kızlar dediğinizi yaptım. evde üzüm sirkesi vardı. denedim ama yarım saat evin içinde dört döndüm. isimlerinizi sayıkladım vallaakulaklarınız çınladımı?
şimdi daha yeni yeni kaşıntım azaldı. birkaç gün yapsam geçermi? şaka bir yana yardımlarınız için teşekkürler. umarım sbaha düzelmiş kalkarım.
ayıptır söylemesi aynadan baktım kızarmış hep yaaa:)
neyse zaten hergün çamaşır değiştiriyorum. valla günlük pedi bile 3 sefer değiştiriyorum. ne zormuş. bakalım benmi yenileceim o mu?
haha bizim ne günahımız var beama iyi gelmiştir bence..inşallah gelir gelmez yaz bakim nasıl oldun iyi olana kadar yap korkmaaaaaaaaaaaa
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Canım sana da hayırlı kandiller.
Maşallah maşallah
Kulak filan cinlamadiama kizarmasi.oranin tahris oldugunu gosterir.ben bazen dezenfektan olsun diye yaparim,hic dedigini yasamadim bikac gun yap derim.hatta sirkeli su arirndirir,sonrasinda da bepanten deriyi onarir.bu islem zaten vajinana yapilmiyo,yani icine girmiyo..bence gunluk pedler cok terletir,o yuzden bu sorun bitene kadar kullanma ki cabuk gecsin.gerekiyosa kagit havlu koy,her wc de degistirirsin..gecms olsun,iyi olacaksin..bak seni ne kadar seviyoruz,ayiptir soylemesi kukunu ne adar onemsiyoruz
tamam canımcım akşamları yapacağım yarım saat tur atacağımCanım sana da hayırlı kandiller.
Maşallah maşallah
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Amanınnnnnn çok duygulandım ben şimdi....
Çok güzel bir haber
Allahım kucağında sevdirsin.
Eki Görüntüle 1154328
RABBİM kolay geçen bi hamilelik sonrası kokusunu içine çekmeyide nasip etsin inşaALLAHÇITIR ANNE
ayyyy allah razı olsunnnnnn tatlım nasıl geçiyo senin gbelik iyimisin
bol tekmeli ve şişmeli geçiyor canımyeri daraldıgından heralde sabah 7 de uyanıyorum hareketlerine,eller ayaklar şişti hokka gibi burnum oldu patlıcan bu kız azcık olan güzelliğide elimden aldı.
Beni unuttun kuzumayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kızhepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
Beni unuttun kuzum
ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kızhepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
sağolun canım arkadaşlarım. herşeyimizi konuştuk zaten aramızda ayıp vs kalmadı ki
sen nasılsın durumlar nasıl tatlım???
kız demet akalını görmedinmi tipi kaydı gebelikte.doğumdan sonra eski haline döndü amaayyy bende tekmeli günler istiyom ya
çok değil bi 10 haftacık sonra başlarsın hissetmeye
kız demet akalını görmedinmi tipi kaydı gebelikte.doğumdan sonra eski haline döndü amaayyy bende tekmeli günler istiyom ya
Canlarim kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?