canımsın ya bu ilaçları söylesinlerde bir daha bişey için aramayacağım. Zaten eşimle konuştum ben aramak istemiyorum artık sen yarın konuş bize ilaç bırakma tarihlerini versinler bizde bırakalım ilaçları sonra sen sağ ben selamet.
canım benim birde 2 donmuşum var orada ne olacak bilmiyorum.
aaaa sen de o günlere geleceksin nasılda geçiyor günler su gibi akıyor valla. benim bu ay karnım çıktı valla millet ikizmi diye soruyor. karın çıkması için daha erken diyorlar kıyafetlerine sığamıyorum göbişli bişey oldum ben yaaaa
dün geçici bir hamile pantalonu aldım. Bugünde giyindim. napim sıkmaması lazımmış 38-40 beden oldum artık. darısı başına
donmuslari transfer ediyormuslar baska klinige canim bizde sorduk onu bi donmusumuz var bizimde, Tr dede ederler heralde, baska bir yerde yaptirisin eger 2. yi istersen:) hihhh onlarami kaldin
Canim sadece 4 kilo aldim gobekten baska bisey yok oda fuze gibi,oturmak bi dert kalkmak bin dert
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım 38 beden pantalonun bacak kısmı akıyor bol kesim gibi.. göbek olmasa neredeyse düşecek. daha 3. aydayım göbek maşallah çıktı sende ne zaman çıkmıştı göbiş.
Bende ilk hamis pantolonunu 3. Ayda almistim.sonrasinda ara ara 2 3 tane hamile tayti aldim lcw dan inan o kadar rahatki pantolonu aldigima pisman oldum
Ayy kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim masallah hepinize insss allah tamamina erdirsin görunce cooook mutlu oldum bunlar sizin icin:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlarrr yine hamiş patlaması olmuşşşmaşallahhh
monica, nazan, sezer, phalesis çok tebrik ederim canlarım inşalah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...arada unuttuğum varsa da kusura bakmayın tüm yeni gebe haberi alanlar...
amayacıımm bacım biz artık iyiden ağırlaştık ben oldum 1 dobişko 20 kg aldım eller ayaklar şiş eller uyuşuk hissetmiyom bir de sıcaklart bastırdı üstüne o yüzden fazla yazamasam da hep takipteyim inanın rabbim herkesin gönlündekini en hayırlı vakitte versin inşallah. gebelerimize sağlıklı doğumlar sonuç bekleyenlere bol pozitifli sonuçlar inşallah...
öpüyorum herkesi
Sonuc cok guzel,hayirli olsun,,allah tamamina erdirip,kucagina aldirsin saglikla canim
Teyzesi isirir onu totisindenHaberi alip kaciyormusuz pehhh Kuru iftira valla 28. Haftadayiz kizimla teyzelerinden gelen guzel haberleri takip ediyoruz.
Aminnn tatlim evet 26 sinda gidip bi yatiyim su catala diyorummm kac zamandir cikmadim bi eksiklik hissettimamiiiiiiiiiinnnnnn cnm inssssssssssss
İyiyim cnm cok sukur su aralar bisey yapmiyorum cnm tedavilerden kalan 7 kilo fazlaligimi vermeye calisiyorum yazi boyle gecirip kisa ekim kasim gibi inss yeni tedavi sifirdan inss sen nasilsin 26 tisinda kontrolunmu vardi cnm inss sanada gebe gebe diyecegimiz gunler yakindir cnm ben senden cook umutluyum bu tedavi senin yuzunu guldurecek inss gerde kalan butun arkadaslarimiz inss bu sene icinde mutlu sona ulasacak insss
aman canim sen dikkat et kendine... Dedigim gibi aslinda sizlerin burda olmasi benim hosuma gitmekte veee ilk gebelerimizden pek ses cikmiyo ya ben onu dediydimmmmm :))))kızlarrr yine hamiş patlaması olmuşşşmaşallahhh
monica, nazan, sezer, phalesis çok tebrik ederim canlarım inşalah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...arada unuttuğum varsa da kusura bakmayın tüm yeni gebe haberi alanlar...
amayacıımm bacım biz artık iyiden ağırlaştık ben oldum 1 dobişko 20 kg aldım eller ayaklar şiş eller uyuşuk hissetmiyom bir de sıcaklart bastırdı üstüne o yüzden fazla yazamasam da hep takipteyim inanın rabbim herkesin gönlündekini en hayırlı vakitte versin inşallah. gebelerimize sağlıklı doğumlar sonuç bekleyenlere bol pozitifli sonuçlar inşallah...
öpüyorum herkesi
sonuna kadar haklisin bende seninle birlikte kiziyorum tatlimmmcanım arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için.
canım arkadaşım hemşireye benim kızmam ben sormadan bişey demiyorlar ya. ben sorunca hemen aaa ooo ya başlıyorlar.
Eeeeevvvveeeeeettttttther daim aklimizdasiniz kuzummmmmtopikteki son kisi gebe kalana kadar gitmek yok:))
ben işyerine pantalona mecburum çünkü memurum tayt giyinemiyorum. ama yinede tayt aldım. haftasonları giyicem inşallah.
pantalonu lcw den aldım bugün giyindim üstümde ağladı. göbeşte sorun yok ama. bacakları görmen lazım keşke 36 alsaydım. ne bileyim kadın daha kilo alırsınız dedi.
İyi geceler alingan gebislerve gebis olup alinmak icin can atanlaaaarrrr
Teyzesi isirir onu totisindenkiz ben gidenlere dedim gitmeyenler alindi iyi miiiii
Aminnn tatlim evet 26 sinda gidip bi yatiyim su catala diyorummm kac zamandir cikmadim bi eksiklik hissettimsaka biyana bu defa ne heyecanim ne korkum var, bugun bebek34 ile konustum ona da dedim fazla bi sukunet coktu icime... Veeee benim de tum dualarim bu yonde gebe kalmayan kalmasin insallahhhhh
aman canim sen dikkat et kendine... Dedigim gibi aslinda sizlerin burda olmasi benim hosuma gitmekte veee ilk gebelerimizden pek ses cikmiyo ya ben onu dediydimmmmm :))))
sonuna kadar haklisin bende seninle birlikte kiziyorum tatlimmm
Eeeeevvvveeeeeettttttt
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim masallah hepinize insss allah tamamina erdirsin görunce cooook mutlu oldum bunlar sizin icin:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:
güzel haberini alan kaçıyo şekerimgerçi anlamıyo da değilim bu konuda kaçanları....
gönlünüzün bir yerlerinde dualarınızın kıyısında köşesinde olalım yeter şekerlersizleri çok seviyorum, kendinize dikkat edin emi.... ziyaretleri de sıklaştırın azcık ayol çileklimonatayı çok merak ediyorum misal doğurdu mu acep??? cicibebe bi gitti pir gitti....
kızlar bir sıkıntım var size soracağım
canlarım ben grip oldum buradaki doktoruda aradım ankarayı da aradım. ikiside bana ilaç vermedi. bol su iç c vitamini almaya çalış dedi.ona tamam anemma.
ama ankarada kliniğime ilaçları ne zaman keseceğim dedim. hemşire bana ne içiyorsunuz ki dedi. bende;
günde 2 estrofem,
günde 2 crinone jel, s
abah claxane iğne
akşam aspirin birde folik asit dedim.
aaa estrofemi hemen bu akşam bırakın. jelide hafta sonu dedi. 10.haftadayım yarın 11. haftaya gireceğim. doğrumu sizce ayrıca doktora sorayımmı?
birde sizde nasıl oldu? nolur acil cevap????
kızlarrr yine hamiş patlaması olmuşşşmaşallahhh
öpüyorum herkesi
Ayyyy ben bu sabah çıkacak nasılsa diye akşam bakmamıştım ne kadar sevindiiiimmmmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayşegülüm sahiden bu ne uğurlu topikmiş yaa
Son haftalarda çok şükür herkes hamile, başarısız tedavi yok inanılmaz bir şey bu maşallah
Hep böyle devam etsin, hep güzel haberlerde, sevinçlerde buluşalım inşallah.
Teşekkür ederiiimm monica. Sabah çıkacağını söylemişlerdi ama internetten sayfalarına girip baktım çıkmıştı. gözlerime inanamadım. eşimi aradım sen de bak yanlışlık olmasın diyeYarın tekrar kan tahlili yaptırıcam. perşembe günü de doktor randevum var. İnşallah herşey yolundadır.
canım doktor için daha erken değil mi kese gözükmez ki betahcg 2500'ü geçmeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?