canım ben estrofem ve jeli 12 hafta kullandım. sonra bıraktım. dediğin iğneyi bilmiyom hiç kullanmadım. folik asit ve demir hapı hala devam ediyorum. coraspini 32. haftada yeni kestim. 32 hafta kullandım yani.
kızlar bir sıkıntım var size soracağım
canlarım ben grip oldum buradaki doktoruda aradım ankarayı da aradım. ikiside bana ilaç vermedi. bol su iç c vitamini almaya çalış dedi.ona tamam anemma.
ama ankarada kliniğime ilaçları ne zaman keseceğim dedim. hemşire bana ne içiyorsunuz ki dedi. bende;
günde 2 estrofem,
günde 2 crinone jel, s
abah claxane iğne
akşam aspirin birde folik asit dedim.
aaa estrofemi hemen bu akşam bırakın. jelide hafta sonu dedi. 10.haftadayım yarın 11. haftaya gireceğim. doğrumu sizce ayrıca doktora sorayımmı?
birde sizde nasıl oldu? nolur acil cevap????
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir sıkıntım var size soracağım
canlarım ben grip oldum buradaki doktoruda aradım ankarayı da aradım. ikiside bana ilaç vermedi. bol su iç c vitamini almaya çalış dedi.ona tamam anemma.
ama ankarada kliniğime ilaçları ne zaman keseceğim dedim. hemşire bana ne içiyorsunuz ki dedi. bende;
günde 2 estrofem,
günde 2 crinone jel, s
abah claxane iğne
akşam aspirin birde folik asit dedim.
aaa estrofemi hemen bu akşam bırakın. jelide hafta sonu dedi. 10.haftadayım yarın 11. haftaya gireceğim. doğrumu sizce ayrıca doktora sorayımmı?
birde sizde nasıl oldu? nolur acil cevap????
kızlarrr yine hamiş patlaması olmuşşşmaşallahhh
monica, nazan, sezer, phalesis çok tebrik ederim canlarım inşalah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...arada unuttuğum varsa da kusura bakmayın tüm yeni gebe haberi alanlar...
amayacıımm bacım biz artık iyiden ağırlaştık ben oldum 1 dobişko 20 kg aldım eller ayaklar şiş eller uyuşuk hissetmiyom bir de sıcaklart bastırdı üstüne o yüzden fazla yazamasam da hep takipteyim inanın rabbim herkesin gönlündekini en hayırlı vakitte versin inşallah. gebelerimize sağlıklı doğumlar sonuç bekleyenlere bol pozitifli sonuçlar inşallah...
öpüyorum herkesi
Ayy kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim masallah hepinize insss allah tamamina erdirsin görunce cooook mutlu oldum bunlar sizin icin:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:
Allahımmmm sana çooook şükür. Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! Ancak gelebildim üniversiteden. Hep aklımdaydın. Çoooooook mutluyum canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Oleyyyyyyyyyy
cnm benim senin suan coook guzel mazeretin var sen simdi hamisligin tadini cikar inan bu gunler cok ozel inss dogumdan sonra kilolar kendiliginden gider zaten sen hic dusunmecanım arkadaşım iyi olmana çok sevindim. ben daha önceki tüpden aldığım kiloları veremden birde üstüne yeni kiloları almaya başladım hiç sorma.
canım arkadaşım. ekime kadar doping yap. birde iğne çıkmış haberin varmı. haticeye yapmışlardı. onu bir araştır bence.
bende senin için araştırırım. aşımı ne ona bakalım bi ne dersin canım.
Yaaa kaçmadım kaçarmıyım uğurlu topik burasıı 😄😄 hala inanamıyorum kiii. Arkadaşlarıma haber vermekten buraya sıra gelmedi sadeceee 😄😄😄 inşallah boyle devam eder herkesten iyi haberler alırız. amayaa,nazarboncuk, nese, selen coookkk teşekkür ederiiimmm.😘😘😘
amin cnm insss sende bolbol yat dinlen cnm ayaginin altina yastik koy bide sen pregesteronu igne olarak mi kullaniyorsun cnm bide su 5 gunde bir yapilan pureletton depot ismini yanlis yazmis olabilirim bu igneden vurdursan dr sorup cnm inss bu gunleri atlatip guzel hamisliginin tadinida cikaracaksin cnmÇoooook teşekkür ederiz canımcımm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah!!!
Canımcımmmmm çok teşekkür ederiz. İnşallah biz de o haftalara gelebiliriz. Benim kahve akıntılar ve ağrılar devam. Ayağa kalktığım an artıyor. Sabırla beklemekteyim
Ben 2 kg daha vermişim, anam nasıl sevindim... 14 kg etti toplamda. İnşallah bebeleri besleyip kendimize gereksiz kilo almadan alnımızın akıyla çıkarız bu işten.Günde 45 dakika yürüyüşüme aynen devam ediyorum ben. Gücüm yettiğince sürdüreceğim. Hamile yogası da süper fikir, izlenimlerini bekliyoruz mutlaka. Ayarlayabilirsem ben de gideyim. Aman da ben hamileymişim de yogaya gidecekmişim, hiç inanasım gelmiyor...
canım arkadaşım iyi olmana çok sevindim. ben daha önceki tüpden aldığım kiloları veremden birde üstüne yeni kiloları almaya başladım hiç sorma.
canım arkadaşım. ekime kadar doping yap. birde iğne çıkmış haberin varmı. haticeye yapmışlardı. onu bir araştır bence.
bende senin için araştırırım. aşımı ne ona bakalım bi ne dersin canım.
güzel haberini alan kaçıyo şekerimgerçi anlamıyo da değilim bu konuda kaçanları....
gönlünüzün bir yerlerinde dualarınızın kıyısında köşesinde olalım yeter şekerlersizleri çok seviyorum, kendinize dikkat edin emi.... ziyaretleri de sıklaştırın azcık ayol çileklimonatayı çok merak ediyorum misal doğurdu mu acep??? cicibebe bi gitti pir gitti....
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
Senin bu lekelenme ve ağrı kaç gün sürmüştü canım? Salı günü savunmaya gireceğim için o gün biraz hareketli olacak. Sence bu sorun olur mu?
ugurlu topik meyvelerini vermeye devam ediyor:) gozun aydin canim, benimde 11. gun degerim 186 idi..degerin cok guzel masalalhhh
Estrofemi hamile oldugumu ogrendigimde ,jeli 12. Haftada biraktim
Selennn ben 11+6 da biraktim estrogen bantini ve progestan igneyi...merak etme bisiceik olmazz..
Neseeeeeeeeeee canim seni buralarda gormek ne guzelll, insallah yeni tedavinle kavusacaksin minigineee..
kızlar çok teşekkür ederim. benim kızmam ben nezle oldum diye aradığımda ilaçlarıda ne zaman bırakıcam deyince aaaa estrofemi hemen bırakın. 10. haftadasınız jeli de bırakın dedi. ben sormasam bırakmayacaktım yani...
onun içinde kızdım valla. insan onun için arar ilgilenir yaaaa.
Canım çok geçmiş olsun. Dahaa o günlere hiiççç gelemediğim için sana yardımcı olamayacağım canımcım
cnm benim senin suan coook guzel mazeretin var sen simdi hamisligin tadini cikar inan bu gunler cok ozel inss dogumdan sonra kilolar kendiliginden gider zaten sen hic dusunme
Evet cnm yaa hatinin tedavisi benimde aklimda zaten bende baskentte yine yaptiracam zamani geldimi soracam onada sagol askim ilgin icin ozaman olsun hepinizin basini siserecem sorularimla sifidan olacak ozaman inss hakkimizda hayirlisi olur cnm
kizmakta haklisin canim, bende olsam kizardim nasil takip etmek bu! valla ara soyle icindekileri, bari baskasina yapmasinlar..burdaki sistemi cok begendim daha ilk gunden verdiler elime yazili cizili takvimimi ordan baktim takip ettim..cok mu zor yani bunu yapmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?