- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Masallah subhanallahhh hayırlı uğurlu olsun haticim. Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Cokkk sevindim canim benim. Darisi sabirla bakleyen isteyen herkesin basina insallahhhhhh. ...
maddı olarak benmde ama rıske atamayız hatıcım 6 kayıptan sonra artık atamayız wcye kalkıyorum ona bıle esım yavas dıyıp duruyor
merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim
nasılsınız
ayy ayyy ayyy hatim ve selenim hamiş olmuşmaşallah subhanallah nasıl sevindim kızlar tebrik ederim
sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi dilerim
kızlar konuları çok okuyamadım varmı başka hamişimiz durumlar nasıl benim işler yoğun o yüzden çok gelemedim
öpüyorum herkesi çok
RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuu
kızzzzzzzz 27.haftayamı geldin sendemaşallah darısı başımıza..allah razı olsun kuzummm az kişi kaldı gerçekten burada inşallah sıra onlarda
allah razı olsun haziranda evlilik yıldönümümüz bizimde 2 yıl oldu..hamdolsun devamı olsun inşallah.işi bıraktınmı ne zaman bırakcan ?çok şükür canım benim büyüyoruz darısı sana ve arkadaşlarıma olsun inşallah inşallah
inşallah canım RABBİm çok büyük çooookkk ben 9 yıl çektim evlat hasreti ne demek bilirim
ALLAH ım hiç kimseyi evlatsız bırakmasın evlat acısı göstermesin inşallah aayy nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaa
amayacım nasılsın tedaviye başladınmı
kalbimdesin kuzum görüşemiyoruz merak ediyorum senii sen ne yaptın
diğer kızlarrr hepinizi çok merak ediyorum diyiverin hele nasılsınız
kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
Cilkcim canim maasallah az kalmis artik sayili gunler bende artik oglusumun hareketlerini daha net hissetmeye basladim gercekten cok degisik bi duygu Rabbim kucagimizdada sevindirir insallah
Bitti şekerim bu iş!!! Gebeeee, gebeeeeeeee!!! Hatta ikizlerin annesiii, ikizlerin annesiiiiii!!!!!
Canım çoook mutluyum senin adına. Ben de dün itibariyle adet oldum. Doktor adetin 8. günü gelmemi söylemişti. Estrofeme de başladım. Sanırım 10 gün içerisinde transferim olur. Allahımmm ne olur peşinden de ben geleyim. Ard arda doğuralımmmm
kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim
nasılsınız
ayy ayyy ayyy hatim ve selenim hamiş olmuşmaşallah subhanallah nasıl sevindim kızlar tebrik ederim
sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi dilerim
kızlar konuları çok okuyamadım varmı başka hamişimiz durumlar nasıl benim işler yoğun o yüzden çok gelemedim
öpüyorum herkesi çok
RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuu
Değer çok güzel gidiyor canım. Darısı keseye ve kalp atışına inşallah. Kucağımıza bebeklerimizi alacağız inşallah. Kız hamilelik cetvelini de hazırlamışsın.
Bende keseyi gördüm ama yinede cetvel için kalp atışını bekliyorum. Korkuyorum hala:18::18::18::18::18:
benm hep yatmam lazm canmmm aramızda 1 gun varr kızz
artık cuma günü keseye çağırdı inşallah bakalım görünecekmicanım benim.estrofem içtiğin için e2 değerin yüksek çıkacak sakin ol bide doktoruna söylesen neupogen diye bi iğne var transferden önce rahmin içine enjekte ediliyor transferden sonra göbekten milim milim vuruyorsun bu tutunması içinmiş.bana fayda etti ne dersin sorsana bi?
Değer çok güzel gidiyor canım. Darısı keseye ve kalp atışına inşallah. Kucağımıza bebeklerimizi alacağız inşallah. Kız hamilelik cetvelini de hazırlamışsın.
Bende keseyi gördüm ama yinede cetvel için kalp atışını bekliyorum. Korkuyorum hala:18::18::18::18::18:
maşallah size rabbim nazardan korusun kurban oldugum allahım hayırlı evlat etsin inş meleklerinizi sag saglı kucagınıza alın inşşşş:))))))
çok ama çok sevindimmmm
görünecek tabii hem de 2 taneCanım benim doktorum hiç tahlil yapmıyor biliyor musun? Kan değerlerime hiç bakılmıyor. Adam ultrasona girmeden şimdi rahim duvarının şu kadar mm olması lazım, şurasının şöyle olması lazım gibi şeyler söylüyor o kadar. Ilk gittiğimde tahlillerimi götürmüştüm. Bunların hiçbirne gerek yok ben herşeyi ultrasondan görüyorum dedi Walla ne kadar doğru bilmem Dediğin iğneyi bir sorayım canım. Doktorum prof ya birden kızıveriyor inşallah sorarak kızdırmam onu
valla ilkinde herşey gizli gizliydi bu sefer herşeyi yapcam dedim yaptım içimde kalmasın diyesende yap bence bu arada seninde değerler yüksekti ne zaman keseyi gördüler tek kesemiydi ?beni cuma günü çağırdı kese görmeye erken değilmi sence ? transferin 17-18.günü oluyor cuma:44:
maşallah size rabbim nazardan korusun kurban oldugum allahım hayırlı evlat etsin inş meleklerinizi sag saglı kucagınıza alın inşşşş:))))))
çok ama çok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?