sağol canım benimmmmm.Allah hepinizden razı olsun. Kız bu değerden ikiz çıkarmı ki ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucum β-HCG 272,69
Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm
Benim hükmüme razi olmayan benden baska Rab arasin....hayirli cumalar arkadaslarim.rabbim bu mübarek günlerde bizlerin yüzünü güldürsun hayirli evlatlar versin bizlere..
Kuzummm transferin oldu beklemedesin dimi? Ne zaman test tarihin? Rabbim Selen gibi güzel haberler vermeyi nasip etsin
Canim evet 3. Günüm bugün haftaya cumartesi sonuç alcam.bu sefer temkinliyim olumsuz olsada yikilmicam cok mutluyum insallah hayirli sonuclar olur :) sen naptin kuzum
inşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırsınben de napim adeti beklyorum bugün yarın gelir bugün gelmese de histeroskopi için gün almaya gideceğim nasipse malum hem cuma bugün hemde pazartesi tatil o yüzden.bu ay olur artık inşallah sonra ekim de tedavi canım sakın üzülme herşey Rabbim den.bu yüzden olmazsa da elimizden geldiğince ve tabi ki Rabbim izin verdiği sürece tedavilerimizi olup bekleyeceğiz Rabbim in ol demesini.Bende ekime kadar saldım çayıra mevlam kayıra ekimden sonra raporu alıp yoğun tempo tedaviye başlayacağım nasipse
Canim tabiki haklisin rabbim ne yazdiysa o olacak bende herseye hazirim :))) seninde vaktin su gibi geçsin inşallah bitanem allah hayırlı kapılar açsın:)))
inşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırsınben de napim adeti beklyorum bugün yarın gelir bugün gelmese de histeroskopi için gün almaya gideceğim nasipse malum hem cuma bugün hemde pazartesi tatil o yüzden.bu ay olur artık inşallah sonra ekim de tedavi canım sakın üzülme herşey Rabbim den.bu yüzden olmazsa da elimizden geldiğince ve tabi ki Rabbim izin verdiği sürece tedavilerimizi olup bekleyeceğiz Rabbim in ol demesini.Bende ekime kadar saldım çayıra mevlam kayıra ekimden sonra raporu alıp yoğun tempo tedaviye başlayacağım nasipse
Kizlar selam size sorayim en iyi siz bilirsiniz. Simdi ilk doktora gidip siZe 1 yil yada 15 ay artik hangini dediyse o sure dolduktan sonra ne gibi test yada tahliller basliyor? Bana esinde gelmesi lazim demisti mayis ayi icin gidicegiz ama ne gibi seyler yapiyorlar hic bisey ogrenemedimayrica doktorum ozel hastanede bu cok yorarmiki biZi 😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet tatlım gayet normal... klomen de de böyle bir etki var, çatlatma iğnesinde de...Kizlar iyi aksamlar. Ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum ve crinone JEL kullanmaya basladim. Bugün 5. Gün ve kasiklarimda karnimda agri var bu normal mi? Lütfen yardimci olur musunuz?
hayırlı cumalar arkadaşlar....
ben ilk doktora evliliğimin 4. ayında gittim tatlım, reglin 2. veya 3. günü gidiyorsun senden kan testi alınıyor, bazı hormon değerlerine bakılıyor, ayrıca vajinal muayene oluyorsun, ve de smeer testi denilen bir test var onun için doku alınıyor.... eşinden de spermiogram için örnek alınıyor... bu kadar..... yapılan testler ve muayene ücretleri gittiğin yerle alakalı... ama elbette ki devlet hastanesi kadar ucuz olmuyor.... ama bazı testleri de malesef ki devlet hastanesinde yaptıramıyorsun.....
evet tatlım gayet normal... klomen de de böyle bir etki var, çatlatma iğnesinde de...
jel kullanmadım canım arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gaza etksi var ama ağrıyı bilemiyorumteşekkür ederim canım. klomen ve çatlama iğnesinden olduğunu biliyorum. geçen ayda ağrım vardı. fakat bu ay ekstra jelde kullanıyorum ve oluşan ağrı farklı bir ağrı sanki :) jelde ağrı yapar mı diye merak ettim. ve çok gazım oluyor.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucum β-HCG 272,69
Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm
selencim maşalllah sübhanallah...
birkaç gündür yüzüm hiç böyle gülmemişti,çok sevindim arkadaşım,değerin çok güzel..Allahın izniyle düşmez de bundan sonra..
sanırım ikizlerin geliyor,benim de 299du 12. gün değerim..senin de ikizdir belkii,hadi hayırlısı,Allahım sağlık sıhhat versin de..
kendine dikkat et,biraz zor ama güzel bir süreç seni bekliyor inşallah..Allahım her isteyene nasip etsin..
seni görmek ne güzel.... nasılsınız üçünüz de :)
çok şükür yaaaa.... Allahım bu günlerimizi aratmasın inşallahhh.... tatili bekliyorum, iple çekiyorum, rahatlamış bi şekilde 26 haziran da tedaviye de tam anlamıyla start vericez... inşallah iyi olacak diye düşünüyorumiyiyiz amayaacım,çok şükür..
zor bir hamilelik geçiriyorum ama şükür halime yine de,7ay bitti,az kaldı Allahın izniyle..heyecanla beklemedeyim :)
sen nasılsın??takip ediyorum durumları,yazmasam da...
çok şükür yaaaa.... Allahım bu günlerimizi aratmasın inşallahhh.... tatili bekliyorum, iple çekiyorum, rahatlamış bi şekilde 26 haziran da tedaviye de tam anlamıyla start vericez... inşallah iyi olacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?