2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mazeret kabul edilmistir:) sen gercekten isten ayriliyorsun yani,tasinma yakinda mi peki?tasindiktan sora yeni ise baslamayacaksin o zaman

en kotusu progesteron diyolar canim o popodan yapiliyor gerci o bende fazla etki yaratmadi:) kolay gelsin olacak okadar aci bebeisin gelicek yakindaaaiyiyiz canim bizde epeydir goremedim bidigimi ozledim haftaya persembe var bakalim randevumuz, isteyen herkese nasip olsun insallahhh, sagliklica kucaklamak opmek koklamakkkk

evet canim agustos gibi, sonra iki sene falan dusunmuyorum calismayi ama zaman sartlar ne gosteririr bilinmez tabi

kızzzzzzzzzzzz ne zaman işten ayrılcan sen bende ayrılcamda biraz vakit geçmesini bekliyorum sonrada alllah ne gösterir bilmem ama ben çalışmayı düşünmüyom valla

içini ferah tut tatlım allahım izniyle gümbür gümbür duyacaksın ve o sesi duydugunda sanki kalbin duracak gibi olacakk çok güzel bir duyguu rabbim saglıkla yavrunu kucagına almayı nasip etsin cnm benim
canımmm dikkat edin kendinize dinlenin bol bol 6 hafta daha dursun paşalar sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua edin lütfen hamişler

mervecim çok saol inş cnm 6 hafta daha dişimizi sıkarız

selam milleeeettttt.....

dimi yaaaa, ben tedavi olmadığım haliyle acaba acaba acaba diye düşündüğüm, hatta geçen ay daha reglime bir hafta kala idrar testi yaptım, reglim de sağolsun beni düşündü "sen şimdi idrar testinde çıkmamıştır diye umutlanma ben geliyim bari" diyip erkencecik daha 21. günümde geldi düşün yani idrar testi tukaka diyip duran ben yaptım.... ben de gebe olıyım ben de gebe olıyım diye çok özendim galiba

canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah son tedavin de olsun tabi.....

ben varım upuzun protokoldü ilk tedavim.... çok sıkıcı zaman geçmiyo bi türlü.... sonu bebişli olsun canımcımmmm

Tesekkur ederim amayaa inşallah son olur tabi hayırlısıyla. Sen neler yaptın tedaviye başlayabildinmi? Geçmiş sayfalarda bahsetmişsindir ama ben hepsini okuyamadım 😟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

taaaa ayın 26sında inşallah kontrolüm var. rapor çıkardım, bi de devlette denemek istiyorum.... çünkü arada ameliyat falan da olunca zor olcaktı azcık yeniden özelde yapmak, zaten merkezim den de şüphelenmeye başlamıştım merkez değiştirecektim zaten... bu arada rapor da çıkınca iyi oldu....

Kontrol sonucunda mi tedavi zamani belli olacak? Sorularimla bunaltiyorsam haberim olsun amayaa. Insan bazen hasas zamanlarda dusuncesiz olabiliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. 😘

yok canım esstafurullah, olur mu öyle şey... sadece işlerim yoğun ve ben kaçak göcek girdiğim için geç cevap veriyorum. doktor biosteron kullanmamı söylemişti, kullanıyorum. randevuya gidicem durum kontrolu yapılacak ve reglin 14. günü 1 iğne 21. günü başka bir iğne vurulcam. sonra regl olunca da tam anlamıyla tedaviye başlıycaz...

kızzzzzzzzzzzz ne zaman işten ayrılcan sen bende ayrılcamda biraz vakit geçmesini bekliyorum sonrada alllah ne gösterir bilmem ama ben çalışmayı düşünmüyom valla

hehehe tembel hatiiiiii kiz bebe 3 yasina falan gelince krese gidiyo burda bende ozaman calsiirim heralde..agustos gibi ayrilmayi dusunuyorum canim, baska bir yere tasinacagimzdan dolayi..

hehehe tembel hatiiiiii kiz bebe 3 yasina falan gelince krese gidiyo burda bende ozaman calsiirim heralde..agustos gibi ayrilmayi dusunuyorum canim, baska bir yere tasinacagimzdan dolayi..

haaaaa benm işyeri zaten beni deli ediyo o yüzden gebelik devamında inşallah çıkcam .ya tatlım bişe sorcam az önce wc ye gittim afedersin makattan arkadan (büyük abdestin olduğu yerden ) peçeteyle silince bi kaç damla kan geldi napcam ben :26:

hemen korkma, kabiz misin bu aralar? eger wc cikmakta zorlaniyorsan ondandir guzelim..devam ederse doktoruna danis..

inşallah canım sizlerin duası çok değerli

Hele idrar testine töbe cesaret edemem ya, varsa da çıkmıyor o testte bir çok zaman

hehe evet canim en saglami kan testi..idrar testinde ben 6 gun onceden gostereni almistim ama dedigin gibi kan tahlili yaptirana kadar meraktan olmustum yine:)hadi guzel haberler insallahhhhhhhhh

kizzz bisi kalmadi 26 sina iyi haberlerle gel canimcim, benimde o gun randevum varrr hadi bakalimmm

Hadi inşallah su gibi geçsin günler ve güzel haberler al insallah 😊

kizzz bisi kalmadi 26 sina iyi haberlerle gel canimcim, benimde o gun randevum varrr hadi bakalimmm

Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?

Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?

insallah duyarsin nazancim, duymasanda gorurusun? gerci vajinal ultrason yaparlarsa gorursun, belki doplerle karindan duymak icin erken olabilir canim bilemedim..sen kese diye git de kalp atisi olursa bonus olur:)

insallah duyarsin nazancim, duymasanda gorurusun? gerci vajinal ultrason yaparlarsa gorursun, belki doplerle karindan duymak icin erken olabilir canim bilemedim..sen kese diye git de kalp atisi olursa bonus olur:)

Evet,biraz arada bir tarih olacak.dedigin gibi duyarsam bonus olsun:)) karindan bakacagini sanmiyorum zaten,gorcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…