maalesef canim yaaa gelemiyorum cok SIK, isten ayrilicam ya su anda elimde olan isleri bitirmeye calisiyorum arkamdan laf etmesinler:) saka bir yana bitirmeden gitmek icime sinmeyecek onlarla bosusuyorum canim,,arada guzel haberlerinizi okumak iyi geliyor:)
Şikayetsiz olur mu cnm hiç :) elbet olacak. Gün sayıyoz burda bir an önce bitsin diye.
En kötüsü yum. baskılayıcı olan iğne, gözüm korkuyo artık valla. Puregon, menagon onun yanında şeker gibi
Sen nasılsın? Oluşumuz nasıl
Mazeret kabul edilmistir:) sen gercekten isten ayriliyorsun yani,tasinma yakinda mi peki?tasindiktan sora yeni ise baslamayacaksin o zaman
inşallah canım sizlerin duası çok değerliOyyy kuzum benim dua edelim inşallah hayirlisiyla bebisin tunur
canım ne gerek cinsiyeti öğrenmeye dogumda süpriz olsun
Hele idrar testine töbe cesaret edemem ya, varsa da çıkmıyor o testte bir çok zamanbravo sabir timsali monica:) benimde 6. gun embisiydi 9. gun idrarda cikti canim:)
evet canim agustos gibi, sonra iki sene falan dusunmuyorum calismayi ama zaman sartlar ne gosteririr bilinmez tabi
içini ferah tut tatlım allahım izniyle gümbür gümbür duyacaksın ve o sesi duydugunda sanki kalbin duracak gibi olacakk çok güzel bir duyguu rabbim saglıkla yavrunu kucagına almayı nasip etsin cnm benimtesekkurler canim,simartiyorsunuz efeem kalp sesi duyuncaya kadar sanirim diken ustunde olacagim..sana da gecms osun canim hastanelere git gel,yorulmussun.insallah uslu uslu vakit gecirr senin yaramazlar.onemli olan sizin sagliginz tabi ki,buraya gelmemeni anliyorum.zaten reytingi dustu buranin,az kaldik..saglikli ve guzel bir dogum diliyorum sana canim,opuyorum
canımmm dikkat edin kendinize dinlenin bol bol 6 hafta daha dursun paşalar sağlıkla kucağına al inşallahbizlere de dua edin lütfen hamişler
dimi yaaaa, ben tedavi olmadığım haliyle acaba acaba acaba diye düşündüğüm, hattaSavunma zaten 10. gününde değil mi?
Savunmanı yapıp kan versen çatlar mısın bacım?
Geçen sefer 136 ile başlayıp her seferinde katlandı ve dış gebelik mi olduydu sonuçta? Ya bu çok üzücü, çok korkutucu bir durum amaGerçekten de pozitifi görsek de rahat yok yani insana...
Ben sahiden kendimi aştım, 6. gün embriyosu ve 12. günüm. Hala sakin sakin oturuyorum.Hiçbir belirtim de yok.
Hayırlısı olsun ne diyim. Çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama bu aralar bir sürü pozitif gördük ya ister istemez heves ediyor insan...
canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah son tedavin de olsun tabi.....Herkese yeniden uzuuuuuuuuunn bir aradan sonra merhaba👋
Topikin başlarından hatırlayanlar olabilir beni. Maşallah görmeyeli bayaa çoğalmışız. Amayaa topigi ilk açtığı günlerdi ben 3.negatif sonucumu almıştım. Şimdi ise 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 24 haziranı bekliyorum. Umutsuzum ama mutluyumda karışık duygular işte 😜 allah hepimizin dualarını kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben varım upuzun protokoldü ilk tedavim.... çok sıkıcı zaman geçmiyo bi türlü.... sonu bebişli olsun canımcımmmmSlm arkadaşlar,
Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktıwalla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için
Tesekkur ederim amayaa inşallah son olur tabi hayırlısıyla. Sen neler yaptın tedaviye başlayabildinmi? Geçmiş sayfalarda bahsetmişsindir ama ben hepsini okuyamadım 😟
yok canım esstafurullah, olur mu öyle şey... sadece işlerim yoğun ve ben kaçak göcek girdiğim için geç cevap veriyorum. doktor biosteron kullanmamı söylemişti, kullanıyorum. randevuya gidicem durum kontrolu yapılacak ve reglin 14. günü 1 iğne 21. günü başka bir iğne vurulcam. sonra regl olunca da tam anlamıyla tedaviye başlıycaz...Kontrol sonucunda mi tedavi zamani belli olacak? Sorularimla bunaltiyorsam haberim olsun amayaa. Insan bazen hasas zamanlarda dusuncesiz olabiliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. 😘
kızzzzzzzzzzzz ne zaman işten ayrılcan sen bende ayrılcamda biraz vakit geçmesini bekliyorumsonrada alllah ne gösterir bilmem ama ben çalışmayı düşünmüyom valla
hehehe tembel hatiiiiii kiz bebe 3 yasina falan gelince krese gidiyo burda bende ozaman calsiirim heralde..agustos gibi ayrilmayi dusunuyorum canim, baska bir yere tasinacagimzdan dolayi..
haaaaa benm işyeri zaten beni deli ediyo o yüzden gebelik devamında inşallah çıkcam .ya tatlım bişe sorcam az önce wc ye gittim afedersin makattan arkadan (büyük abdestin olduğu yerden ) peçeteyle silince bi kaç damla kan geldi napcam ben :26:
inşallah canım sizlerin duası çok değerli
Hele idrar testine töbe cesaret edemem ya, varsa da çıkmıyor o testte bir çok zaman
taaaa ayın 26sında inşallah kontrolüm var. rapor çıkardım, bi de devlette denemek istiyorum.... çünkü arada ameliyat falan da olunca zor olcaktı azcık yeniden özelde yapmak, zaten merkezim den de şüphelenmeye başlamıştım merkez değiştirecektim zaten... bu arada rapor da çıkınca iyi oldu....
yok canım esstafurullah, olur mu öyle şey... sadece işlerim yoğun ve ben kaçak göcek girdiğim için geç cevap veriyorum. doktor biosteron kullanmamı söylemişti, kullanıyorum. randevuya gidicem durum kontrolu yapılacak ve reglin 14. günü 1 iğne 21. günü başka bir iğne vurulcam. sonra regl olunca da tam anlamıyla tedaviye başlıycaz...
kizzz bisi kalmadi 26 sina iyi haberlerle gel canimcim, benimde o gun randevum varrr hadi bakalimmm
Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?
insallah duyarsin nazancim, duymasanda gorurusun? gerci vajinal ultrason yaparlarsa gorursun, belki doplerle karindan duymak icin erken olabilir canim bilemedim..sen kese diye git de kalp atisi olursa bonus olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?