demek istedimmBu arada ğğrımm çok fazla, geçen sefer dış gebelik sonrası düşük yaparkenki gibi... Ama akıntı kahverengi hala. Bakalım Allahtan hayırlısını istiyoruz hep. İnşallah gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısıdır.
Kurban oldugum rabbim inşallah bir tane saglam bebegimiz kalir aminnn bol dua et ya mubdi cek :)))
yarın kontrole mi gidiceksin sennnn ???? bakalım kaç kesemiz varmışşşşş
sezercim lütfen doktorunu ara ve durumunu anlat..... var mıydı numarası:18::18:
kesinlikle böyle devam et... ben ağrın dayanılmayacak seviyede diye endişelendim, gerçekten de minicik olduğundanVar canımm ama kırmızı kana dönerse haber ver dedi. Ben de kırmızıya dönmemesini bekliyorum şu anHep senin dediğini yapıyorum walla "iyi düşünüyorum ki iyi olsun!!"
yarın kontrole mi gidiceksin sennnn ???? bakalım kaç kesemiz varmışşşşş
sezercim lütfen doktorunu ara ve durumunu anlat..... var mıydı numarası:18::18:
Ohhh süperr!!Randevun kaçta canımm? Hayırlı haberlerle dön inşallahhhh!!!!
Yarin artık kaçta gidebilirsem. Sagolun arkadaslar. Haber veririm size
Canim yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah guzel haberle gelebilirim. Ister istemez endiseleniyorum. Hayirlisi insallah
kesinlikle böyle devam et... ben ağrın dayanılmayacak seviyede diye endişelendim, gerçekten de minicik olduğundan-43 kilo ne yaaaa- endişelendim hafiften....
bu arada ya mubdi bir zikirdir, Allahın isimlerinden.... gün içerisinde belirli sayılarda veya sayı belirlemeden de çevilebilir; yani tespih -yada tesbihmatik- eşliğinde ya mubdi, ya mubdi, ya mubdi diye zikir çekiyorsun.... anlamı da yoktan yaratıp var eden'dir. o yüzden özellikle hamile kalmak isteyen ve hamile bayanların bu ismi zikretmeleri tavsiye edilir.
Doktor yoğun kırmızı kan gelirse ara beni hemen dedi Monicacımm. Hala koyu kahverengi geldiği için akıntı bekliyorum. İnşallah kırmızıya dönmez. Doktor da senin gibi demişti Nazancım. Zayıf ve minikolduğum için rahim kasları genişlerken ağrı olabilir demişti. Ben de ona bağlıyorum. Öyle olduğuna inanmak istiyorumm
Rapor aldim canim bayrama kadar evdeyim:)) kuzum yedikldrini söyle ama benim hicbiseyi midem alniyor bak bugün ilk defa peynir yoğurt yumurta yedim.aksamlari bulantim oluyo sadece corba icebiliyorum
Ya bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü???:18::18::18::18::18:
Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.
Ya bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü???:18::18::18::18::18:
Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.
canım ben sabah 1 adet yumurta süt ve muz yiyorum öğlene kadar ceviz badem fındık akşamda hafif bişeyler atıştırıyorum. çünkü ben tek başımayım yemek yapamıyorum canım istemiyor. mesela dün akşam semizotu salatası yaptım yedim. yanına karpuzla
bu arada somon balığı önemliymiş ama ben maalesef balıktan tiksindim.
gün içinde 2 -2,5 litre su içiyorum.
gece yatmadan da yine süt içiyorum.
Ama şu anda ramazanda olduğumuz için kimsenin yanında yiyip içemiyorum. bazen iş yerinde yenilmesi gerekenleri yapamıyorum. herkes sen kendine bak diyor ama benim içim rahat etmiyor. oruçlunun yanında yiyemiyorum.
Cahilliğime ver lütfen "ya mubdi" ne canım? Durmadan dua ediyorum ama o dediğini bilmiyorum
Allah iyiliğini versin canım benimSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat/ evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?