Yok kız 15. gün... O kadar abartmadık
Kiz sende yarin git kan ver artikben merak ettim,sen etmedin yaaaa embriyonun 19.gunu nasilsa olmustur insallah
20 haziran test günüm
2 tane dondurulmuş transferim yapıldı. Dua etme aşamasındayım.
olmaz, ben direkt cinsiyet öğrenmeye gidicem.
Oyyy kuzum benim dua edelim inşallah hayirlisiyla bebisin tunur
Herkese yeniden uzuuuuuuuuunn bir aradan sonra merhaba👋
Topikin başlarından hatırlayanlar olabilir beni. Maşallah görmeyeli bayaa çoğalmışız. Amayaa topigi ilk açtığı günlerdi ben 3.negatif sonucumu almıştım. Şimdi ise 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 24 haziranı bekliyorum. Umutsuzum ama mutluyumda karışık duygular işte 😜 allah hepimizin dualarını kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ne gerek cinsiyeti öğrenmeye dogumda süpriz olsun
kayıp ilanı vermiştik senin için nerelerdesin sen yaa
Canım yeni buldum sizi nasil gidiyor hamilelik prenses geliyormuş herhalde
Tesekkur ederim sezerkose.
3 negatif sonuçtan sonra artik cok umutlanmaktan korkuyorum. Gun icinde de dusunmuyorum normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ee tecrube edindik biraz 😜 ignelerdende oturamaz duruma gelmeseydim iyi olurdu iyice unuturdum durumu ama unutturmuyor iğneler sağolsunlar. Hepimizin duası kabul olsun inş. 😘
Roma17 allah yardımcın olsun. İğne olurda acıtmazmı,oturamiyorum valla 😁 napalım sonunu güzel düşünücez acılaŕı unutucaz inşallah. Hayırlı güzel haberler alman dileğiyle 😉
canim tesekkurler,insallah gorurum o gunlerisen de pek ugramaz oldun buralara
Slm arkadaşlar,
Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktıwalla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için
Kızzzzzzzzzzzz wallaaaa savunmadan sonraya dayanamam. Bari 9. gün yaptırayım yaa. Noluuuuuuur
Savunma zaten 10. gününde değil mi?
Savunmanı yapıp kan versen çatlar mısın bacım?
Geçen sefer 136 ile başlayıp her seferinde katlandı ve dış gebelik mi olduydu sonuçta? Ya bu çok üzücü, çok korkutucu bir durum amaGerçekten de pozitifi görsek de rahat yok yani insana...
Ben sahiden kendimi aştım, 6. gün embriyosu ve 12. günüm. Hala sakin sakin oturuyorum.Hiçbir belirtim de yok.
Hayırlısı olsun ne diyim. Çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama bu aralar bir sürü pozitif gördük ya ister istemez heves ediyor insan...
Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...
Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...
uzun olsun sonu guzel olsun sikayet yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?