2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tamam valla bekliyorum, dua ediyorum, merak ediyorummmmmm

Ayrıca biran önce açıkla halay çekeceğiz.

kendine değil bize işkence bu durum. bebişi olunca bize yaptıklarını anasına çektirsin.

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kulaklarıma inanamıyorum... Anam topik vicdansız çıktı, ben nerelere gidem

Iki gundur hummali bir kosusturma icine girdik gecen gun detayli ultrasona girmistim bebegin plasentasinda bi kanama alani gorundu ve uterin arter damarlarin birinde akim artmis ... ben bebe aspirini ve igne kullaniyorum .. damardaki akim problemi icin kan sulandirici kullanmam lazim ama plasentadaki kanama alanini bu ilaclar tetiklemis olabilir yani onun icinde birakmam gerekiyo doktorum cok karasiz kaldi ve tup doktoruna danismami istedi ona sonuclari mail attim ve bi perinatologa gorunmemi soyledi kndi doktorumun yonlendirmesiyle prf.dr recep has a gittik dun aksam muayn olduk cok sukur korkulacak ciddi bi sorun yok dedi ve bazi testler istedi bu testlerin sonucuna gore ilaclara devam edip etmeyecegini soylecegim dedi az once bi hastaneye kan verdim cumartsi cikacak sonuclar oglusumuzun gelisimi guzel cok sukur insallah bundan sonrasini da sorunsuz gecirebiliriz... hpinizi opuyorum dualarinizi eksik etmeyin.. Rabbim cumle yavrularimizi korusun...

Geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut. Bu kan sulandırıcıları biraz kontrolsüz kullanıyoruz gibi geliyor bana da. Pıhtılaşma problemimiz var mı yok mu onu bile bilmeden ezbere veriyor çoğu doktor. Ben şimdi tırnağımı kanatsam ya da diş fırçalarken diş etim kanayacak olsa oluk oluk kan geliyor ben de huzursuzlanıyorum. Ama Perinatolog eminim en doğru kararı verecektir. Allah sağlıkla, zamanında kavuştursun yavruna.

günaydınlaaarrr

heyecanlı anne keseyi görürsün kesin tatlım.... kalp, bilemedim
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhh:

bakalim,heyecanlaniyorum,hatta dr ryip randevuyu erkene alabilir miyiz diye sorasim var aslinda kalp duymayi beklemiyorum zira haftaya 6.haftanin icinde olacagim,ancak kese gorunur diye biliyorum ben.kiz monica seni gorurum 8.hafaya bekleye bilir misin? Gerci sen test yaptiktan 1hafa sonrasi 8.haftan olacak galiba sen guzel sonucu al da,gorusup gobekleri tokustururuz senle,kutlama icin

Canim cok gecmis olsun,umaim en kisa zamanda duzelir sikintilar.bebeginin iyi ve saglikli olmasina da cok sevindim

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kulaklarıma inanamıyorum... Anam topik vicdansız çıktı, ben nerelere gidem

Gel bebeeeegeem benim kucagima ama bende az vicdanli sayilmam
Resmi olarak gece 12yi gecti mi yarin oluyor.siz de acile gidip kan verin,sabah ilk bunu duyalim..yok verdim,yok bekliyoruz vs.istemiyorum.valla evim yakin olsa bizzat kolundan kani ben alip goturcem hastaneye

Cok haklisin canim en dogru karari perinatolog verecektir elbet hayirlisi ile kan sonuclarim ciksin gercekten bi perinatolog un bakis acisi kadin dogumcudan farkli oluyo simdiye kadar okadar doktor gezdim hic bu testlerden bahseden olmamisti netten arastirdim daha once ki gebeliklerinde problem yasayanlara yapilmasi gereken testlermis iyiki gitmisim dun adam icimi cok rahatlatti kadin dogum hic rahim agzini olcmemisti simdiye kadar bu hemen rahim agzini kontrol etmeliyim erken dogum riskine karsi dedi cok sukur endise etme rahim agzi kapali gayet iyi dedi.insallah bundan sonrasi problemsiz gecer hayirlisi ile 8 ayimizi doldurabilsek Allah in izniyle .

kız kan vermedinmi dhaaaaaaaaaa

canım ya biz bu durumlardan kurtulamicaz sanırım...allah kolaylık versin sen gönlünü ferah tut rabbime emanet yavrularımız inşallah sağ salim kucağımıza alacağız inanıyorum ben...benmde dün afedersin makattan 1-2 damla kan geldi ama sonra kesildi bende doktora demedim valla uzun sürmedi diye.kabızlık var ama zorlanma hiç yok yani.baş dönmelerim az bulantılarım devam ediyo.bugün pıhtılaşma için kan verdim ona göre iğneye devammı bakılacak.bi an önce vakit geçsinde işten çıkim istiyorum iyice bunaldım işyerinde ya

bu planı çok sevdim, ben de hep böyle bir şeyin hayalini kuruyorum...

yaa kurban olayım bi yürüyün gidin kızım aaaaaaa
o kadar beklemişiz sabahı mı bekleyemicez...

kız kan vermedinmi dhaaaaaaaaaa

gel gel bi sen kaldıydın beni dövmeyen
Suçum da doktorun sözünü dinlemek... Deli kadınlar

gel gel bi sen kaldıydın beni dövmeyen
Suçum da doktorun sözünü dinlemek... Deli kadınlar

doktorunuda pek dinlermiş biz dinledikmi yoooooooooo selen kaçıncı gün yaptı hatırlamıyonmu ya ben 10.gün hadi kanını verde gel kız ölcez heyecandan sende hamiş ol takvim yap inşallahhh

monic bizi böyle meraktan çatlatıyor ya ikizi olsun doguma kadar kendini göstermesin buda cinsiyeti için böle meraklansın dursun anlasın bizi.akıllı oldugunu iddia eden oldu mu aaaa

Canımm çook geçmiş olsun. Ama bebişinin sağlıklı olduğuna çoook sevindim. Yüce Rabbim korusun onu, sağ salim vaktinde kucağına al inşallah. Lütfen kendini strese sokmamaya çalış. Mümkünse kafanı dağıtacak, seni mutlu edecek işlerle uğraş. Dualarım seninle canımm.

monic bizi böyle meraktan çatlatıyor ya ikizi olsun doguma kadar kendini göstermesin buda cinsiyeti için böle meraklansın dursun anlasın bizi.akıllı oldugunu iddia eden oldu mu aaaa

kız tepemi attırmayın valla test sonucunu öğrenince de söylemem hepiniz çatlarsınız orta yerinizden ahahahaha

mesajini gorunce cok korktum canim neyseki bebegin iyiymis cok sukurrrinsallah butun testler de guzel cikar canim icine ferah tut..bebislerimiz en basinda oldugu gibi nazlanmaya devam ediyorlar:) guzel haberlerini bekliyorum canim..

ne geyik donuyor yahuu kaciriyorummmmm

kiz monica sende amma inat ciktin:) ama sende haklisin kuzum bekle bekle hepsini ayni anda ogren:)

benim isim basimdan askin vallahi, arada girip bi okuyup cikiyorum, simdi ispanagimi yedim bi size laf atim dedim:) sezercim sen naptin nasil gidiyor??? selen hati taze hamisler sizde kayboldunuzz huuu nasil gidiyorr?
hepinzii cok cok operimm

Canımm nolsun savunma sınavına çalışıyorum. Bir yandan da sabırla beklemeye çalışıyorum. Geçen sefer dış gebelik olduğundaki gibi sanki apandist ağrısı şeklinde birden ağrı saplanıyor. Tedirgin oluyorum. Allahımm olmayacaksa bile en başta olumsuz sonucu alırım inşallah. Her ne kadar olumsuz olmamaya çalışsam da bu tarz ağrılar aklımı karıştırabiliyor. Allahım hayır etsin inşallah

Son düzenleme:
kız tepemi attırmayın valla test sonucunu öğrenince de söylemem hepiniz çatlarsınız orta yerinizden ahahahaha

Monica monica haydi sonuc buraya!
Monica monica haydi sonuc buraya!
Kan verip geldin mi bakiim,cuma oldu bak simdi gelip seni kocanin yanindan alip kan vermeye goturcem haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…