2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nazaaaaannn bizde kalsanaaaa

Yok ben zaten buraları bırakamam artık

Ayyyy ekledimmmmmmm. En kötü ihtimal 10 gün hamileyim di mi

O ne bicim laf beee kizarim valla kiz 1degil,2degil 3keşe gorunmus senin ettigin lafa bak,allahin gucune gider,ne soyledigine dikkat et,bazen olur cunku..kahve akintidan bisii olmaz bak benim baya kanamam oldu gecti..agrin artarsa veya kirmiziya donersen erken gidersin,10gunu beklemezsin noolcak..

Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mehabalar benim dikkatimi çekti de aynıymış değerimiz. benim de 12. gün değerim 330.3 çıktı. ikinci kan değerim 866 çıktı. senin nasıl peki, keseyi falan gördünüz mü? ben de salı günü gidecem inşallah keseyi görürüz.

Monicam gercekten mi kiz sen calisiyorsun zor olur.belki gelirim gercekten sikintidan gezerim buyuk ihtimal:))

Tabii ki de gerçekten
Hafta içi ben işe gidiyorum, bizim oralarda da şöyle çıkıp hava alabileceğin, gezebileceğin yerler yok maalesef.
Ama akşamları yalnız kalmak istemezsen her daim kapımız açık sana

Ben de öyle düşünüyorum canım. İnanılmaz ağrımm var. İnşallah yalnızca biri düşüyordur.

Yoook kız, kızma hemen. O anlamda demedim. Doktorlar kalp atışını duymadan hamileyim demeyin diyorlar ya o yüzden dedim. Kalp atışlarını duymasam da keseyi gördümm bu süreçte hamileyim demek istedimm Bu arada ğğrımm çok fazla, geçen sefer dış gebelik sonrası düşük yaparkenki gibi... Ama akıntı kahverengi hala. Bakalım Allahtan hayırlısını istiyoruz hep. İnşallah gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısıdır.

Ben de öyle düşünüyorum canım. İnanılmaz ağrımm var. İnşallah yalnızca biri düşüyordur.

Sezercim çok kötüysen bir doktora git ne olduğunu anlayalım bence... Doktor demedi mi "böyle böyle olursa gel ya da ara" diye? Gerçi senin doktor o kadar düşünceli bi adam değil bildiğimiz kadarıyla ama...

Benim ikinci degerim 551.3 cikti. Ben ikiye katlamadi diye uzuldum ama hastane hemsirem gayet normal dedi. Bugun de yani 22. Gun oldu tekrar kan verdim sabaha cikacak sonucum. Yarin da doktor randevum var. Hersey iyi giderse yarın keseyi göreceğim inşallah. Sen kese gormeye gitmeden once tahlil yaptiracakmisin peki?

ayyyy cok tesekkürler canım benim.pastayı cok seviyorum esimde ondan öyle koydum gülümseninde avatarın güzelmiş

Tamam o zaman:)) canim sen hem zayifsin hem de 2 gebelik gibi gorunuyor.kahve akintin bos kese ile ilgili olabilir ama agrin bence rahmin ve onu tutan kaslarin genislemeye baslamasindandir diye dusunuyorum.tabi monicanin dedigi gibi dayanilmaz ise dr ara bence de

Yok senin değerin de güzel. hatta benim değerimi yüksek bile buldu doktor.ikiz bile olabilir dedi.Hamile olduğuma tam olarak inanamıyorum.Keseyi ve kalp atışını duyarsam emin olacam inşallah.. benim de 3. tedavimde oldu. senin kaçıncı tedavinde oldu?Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. ..

Hayır benden üçüncü kan tahlili istemediler. Salı günü kese konrolü için gel dediler.

Biraz once sonucumu aldım. 22. Gun sonucum 4837. Umarım herşey yolundadır. Bu benim 4. Denememdi. Dondurulmus iki embriyo transfer edilmişti. Yarın bakalım nolucak. Cok merak ediyorum bendee. Umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…