2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim
nasılsınız

ayy ayyy ayyy hatim ve selenim hamiş olmuş maşallah subhanallah nasıl sevindim kızlar tebrik ederim
sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi dilerim
kızlar konuları çok okuyamadım varmı başka hamişimiz durumlar nasıl benim işler yoğun o yüzden çok gelemedim
öpüyorum herkesi çok

RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuu

Masallah subhanallahhh hayırlı uğurlu olsun haticim. Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Cokkk sevindim canim benim. Darisi sabirla bakleyen isteyen herkesin basina insallahhhhhh. ...

canımmm nerdesin sen 30.haftada olmuşsun hey maşallah yaaaa

maddı olarak benmde ama rıske atamayız hatıcım 6 kayıptan sonra artık atamayız wcye kalkıyorum ona bıle esım yavas dıyıp duruyor

biliyorum kesinlikle haklısın..bnde nasip olurda gebelik devam ederse 6 -7 aylıkken bırakmayı düşünüyorum

kızzzzzzzz 27.haftayamı geldin sende maşallah darısı başımıza..allah razı olsun kuzummm az kişi kaldı gerçekten burada inşallah sıra onlarda

kızzzzzzzz 27.haftayamı geldin sende maşallah darısı başımıza..allah razı olsun kuzummm az kişi kaldı gerçekten burada inşallah sıra onlarda

çok şükür canım benim büyüyoruz darısı sana ve arkadaşlarıma olsun inşallah inşallah
inşallah canım RABBİm çok büyük çooookkk ben 9 yıl çektim evlat hasreti ne demek bilirim
ALLAH ım hiç kimseyi evlatsız bırakmasın evlat acısı göstermesin inşallah aayy nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaa

amayacım nasılsın tedaviye başladınmı

kalbimdesin kuzum görüşemiyoruz merak ediyorum senii sen ne yaptın

diğer kızlarrr hepinizi çok merak ediyorum diyiverin hele nasılsınız

allah razı olsun haziranda evlilik yıldönümümüz bizimde 2 yıl oldu..hamdolsun devamı olsun inşallah.işi bıraktınmı ne zaman bırakcan ?

kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah

Bitti şekerim bu iş!!! Gebeeee, gebeeeeeeee!!! Hatta ikizlerin annesiii, ikizlerin annesiiiiii!!!!!

Canım çoook mutluyum senin adına. Ben de dün itibariyle adet oldum. Doktor adetin 8. günü gelmemi söylemişti. Estrofeme de başladım. Sanırım 10 gün içerisinde transferim olur. Allahımmm ne olur peşinden de ben geleyim. Ard arda doğuralımmmm

Cilkcim canim maasallah az kalmis artik sayili gunler bende artik oglusumun hareketlerini daha net hissetmeye basladim gercekten cok degisik bi duygu Rabbim kucagimizdada sevindirir insallah

Canımmm yerim ben onun kıpırtılarını. Eminim çook güzel bir duygudur. Yüce Rabbim sonuna kadar en güzel, en sağlıklı şekilde devam etmeni, oğluşunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah.

artık cuma günü keseye çağırdı inşallah bakalım görünecekmi canım benim.estrofem içtiğin için e2 değerin yüksek çıkacak sakin ol bide doktoruna söylesen neupogen diye bi iğne var transferden önce rahmin içine enjekte ediliyor transferden sonra göbekten milim milim vuruyorsun bu tutunması içinmiş.bana fayda etti ne dersin sorsana bi?

kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah

Değer çok güzel gidiyor canım. Darısı keseye ve kalp atışına inşallah. Kucağımıza bebeklerimizi alacağız inşallah. Kız hamilelik cetvelini de hazırlamışsın.

Bende keseyi gördüm ama yinede cetvel için kalp atışını bekliyorum. Korkuyorum hala:18::18::18::18::18:

canım sevgicim sağol bitanemmm inşallah canım sende bayağı bayağı ilerlemişsin. Maşşallah Rabbim nazardan saklasın. İnşallah bizlerde o günleri görürüz.

Canım amin tez zamanda tüm arkadaşlardan güzel haberler gelir inşallah....

valla ilkinde herşey gizli gizliydi bu sefer herşeyi yapcam dedim yaptım içimde kalmasın diye sende yap bence bu arada seninde değerler yüksekti ne zaman keseyi gördüler tek kesemiydi ?beni cuma günü çağırdı kese görmeye erken değilmi sence ? transferin 17-18.günü oluyor cuma:44:

Görünecek tabii hem de 2 tane Canım benim doktorum hiç tahlil yapmıyor biliyor musun? Kan değerlerime hiç bakılmıyor. Adam ultrasona girmeden şimdi rahim duvarının şu kadar mm olması lazım, şurasının şöyle olması lazım gibi şeyler söylüyor o kadar. İlk gittiğimde tahlillerimi götürmüştüm. Bunların hiçbirne gerek yok ben herşeyi ultrasondan görüyorum dedi Walla ne kadar doğru bilmem Dediğin iğneyi bir sorayım canım. Doktorum prof ya birden kızıveriyor inşallah sorarak kızdırmam onu

maşallah size rabbim nazardan korusun kurban oldugum allahım hayırlı evlat etsin inş meleklerinizi sag saglı kucagınıza alın inşşşş:))))))
çok ama çok sevindimmmm

Selencim korkma lütfen Hatinin de dediği gibi içinden geçen her şeyi yap. Sonuna kadar hayırlı ve sağlıklı bir hamileliğinin olacağına inan. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle

maşallah size rabbim nazardan korusun kurban oldugum allahım hayırlı evlat etsin inş meleklerinizi sag saglı kucagınıza alın inşşşş:))))))
çok ama çok sevindimmmm

canımmmm yaaaa inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin rabbim.

prof sa ultrasondan görüyordur herşeyi kızım Kan olmasa olurmu bakalım görcez sen rahat ol doktoruna güven tamam mı

canım benim 12. gün değerim 272,69 14. Gün değerim 630.9 16. gün değerim 1899.

keseyi 21.05.2014 de gördük ama, doktor değer keseye göre yüksek dedi. benim sanıyorum 20. gündü.

Birde ben vajinadan baktırdım hatta annem kızdı. Yarında kalp atışına gideceğiz. belki bugünde olabilirmiş çünkü hahstaneden aradılar yarın doktorun işi varmış. vajınadan mı kasıktanmı baktırayım bilemedim bende onu düşünüyorum.

zor sahip olduk ya korkuyorum. Ankaradaki klinik bişey olmaz bizde alttan bakıyoruz dedi ama işte ya.

çok ama çok sevindimmmm

Canım benim çok sağol Rabbim hepimizin bebeklerini nazardan saklasın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…