2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

donmuslari transfer ediyormuslar baska klinige canim bizde sorduk onu bi donmusumuz var bizimde, Tr dede ederler heralde, baska bir yerde yaptirisin eger 2. yi istersen:) hihhh onlarami kaldin

Canim sadece 4 kilo aldim gobekten baska bisey yok oda fuze gibi,oturmak bi dert kalkmak bin dert

donmuslari transfer ediyormuslar baska klinige canim bizde sorduk onu bi donmusumuz var bizimde, Tr dede ederler heralde, baska bir yerde yaptirisin eger 2. yi istersen:) hihhh onlarami kaldin

evet arkadaşım inşallah... onlaramı kaldık valla hem beni üzsünler... alırız donmuşlarımızı

Canim sadece 4 kilo aldim gobekten baska bisey yok oda fuze gibi,oturmak bi dert kalkmak bin dert

tatlım 38 beden pantalonun bacak kısmı akıyor bol kesim gibi.. göbek olmasa neredeyse düşecek. daha 3. aydayım göbek maşallah çıktı sende ne zaman çıkmıştı göbiş.

Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuc cok guzel,hayirli olsun,,allah tamamina erdirip,kucagina aldirsin saglikla canim

tatlım 38 beden pantalonun bacak kısmı akıyor bol kesim gibi.. göbek olmasa neredeyse düşecek. daha 3. aydayım göbek maşallah çıktı sende ne zaman çıkmıştı göbiş.

Bende ilk hamis pantolonunu 3. Ayda almistim.sonrasinda ara ara 2 3 tane hamile tayti aldim lcw dan inan o kadar rahatki pantolonu aldigima pisman oldum

Bende ilk hamis pantolonunu 3. Ayda almistim.sonrasinda ara ara 2 3 tane hamile tayti aldim lcw dan inan o kadar rahatki pantolonu aldigima pisman oldum

ben işyerine pantalona mecburum çünkü memurum tayt giyinemiyorum. ama yinede tayt aldım. haftasonları giyicem inşallah.

pantalonu lcw den aldım bugün giyindim üstümde ağladı. göbeşte sorun yok ama. bacakları görmen lazım keşke 36 alsaydım. ne bileyim kadın daha kilo alırsınız dedi.

Ayy kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim masallah hepinize insss allah tamamina erdirsin görunce cooook mutlu oldum bunlar sizin icin:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:

Nesecim,nerelerdesin yaa,unuttun sandim bizi iyi dileklerin icin cok tesekkur ederimSaka maka hamileyim bende
Allah sana da en yakin zamanda versin canim,tedaviye gerek kalmadan..daha sik gel buralara,neler yapiyorsun,iyi misin!

Ben de seni opuyorum insallah dedigin gibi saglikli bir gebelik geciririm.sicaklar sana zor geliyordur tahmin ediyorum,son zor zamanlarindasin artik.kilolar da hic muhim degil nasilsa emzirirken verirsin bebeginin beklenen dogumgunu benim de dogum gunum, araliktaki transferim saglikla devam etseydi gene ayni gun 24agustos olacakti kismet benim simdiyeymis.
Sana guzel saglikli rahat bir dogum diliyorum...

İyi geceler alingan gebisler ve gebis olup alinmak icin can atanlaaaarrrr
Haberi alip kaciyormusuz pehhh Kuru iftira valla 28. Haftadayiz kizimla teyzelerinden gelen guzel haberleri takip ediyoruz.
Teyzesi isirir onu totisinden kiz ben gidenlere dedim gitmeyenler alindi iyi miiiii
Aminnn tatlim evet 26 sinda gidip bi yatiyim su catala diyorummm kac zamandir cikmadim bi eksiklik hissettim saka biyana bu defa ne heyecanim ne korkum var, bugun bebek34 ile konustum ona da dedim fazla bi sukunet coktu icime... Veeee benim de tum dualarim bu yonde gebe kalmayan kalmasin insallahhhhh
aman canim sen dikkat et kendine... Dedigim gibi aslinda sizlerin burda olmasi benim hosuma gitmekte veee ilk gebelerimizden pek ses cikmiyo ya ben onu dediydimmmmm :))))

canım arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için.

canım arkadaşım hemşireye benim kızmam ben sormadan bişey demiyorlar ya. ben sorunca hemen aaa ooo ya başlıyorlar.
sonuna kadar haklisin bende seninle birlikte kiziyorum tatlimmm
her daim aklimizdasiniz kuzummmmmtopikteki son kisi gebe kalana kadar gitmek yok:))
Eeeeevvvveeeeeettttttt

Canim kendi bedenin neyse onu al zaten beli hem lastikli hem dugmeyle ayarlandigindan uzun sure kullanabilirsin.

Gunler yaklasti ya buluttan nem kapiyorum,goca totolu kizim benim ben hep yiyorum sende ye teyzesi.

Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy ben bu sabah çıkacak nasılsa diye akşam bakmamıştım ne kadar sevindiiiimmmmmmmm

Hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ayy kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim masallah hepinize insss allah tamamina erdirsin görunce cooook mutlu oldum bunlar sizin icin:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:

Neşecim canım çok teşekkür ederiz, bugünlerde çok şükür art arda müjdeli haberler aldık. Ayağımızı sürttük, peşimizden gelmenizi bekliyoruz hayırlısıyla canım

Ayşegülüm sahiden bu ne uğurlu topikmiş yaa
Son haftalarda çok şükür herkes hamile, başarısız tedavi yok inanılmaz bir şey bu maşallah
Hep böyle devam etsin, hep güzel haberlerde, sevinçlerde buluşalım inşallah.

Selencim bildiğim kadarıyla çoğu doktor estrofem ve jeli 12 haftaya kadar kullandırıyor, benim doktor clexane için de aynı şeyi söyledi.
Canını sıkma ama doktora mutlaka sor bence. Hemşire kafasına göre ilaç başlattırıp bıraktıramaz sonuçta.

Canım seni görmek ne güzel, maşallah size!
Çok teşekkürler güzel dileklerin için...
Bebişin adı belli oldu mu? Allah sağlıkla kavuştursun!

Ayyyy ben bu sabah çıkacak nasılsa diye akşam bakmamıştım ne kadar sevindiiiimmmmmmmm

Hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkür ederiiimm monica. Sabah çıkacağını söylemişlerdi ama internetten sayfalarına girip baktım çıkmıştı. gözlerime inanamadım. eşimi aradım sen de bak yanlışlık olmasın diye Yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam. perşembe günü de doktor randevum var. İnşallah herşey yolundadır.

Maşallah gerçekten bir farkı var bu topiğin.

canım doktor için daha erken değil mi kese gözükmez ki betahcg 2500'ü geçmeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…