AA-MiiiiiiiN.. Kiz ne guzel dua ettin oyle,allah kabul etsin:)
Aminnnnnn
kız ağlatmayın beni zaten hormonlarım altüst olmuş... duygulanıyorum her şeye
Bu arada ben de Nazan'la konuşunca fark ettim ki test günüm babalar günü olacak!
Haftaya Cumartesi Nazan, Pazar ben kan veriyoruz... Geçen sefer art arda kürtaj olmak zorunda kalmıştık, bu sefer yine yolumuz bir olsun ama mutlu olsun; sağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallah... O kadar heyecanlıyım ki.
Gecenlerde kaynanamin bize gelmek istediklerini anlatmistim size,gectigimiz haftasonu icindi.benim opu fila olacagi icin esim "ozel isimiz var,musait degiliz" diye kabul etmemisti..simdi inat mi yaptilar ne,dun aradilar,ben cevap vermedim..esim de 2hafta sonra gelin dedi..normalde haziranin sonu hayatta gelmezler,yazliga giderler,simdi tamam diyolar..zaten dedim ki test tarihinde kesinlikle istemiyorum,iyi haber alsam sevinemem,kotu olsa aglayamam..neyse kocam islerim yogun sizi gezdiremem diye erteledi...
Kesin isgillendiler bunlar,napiyoruz ozel diye
Canım ben geçen sefer de kullandım bu jeli. Ben de sevmiyorum ama doktorum "iğne de verebilirim ama çok morluk - şiş yapıyor, bu yüzden daha ziyade düşük riskinde, kanama durumlarında tercih ediyorum." dedi bana. Kapsül ya da hap seçeneğinden bahsetmediydi. Jel az da olsa çamaşırına geri geliyor, gelirken de içeride kurumuş kanı getiriyordur diye düşünüyorum. Benim başıma gelmedi ama bu topikte aynı şeyden şikayet eden çok kişi olduğunu hatırlıyorum. Pembe renkteyse muhtemelen tahriş olmuştur, kapsülle rahat edersin inşallah canım. Taze annem. Kıvırcığım.
Gecenlerde kaynanamin bize gelmek istediklerini anlatmistim size,gectigimiz haftasonu icindi.benim opu fila olacagi icin esim "ozel isimiz var,musait degiliz" diye kabul etmemisti..simdi inat mi yaptilar ne,dun aradilar,ben cevap vermedim..esim de 2hafta sonra gelin dedi..normalde haziranin sonu hayatta gelmezler,yazliga giderler,simdi tamam diyolar..zaten dedim ki test tarihinde kesinlikle istemiyorum,iyi haber alsam sevinemem,kotu olsa aglayamam..neyse kocam islerim yogun sizi gezdiremem diye erteledi...
monicaaaa senindemi transfer yakin ayy cok sevindim hep guzel haberler bu aralar insallahhhhhhhhhhhh
yaaa canım perşembe günü transferim olacak 15 haziran da test günüm inşallah.
bende dün kayınvalidemle sonunda telefonda kavga ettim artık yeter diye bağırdım artık aramazlar bidaha
bende dün kayınvalidemle sonunda telefonda kavga ettim artık yeter diye bağırdım artık aramazlar bidaha
ay insan kimseyi cekemiyo bu durumda dimiii, bende 1-2 kisiyi haslamistim, zaten ilaclar hormonlar manyamis durumdayiz insanlarin dusuncesizligide cildirtiyorruzulme bidenem duzelir araniz..
Evet haberim var diger topiktencok komiksin yaa,o kadar biriktirmeseydin keske ama olan olmus,arada hafif ayar vermek lazim.ben saka yollu lafimi soyluyorum..bence bundan sonra bisii olmamis gibi davran,sinir olur ama kizacak biseyi olmaz
kız nzan ben bayrama kadar görüşmeyi düşünmüyorum nasip olursa bebeğim biraz büyüsün ondan sonra.şu an bi daha o stresi yaşayamam valla .çünkü kayınvalidem bebe gibi inat eder şimdi
Tamam iste,bisii kalmadi ki...bayramda gittiginde bisii olmamis gibi davran,hatta "ay niye gelip gitmiyosun,yardim etmiyosun hamile gelinine" diye gonul koykadin dumura ugrar,tersi doner..arada sasirtmak lazim
canım evet 17.haftamızdayız:) ben hala inanamıyorum tabi ki:) sürekli endişeliyim bişey oldumu acaba diye alalha emanetler hayırlısıyla:) bende ufak ufak titreşimler hissediyorum aslında ama bebiş mi emin olamıyorum:) ama sanırım 1-2 haftaya hayırlısı ile hissederim senin gibi:) paşa geliyor demek bende hep erkek hissetmiştim aslında ama kız gibi deyince doktorumuz sevindim galiba:) canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi? benim bu ayın sonunda 21.hafta olacak,birde tatanoz aşısını ne zaman oldun?
Inan o hissettiklerin bebisin kisa zwman sonra baya şiddetleneck ozaman hic tereddut etmeyeceksin benim ayrintili ultrason 22.haftada olucak tetanoz asisi icinde saglik ocagi 23.haftada cagirdi ...
Inan o hissettiklerin bebisin kisa zwman sonra baya şiddetleneck ozaman hic tereddut etmeyeceksin benim ayrintili ultrason 22.haftada olucak tetanoz asisi icinde saglik ocagi 23.haftada cagirdi ...
duygularimiz karsilikli benimde kiz kardesim yok hepinizi kiz kardesim gibi goruyorum hepinizi cooook seviyorumArkadaslar,tesekkur ederim..bu sefer kimseciklere demedim bu olayimizi..en yakinim,destegim sizsiniz,iyi ki varsiniz,iyi ki tanidim sizleri
ayy cnm masallah demek prenses geliyor hayirli olsun cnm annesine babasina hayirli evlat olsun insskızlar merhaba:) selen'cim miniğin pıt pıtlarını duymuşsun allaha şükür:) artık sıra tekmelerinde annesi:) hoş ben hala doğru düzgün hissedemedim miniği ama inşallah yakındır.
hatice'cim ben kalp atışını 5+6 da duymuştum ama dokturm çok erken demişti ama duymuştuk, belki cuma duyarsın sende bebişini belli mi olur:)
buarada biz gayet iyiyizdoktorum yüksek olasılıkla kız dedi cinsiyetine bebişin ama net olarak bu ayın sonundaki ayrıntılı taramada görürüz sanırım:) sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez tabi ki:)
tedavisi devam eden arkadaşlarım bu topik her daim dualarımda inşallah hepimiz bir gün güzel sona ulaşacağız :)
amin cnm insssİnşallah canım çok heyecanlıyım... Bu sıralar hep güzel haberler alıyoruz, umarım nazan ben ve sezer de sırasıyla müjde vereceğiz. Darısı hepimizin başına.
Cnm inss busefer bize cifte mutluluk yasatacaksiniz inssBu arada ben de Nazan'la konuşunca fark ettim ki test günüm babalar günü olacak!
Haftaya Cumartesi Nazan, Pazar ben kan veriyoruz... Geçen sefer art arda kürtaj olmak zorunda kalmıştık, bu sefer yine yolumuz bir olsun ama mutlu olsun; sağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallah... O kadar heyecanlıyım ki.
offf ya hep de boyle zamanlarda gelecekleri tutar inss guzel guzel gecsin cnm bu gunlerinGecenlerde kaynanamin bize gelmek istediklerini anlatmistim size,gectigimiz haftasonu icindi.benim opu fila olacagi icin esim "ozel isimiz var,musait degiliz" diye kabul etmemisti..simdi inat mi yaptilar ne,dun aradilar,ben cevap vermedim..esim de 2hafta sonra gelin dedi..normalde haziranin sonu hayatta gelmezler,yazliga giderler,simdi tamam diyolar..zaten dedim ki test tarihinde kesinlikle istemiyorum,iyi haber alsam sevinemem,kotu olsa aglayamam..neyse kocam islerim yogun sizi gezdiremem diye erteledi...
Amin cnm insssay masallah masallah, bu topik hamis takvimleriyle dolup tassinnn
ayy ne guzelll masallah bebislerinizeee, bizde bi hissettsek artikk:) gerci cok erken dimi:) bu asi olaylarini bende sorucam doktora ..tetnozdan baska asi olunuyormu kalinkacim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?