Tamam valla bekliyorum, dua ediyorum, merak ediyorummmmmm
Ayrıca biran önce açıkla halay çekeceğiz.
kendine değil bize işkence bu durum. bebişi olunca bize yaptıklarını anasına çektirsin.
Iki gundur hummali bir kosusturma icine girdik gecen gun detayli ultrasona girmistim bebegin plasentasinda bi kanama alani gorundu ve uterin arter damarlarin birinde akim artmis ... ben bebe aspirini ve igne kullaniyorum .. damardaki akim problemi icin kan sulandirici kullanmam lazim ama plasentadaki kanama alanini bu ilaclar tetiklemis olabilir yani onun icinde birakmam gerekiyo doktorum cok karasiz kaldi ve tup doktoruna danismami istedi ona sonuclari mail attim ve bi perinatologa gorunmemi soyledi kndi doktorumun yonlendirmesiyle prf.dr recep has a gittik dun aksam muayn olduk cok sukur korkulacak ciddi bi sorun yok dedi ve bazi testler istedi bu testlerin sonucuna gore ilaclara devam edip etmeyecegini soylecegim dedi az once bi hastaneye kan verdim cumartsi cikacak sonuclar oglusumuzun gelisimi guzel cok sukur insallah bundan sonrasini da sorunsuz gecirebiliriz... hpinizi opuyorum dualarinizi eksik etmeyin.. Rabbim cumle yavrularimizi korusun...
günaydınlaaarrr
heyecanlı annekeseyi görürsün kesin tatlım.... kalp, bilemedim
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhh:
Ay 26'sına hatırlatma kurayım bari, "topikte herkes doktora gidiyor ilgi göster" diye...
Benim bildiğim kalp 6-7 haftadan önce duyulmuyor, olur da duyulmazsa canını sıkma tamam mı?
Ben muayeneye de 8. hafta falan gideyim olmazsa, hiç gelemem böyle streslere.
Ya çok heyecanlanıyorum, yakınlarda olsaydın valla ben de gelirdim senin muayeneye yaaa.
Iki gundur hummali bir kosusturma icine girdik gecen gun detayli ultrasona girmistim bebegin plasentasinda bi kanama alani gorundu ve uterin arter damarlarin birinde akim artmis ... ben bebe aspirini ve igne kullaniyorum .. damardaki akim problemi icin kan sulandirici kullanmam lazim ama plasentadaki kanama alanini bu ilaclar tetiklemis olabilir yani onun icinde birakmam gerekiyo doktorum cok karasiz kaldi ve tup doktoruna danismami istedi ona sonuclari mail attim ve bi perinatologa gorunmemi soyledi kndi doktorumun yonlendirmesiyle prf.dr recep has a gittik dun aksam muayn olduk cok sukur korkulacak ciddi bi sorun yok dedi ve bazi testler istedi bu testlerin sonucuna gore ilaclara devam edip etmeyecegini soylecegim dedi az once bi hastaneye kan verdim cumartsi cikacak sonuclar oglusumuzun gelisimi guzel cok sukur insallah bundan sonrasini da sorunsuz gecirebiliriz... hpinizi opuyorum dualarinizi eksik etmeyin.. Rabbim cumle yavrularimizi korusun...
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kulaklarıma inanamıyorum... Anam topik vicdansız çıktı, ben nerelere gidem
Geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut. Bu kan sulandırıcıları biraz kontrolsüz kullanıyoruz gibi geliyor bana da. Pıhtılaşma problemimiz var mı yok mu onu bile bilmeden ezbere veriyor çoğu doktor. Ben şimdi tırnağımı kanatsam ya da diş fırçalarken diş etim kanayacak olsa oluk oluk kan geliyor ben de huzursuzlanıyorum. Ama Perinatolog eminim en doğru kararı verecektir. Allah sağlıkla, zamanında kavuştursun yavruna.
Senin pıtır pıtır, gizli gizli topiğe giren minik parmaklarını yerim Ayşegül
valla bu kadar meraklandığını bilemedimdi... Doktor çok tembihledi, kocam ve annem de çok kolaymış gibi "bekle canım doktor ne zaman diyorsa o zaman yap nolacak" diye başımın etini yedi. Onlar desteklemeyince ben de kendimi 15 güne şartladım. Geçen sefer 10. günden itibaren tam 5 kere kan vermek zorunda kaldığım için aynı şeyleri yaşama korkusu ağır bastı.
bu planı çok sevdim, ben de hep böyle bir şeyin hayalini kuruyorum...bakalim,heyecanlaniyorum,hatta dr ryip randevuyu erkene alabilir miyiz diye sorasim varaslinda kalp duymayi beklemiyorum zira haftaya 6.haftanin icinde olacagim,ancak kese gorunur diye biliyorum ben.kiz monica seni gorurum 8.hafaya bekleye bilir misin? Gerci sen test yaptiktan 1hafa sonrasi 8.haftan olacak galiba sen guzel sonucu al da,gorusup gobekleri tokustururuz senle,kutlama icin
yaa kurban olayım bi yürüyün gidin kızım aaaaaaaGel bebeeeegeem benim kucagimaama bende az vicdanli sayilmam
Resmi olarak gece 12yi gecti mi yarin oluyor.siz de acile gidip kan verin,sabah ilk bunu duyalim..yok verdim,yok bekliyoruz vs.istemiyorum.valla evim yakin olsa bizzat kolundan kani ben alip goturcem hastaneye
kız kan vermedinmi dhaaaaaaaaaa
gel gel bi sen kaldıydın beni dövmeyen
Suçum da doktorun sözünü dinlemek... Deli kadınlar
bu planı çok sevdim, ben de hep böyle bir şeyin hayalini kuruyorum...
yaa kurban olayım bi yürüyün gidin kızım aaaaaaa
o kadar beklemişiz sabahı mı bekleyemicez...
gel gel bi sen kaldıydın beni dövmeyen
monic bizi böyle meraktan çatlatıyor ya ikizi olsun doguma kadar kendini göstermesin buda cinsiyeti için böle meraklansın dursun anlasın bizi.akıllı oldugunu iddia eden oldu mu aaaa
ne geyik donuyor yahuu kaciriyorummmmm
kiz monica sende amma inat ciktin:) ama sende haklisin kuzum bekle bekle hepsini ayni anda ogren:)
benim isim basimdan askin vallahi, arada girip bi okuyup cikiyorum, simdi ispanagimi yedim bi size laf atim dedim:) sezercim sen naptin nasil gidiyor??? selen hati taze hamisler sizde kayboldunuzz huuu nasil gidiyorr?
hepinzii cok cok operimm
kız tepemi attırmayın valla test sonucunu öğrenince de söylemem hepiniz çatlarsınız orta yerinizden ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?