2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haha bizim ne günahımız var be ama iyi gelmiştir bence..inşallah gelir gelmez yaz bakim nasıl oldun iyi olana kadar yap korkmaaaaaaaaaaaa

haha bizim ne günahımız var be ama iyi gelmiştir bence..inşallah gelir gelmez yaz bakim nasıl oldun iyi olana kadar yap korkmaaaaaaaaaaaa

Tamam canımcım akşamları yapacağım yarım saat tur atacağım

sağolun canım arkadaşlarım. herşeyimizi konuştuk zaten aramızda ayıp vs kalmadı ki

sen nasılsın durumlar nasıl tatlım???

Ya Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar

nasip et.

Sen ol dedikten sonra herşey olur, sen olmazları olduransın. Bizlere de ol de oluversin Ya Rabbim.

Kimseyi evlat hasretiyle sınama

Amanınnnnnn çok duygulandım ben şimdi....
Çok güzel bir haber
Allahım kucağında sevdirsin.

Amanınnnnnn çok duygulandım ben şimdi....
Çok güzel bir haber
Allahım kucağında sevdirsin.

ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kız hepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

RABBİM kolay geçen bi hamilelik sonrası kokusunu içine çekmeyide nasip etsin inşaALLAH ÇITIR ANNE

ayyyy allah razı olsunnnnnn tatlım nasıl geçiyo senin gbelik iyimisin

bol tekmeli ve şişmeli geçiyor canım yeri daraldıgından heralde sabah 7 de uyanıyorum hareketlerine,eller ayaklar şişti hokka gibi burnum oldu patlıcan bu kız azcık olan güzelliğide elimden aldı.

bol tekmeli ve şişmeli geçiyor canım yeri daraldıgından heralde sabah 7 de uyanıyorum hareketlerine,eller ayaklar şişti hokka gibi burnum oldu patlıcan bu kız azcık olan güzelliğide elimden aldı.

kız demet akalını görmedinmi tipi kaydı gebelikte.doğumdan sonra eski haline döndü ama ayyy bende tekmeli günler istiyom ya

ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kız hepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

mesaj düzenleme gelmedi bide melindamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağolun canım arkadaşlarım. herşeyimizi konuştuk zaten aramızda ayıp vs kalmadı ki

sen nasılsın durumlar nasıl tatlım???

İyiyim vala noolsun,kanama filan yok,buna sukrediyorum.gecen sefer 9.gun baslamsti.simdilik testten korkuyorum olumsuz cikarsa diye.pek bi blirtim yok benim.cok hafif bazen kasik agrim var ama cok azz.bugun 10.gun esimde bugun test mi asak demeye basladi,bilemedim.bugun,yarin,cts..hangi gun yapsam?

kız demet akalını görmedinmi tipi kaydı gebelikte.doğumdan sonra eski haline döndü ama ayyy bende tekmeli günler istiyom ya

Canim haticim,kalp atisini duymussun,cok guzelAllah sana saglikla oglunun(kizinin) damatligini(gelinligini) gormeyi nasip etsin..bence oglan gibi de hepimize hayirli kandiller olsun,dualarin gerceklessin insallah..

Canlarim kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah

sağol canım senin mübarek olsun,RABBİM bu günün yüzü suyu hörmetine evlat hasretiyle dua eden bacılarıma hayırlı evlat versin,hamilelere de hayırla evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…