Sabah kalktim adet olacak gibi agrim var. Tuvalete gittim ve sonuc yine kahverengi lekeler
Asil bugun test gunum. Bakalim sonuc ne cikacak? Ne bu simdi anlamadim. Dua edin noluuuuuuuur!!!
Sabah kalktim adet olacak gibi agrim var. Tuvalete gittim ve sonuc yine kahverengi lekeler
Asil bugun test gunum. Bakalim sonuc ne cikacak? Ne bu simdi anlamadim. Dua edin noluuuuuuuur!!!
Dualar seninle güzel haberler al inşallah. Bizi de haberdar et
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bisiicik olmaz,canini sikma,kahverengi akintidan zarar gelmez, regl gibi kirmizi kan olmadigi surece..kan verdin mi,yukselmistir eminim.degerin cok guzeldi,oyle kolay kolay dusmez
Arkadaşlar şimdi sonucu almış eşim 9 gün değerim 738,2 çıkmış.Doktor da kahverengi akıntıdan korkmayın. Kırmızı ve yoğun bir kanama başlarsa bana haber verin demiş. Allahımmmm yaa o kadar ağrım da var ki sevinemiyorum bile sonuca. Allahımmm beterinden saklasın. İnşallah kötü şeylerin belirtisi değildir bunlar :18::18:
Arkadaşlar şimdi sonucu almış eşim 9 gün değerim 738,2 çıkmış.Doktor da kahverengi akıntıdan korkmayın. Kırmızı ve yoğun bir kanama başlarsa bana haber verin demiş. Allahımmmm yaa o kadar ağrım da var ki sevinemiyorum bile sonuca. Allahımmm beterinden saklasın. İnşallah kötü şeylerin belirtisi değildir bunlar :18::18:
canım benim eminim çok zordur ama sakin olmaya çalış lütfen, hepimiz biliyoruz ki aslında en önemli etkenlerden biri stres.... lütfen kendini kasmamaya çalış, bak bebecikler sana orada olduklarını daha da gösterdiler, sen de onlara yardımcı ol artık annesiii.....maşallahı var değerinin 3e katlamış galiba....
Çok şüküür rabbime😄 tmm artık stres yok üzüntü hiç yok. Herşey yolunda inşallah. Değerlerde gayet güzel. Rahatla artık allah sana güzel mutlu günler göstersin inşallah. 😘
Canim suan nekadar endise duydugunu tahmin edebiliyorum cunku ayni seyleri bende yasadim benimde 9-10.gunlerdeydi sanirim aynen lekelenmem olmustu ve oyle siddetli regl agrisi cektimki gece uykumdan adet sancisiyla uyandigim oldu ama sonra gordum ki bu durum bicok kiside oluyo yani normal sonrasinda ilerleyen gunlerde hepsi yok olacak bebisin suan sadece yeslesmeye ugrasiyo sakin endise etme bunlar kesinlikle biseylerin test gittigi anlamina gelmiyo...
Benimde yarın büyük gün bakalım neler olacak. Rabbim herkese banada hayırlısını nasip etsin 😖
Canim suan nekadar endise duydugunu tahmin edebiliyorum cunku ayni seyleri bende yasadim benimde 9-10.gunlerdeydi sanirim aynen lekelenmem olmustu ve oyle siddetli regl agrisi cektimki gece uykumdan adet sancisiyla uyandigim oldu ama sonra gordum ki bu durum bicok kiside oluyo yani normal sonrasinda ilerleyen gunlerde hepsi yok olacak bebisin suan sadece yeslesmeye ugrasiyo sakin endise etme bunlar kesinlikle biseylerin test gittigi anlamina gelmiyo...
Evett canım hep aklımdasın vallahi sürekli dua ediyorum. Bu kez inşallah olacak. Bir de sorunsuzca olacak inşallaaaaaaaaah!!!
Kendimi negatife hazırladım, aslında hazırlamakta değil hiç pozitif görmediğim için olabileceği ihtimalini ister istemez düşük tutuyorum. Sadece bir an önce sonucu görüp ona göre tekrar hayatımı planlamak istiyorum. Hadi hayırlısı hepimiz için. Duaların içinse çok teşekkür ederim. 😄
Aminnn canımmm inşallah sıra ile güzel haberleri almaya devam ederiz. Şu kalp atışlarını duysammm sanki dünyalar benim olacak gibi hissediyorum. Allahımm sanki bu dünyaya çocuk doğurmak için gelmişim ben
cok sukur canim evet, dusuk tehlikelerini atlattik insallah..aman aklimiza getirmeyelim kotu seylerrrrrrtum bebelereee
Kendimi negatife hazırladım, aslında hazırlamakta değil hiç pozitif görmediğim için olabileceği ihtimalini ister istemez düşük tutuyorum. Sadece bir an önce sonucu görüp ona göre tekrar hayatımı planlamak istiyorum. Hadi hayırlısı hepimiz için. Duaların içinse çok teşekkür ederim. 😄
Kizlar sanırım adet olucamm. Şişlik ve adet olacakmışım gibi ara ara ağrı geliyor malesef 😞
Güzel anne..... Allahın izniyle kalp atışınıda duyacaksın kalbini ferah tut lütfen.
Hani içimizi ferah tutacaktık ya. nolursun canım benim bebeşin/bebişlerin için onları üzme endişe etme.
sen üzülsen de kırılsanda o bebişler olacaksa olacak. Allahım büyük sen dua et ben de dua ediyorum.
Rabbim hepimizin bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallahhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNN
seni kocaman öpüyorumm.
bu arada dinlen lütfen lekelenme olduysa kalmamaya çalış. lekelenmesi olanlar hep öyle yapıyorlar. Annesi sana tutunutyorlar Yerlerine yerleşiyorlar
Lütfen pozitif düşün bende şişmiştim kasıklarımda batmalar vardı sancım yoktu ama kasıkbatmalarım bayağı ardı. hatta gögüslerim bile inmeye başlamıştı. yanlış düşünmüşüm. 12. gün sonuç 280 ve pozitif bak 3. ayıma girdim.
Güzel düşünki güzel şeyler olsun. herkesde belirtiler farklı kendini yıpratma canım.
dualarımdasınız. Rabbim seninde yüzünü güldürsün. AMİNNNNN
Teşekkür ederim. Evet pozitif düşünmeye çalışıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarın olmaz ki şimdi 😄😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?