2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Herkese yeniden uzuuuuuuuuunn bir aradan sonra merhaba👋
Topikin başlarından hatırlayanlar olabilir beni. Maşallah görmeyeli bayaa çoğalmışız. Amayaa topigi ilk açtığı günlerdi ben 3.negatif sonucumu almıştım. Şimdi ise 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 24 haziranı bekliyorum. Umutsuzum ama mutluyumda karışık duygular işte 😜 allah hepimizin dualarını kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Transferin hayırlı olsun canım. Monica 20sinde, ben 22sinde, sen ise 24 Haziranda mutlu sonucu alacağız inşallah. Neden umutsuzsun ki? Hepimizin kötü tecrübeleri var. Umutsuz olma lütfennnn. Sadece heyecanlı ol!!! Sonuçta tüp bebek denemenin kendisi umut ve sabırdan ibaret değil mi? Şimdi dua edilecekler listesinde sen de varsın. Allahınn izniyle bu kez son tedavin olur canım inşallaaahh

Tesekkur ederim sezerkose.
3 negatif sonuçtan sonra artik cok umutlanmaktan korkuyorum. Gun icinde de dusunmuyorum normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ee tecrube edindik biraz 😜 ignelerdende oturamaz duruma gelmeseydim iyi olurdu iyice unuturdum durumu ama unutturmuyor iğneler sağolsunlar. Hepimizin duası kabul olsun inş. 😘

canım RABBİM yar ver yardımcın olsun,inşaALLAH bu son tedavin olur sende bebişine kavuşursun

Insallah mira38 tesekkur ederim.sende saglikla kucagina al insallah 😊

Slm arkadaşlar,

Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktı walla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için

Roma17 allah yardımcın olsun. İğne olurda acıtmazmı,oturamiyorum valla 😁 napalım sonunu güzel düşünücez acılaŕı unutucaz inşallah. Hayırlı güzel haberler alman dileğiyle 😉

Sağol cnm, hep beraber inşallah.
Bugün 13. Günüm, yakında göbüşüm de boşluk kalmıcak. Bir sağdan bir soldan, sonra bi daha sağdan :) gülüyorum ne yapim şimdi, acısından da ağlıyorum bazen

canim tesekkurler,insallah gorurum o gunleri sen de pek ugramaz oldun buralara

maalesef canim yaaa gelemiyorum cok SIK, isten ayrilicam ya su anda elimde olan isleri bitirmeye calisiyorum arkamdan laf etmesinler:) saka bir yana bitirmeden gitmek icime sinmeyecek onlarla bosusuyorum canim,,arada guzel haberlerinizi okumak iyi geliyor:)

uzun olsun sonu guzel olsun sikayet yok:)

bravo sabir timsali monica:) benimde 6. gun embisiydi 9. gun idrarda cikti canim:)

sabirsizlikla bekliyorum guzel haberleri canim yakisikli iyidir insallahhhhh bi el sallar annesine:) bende merakla bekliyorum o detyali ultrasonuu

uzun olsun sonu guzel olsun sikayet yok:)

Şikayetsiz olur mu cnm hiç :) elbet olacak. Gün sayıyoz burda bir an önce bitsin diye.
En kötüsü yum. baskılayıcı olan iğne, gözüm korkuyo artık valla. Puregon, menagon onun yanında şeker gibi
Sen nasılsın? Oluşumuz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…