2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gecenlerde kaynanamin bize gelmek istediklerini anlatmistim size,gectigimiz haftasonu icindi.benim opu fila olacagi icin esim "ozel isimiz var,musait degiliz" diye kabul etmemisti..simdi inat mi yaptilar ne,dun aradilar,ben cevap vermedim..esim de 2hafta sonra gelin dedi..normalde haziranin sonu hayatta gelmezler,yazliga giderler,simdi tamam diyolar..zaten dedim ki test tarihinde kesinlikle istemiyorum,iyi haber alsam sevinemem,kotu olsa aglayamam..neyse kocam islerim yogun sizi gezdiremem diye erteledi...
Kesin isgillendiler bunlar,napiyoruz ozel diye

AA-MiiiiiiiN.. Kiz ne guzel dua ettin oyle,allah kabul etsin:)

Aminnnnnn
kız ağlatmayın beni zaten hormonlarım altüst olmuş... duygulanıyorum her şeye

ya gerçekten o kadar istiyorumki ben hep diyorum rabbim herkese nasip et banada nasip et diye.ben bile hala emin değilim hamilemiyim değilmiyim bimiyorum ama canı gönülden diliyorum rabbimden..ağlamak iyidir kız ağla

monicaaaa senindemi transfer yakin ayy cok sevindim hep guzel haberler bu aralar insallahhhhhhhhhhhh

hahahah bu merakla ne yazligiii, dediginiz gunun dakkasinda gelirler:)))

Anladim,kisiye gore degisiyor..benim bayagi kanadi yani,dr sasirdi,neyse etkinlik acisindan ayni olduguna gore fark etmez demek ki..gene de kafami karistirdi dogrusu..taze annem sen de manken hanim

çatladılar muhtemelen
haziran sonuna inşallah keseyi falan görmüş olacağın için rahat rahat sevinirsin kıvırcığım...
bu arada manken falan demişsin çok şımardım ay bu günleri de mi görecektim....

bende dün kayınvalidemle sonunda telefonda kavga ettim artık yeter diye bağırdım artık aramazlar bidaha

bende dün kayınvalidemle sonunda telefonda kavga ettim artık yeter diye bağırdım artık aramazlar bidaha

ay insan kimseyi cekemiyo bu durumda dimiii, bende 1-2 kisiyi haslamistim, zaten ilaclar hormonlar manyamis durumdayiz insanlarin dusuncesizligide cildirtiyorr uzulme bidenem duzelir araniz..

Evet haberim var diger topikten cok komiksin yaa,o kadar biriktirmeseydin keske ama olan olmus,arada hafif ayar vermek lazim.ben saka yollu lafimi soyluyorum..bence bundan sonra bisii olmamis gibi davran,sinir olur ama kizacak biseyi olmaz

ay insan kimseyi cekemiyo bu durumda dimiii, bende 1-2 kisiyi haslamistim, zaten ilaclar hormonlar manyamis durumdayiz insanlarin dusuncesizligide cildirtiyorr uzulme bidenem duzelir araniz..

ya evet biz nelerle uğraşıyoruz onlarda bizle uğraşıyorlar bende dayanadım valla

Evet haberim var diger topikten cok komiksin yaa,o kadar biriktirmeseydin keske ama olan olmus,arada hafif ayar vermek lazim.ben saka yollu lafimi soyluyorum..bence bundan sonra bisii olmamis gibi davran,sinir olur ama kizacak biseyi olmaz

kız nzan ben bayrama kadar görüşmeyi düşünmüyorum nasip olursa bebeğim biraz büyüsün ondan sonra.şu an bi daha o stresi yaşayamam valla .çünkü kayınvalidem bebe gibi inat eder şimdi

kız nzan ben bayrama kadar görüşmeyi düşünmüyorum nasip olursa bebeğim biraz büyüsün ondan sonra.şu an bi daha o stresi yaşayamam valla .çünkü kayınvalidem bebe gibi inat eder şimdi

Tamam iste,bisii kalmadi ki...bayramda gittiginde bisii olmamis gibi davran,hatta "ay niye gelip gitmiyosun,yardim etmiyosun hamile gelinine" diye gonul koy kadin dumura ugrar,tersi doner..arada sasirtmak lazim

Tamam iste,bisii kalmadi ki...bayramda gittiginde bisii olmamis gibi davran,hatta "ay niye gelip gitmiyosun,yardim etmiyosun hamile gelinine" diye gonul koy kadin dumura ugrar,tersi doner..arada sasirtmak lazim

aslında öyle yapmak isterdim ama benmki hemen samimi olur o yüzden mesafeli olcam

Inan o hissettiklerin bebisin kisa zwman sonra baya şiddetleneck ozaman hic tereddut etmeyeceksin benim ayrintili ultrason 22.haftada olucak tetanoz asisi icinde saglik ocagi 23.haftada cagirdi ...

Inan o hissettiklerin bebisin kisa zwman sonra baya şiddetleneck ozaman hic tereddut etmeyeceksin benim ayrintili ultrason 22.haftada olucak tetanoz asisi icinde saglik ocagi 23.haftada cagirdi ...

ayy ne guzelll masallah bebislerinizeee, bizde bi hissettsek artikk:) gerci cok erken dimi:) bu asi olaylarini bende sorucam doktora ..tetnozdan baska asi olunuyormu kalinkacim?

ayy ne guzelll masallah bebislerinizeee, bizde bi hissettsek artikk:) gerci cok erken dimi:) bu asi olaylarini bende sorucam doktora ..tetnozdan baska asi olunuyormu kalinkacim?

Arkadaslar,tesekkur ederim..bu sefer kimseciklere demedim bu olayimizi..en yakinim,destegim sizsiniz,iyi ki varsiniz,iyi ki tanidim sizleri
duygularimiz karsilikli benimde kiz kardesim yok hepinizi kiz kardesim gibi goruyorum hepinizi cooook seviyorum

ayy cnm masallah demek prenses geliyor hayirli olsun cnm annesine babasina hayirli evlat olsun inss

İnşallah canım çok heyecanlıyım... Bu sıralar hep güzel haberler alıyoruz, umarım nazan ben ve sezer de sırasıyla müjde vereceğiz. Darısı hepimizin başına.
amin cnm insss

Cnm inss busefer bize cifte mutluluk yasatacaksiniz inss
offf ya hep de boyle zamanlarda gelecekleri tutar inss guzel guzel gecsin cnm bu gunlerin

ay masallah masallah, bu topik hamis takvimleriyle dolup tassinnn
Amin cnm insss

Son düzenleme:

Senide sabah tekmeleriyle uyandiriyor mu bebis.bizim uyanma saatimiz 7 calar saat gibi hic sasmiyor.

Hamileyken 2 kez, dogumdan sonrada 1 kez tetanoz asisi oluyorsun. 25. Haftamizdayiz simdiye kadar sadece 2 kez tetanoz vurulduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…