Canim cok svindim 3.gun olmasina ozaman degerin gayet guzel 12.gun 100 u gecmis olur insallah cok iyi Allah im bagislasin yavrularimizi sen dur annesi onun ultrasonda yaramazliklarini seyrettiginde inanamayacaksin Allah im o gunleri gormeyide nasip etsin insallah
Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin
Canım ya, çok sinir oldum şimdi. Ne biçim iş bu böyle ya. Annenleri çağır gelsinler canım, haber ver durum bu kadar ciddi ise, hatta abi erkek kardeş, toptan gelsinler hepsi bir. Bazen aileden saklamak iyi sonuçlar vermiyor.
haha söktürücü kullanıyomusun
Canımcım doktor adet söktürsün diye tarlusal diye bir ilaç verdi. İlacı da bitirdim ama bana mısın demedi. Bakalım kendilerini dört gözle bekliyorum. Bugün yarın gelir inşallah
İyi pazarlar kızlar ben üç gündür çok uykusuzum yaasağa donsem uyaniyorum sola donsem uyaniyorum cok su icince bi saate bir de idrara kalkiyorum sürekli sirt üstü yatamiyorum ben sizler ne yaptiniz bu üç olunca çok esirgiyorum Sıyırma moduna girdim
Benimkide sonunda geldi sabah doktora gidiyorum sonunda baslicam :)
Iyi pazarlar kuzucum kac gun kaldi sonuca.bu sefer tüm kistliler gebe kalacaz allahimin izniyle.2014 cikolata kistine elveda yılı olacaksaka bi yana allahin izniyle su an zaten hamilesin önemli olan bebege iyi bakman.sen sakin ol yeter :)
Amin canim inşallah hep birlikte bugün 3. Günü 9 gün var daha alti mayis test günü gecer mi zaman
Hadi hayırlısı önce sen peşinden de ben geliyorum inşallahhh
inss cnm benim cooook tesekkurlercnm gözün aydın bitanem inş kat kat katlanır değerin çok sevindimm cnmmm
cnm inss hersey yoluna girsin bebislerinizde gelince mutlu huzurlu bir aile olun insssscnm benim benim ailemden saklam sebebim annemi ve babamı düşünmem babam yüksek tansiyon hastsı ufacık bir seyde hastaneye kaldırılıyorrr çoğu sorunumu biliyorlar sadece bu son olaylardan haberleri yokk desem ne değişecek kii gene üzülecekler veee sorun büyüyecek efet çok adi insanlarrr eşimin ailesii şuan eşimden de bir ses çıkmıyor kovdum ya evden her şeyide yapacağımı biliyor belkide doğuma kadar suyuma gitmeye karar verdi bilmiyorum vallla sakın bu aralar
cnm bende ilk 3 gun dikkat ettim ondan sonra yuz ustu haric yattim cnm kasma kendini inss olacak cnmİyi pazarlar kızlar ben üç gündür çok uykusuzum yaasağa donsem uyaniyorum sola donsem uyaniyorum cok su icince bi saate bir de idrara kalkiyorum sürekli sirt üstü yatamiyorum ben sizler ne yaptiniz bu üç olunca çok esirgiyorum Sıyırma moduna girdim
Hayirli ugurlu olsun inss tedavin sonu bebisli olsun inss cnmBenimkide sonunda geldi sabah doktora gidiyorum sonunda baslicam :)
Hayirli ugurlu olsun inss tedavin sonu bebisli olsun inss cnm
Canimmm dua et lutfen :) inşallah yarin sayende burda bayram yapariz ya :)))
Kizlar bugun doktora gittik cok sukur bebisimiz cok iyi ellerini basinin altina koymus yaramazim benim bacaklarda capraz atmis keyif yapiyo sora fingir fingir oynadi maasallah haftasi ile uyumlu 99 gr olmus buyuk ihtimalle erkek dedi doktor ama kordon cok onunde kesin diyemem dedi ama buyuk ihtimal erkek duruyo dedi yani Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo teyzeleri Rabbim peygamber efendimizin ahlaki ile donatsin onun ismi hurmetine onu hayirli eylesin insallah cok cok opuyoruz sizi
Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin
Benimkide sonunda geldi sabah doktora gidiyorum sonunda baslicam :)
Cnm benim allah razi olsun hepinizden yureginze saglik inss hepimiz sirasiyla hamis kalacaz ben inaniyorum insss allah sizlerede nasip etsin cnm cooook tesekkur ederim inss yarinda degerim katlanirsa icim dahada rahat edeceksonunda gelebildimdün ve bugün halamın torununun sünnet düğünü ve mevlüdü vardı.... dün de bugün de gelemedim, aklım hep sizlerde özellikle de neşedeydi.... hepimiz için bol bol dua ettimmmmm
ayyyyy maşallah canım yaaaaaasağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhh :)))))
canımmmmm benimmmm
bilmem anlatabildim miiiiiiiay çok mutlu oldum.... Rabbim değerinin artmasını, sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bizler için dua etmeyi unutmaaaaa :
oh beeee, yaşasınnnn.... darısı sezerin başınaaaaa
sonunda gelebildimdün ve bugün halamın torununun sünnet düğünü ve mevlüdü vardı.... dün de bugün de gelemedim, aklım hep sizlerde özellikle de neşedeydi.... hepimiz için bol bol dua ettimmmmm
ayyyyy maşallah canım yaaaaaasağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhh :)))))
canımmmmm benimmmm
bilmem anlatabildim miiiiiiiay çok mutlu oldum.... Rabbim değerinin artmasını, sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bizler için dua etmeyi unutmaaaaa
Cok tesekkur ederiz teyzesi darisi senin ve tum bekleyen kardeslerimizin basina insallah.bu arada halaylar cekilmis maasallah dugun guzel gecmis dokmusun kurtlarinisendende tez vakitte guzel haberler alalim insallah canim
Cnm dualarim seninle inss yarin guzel haberle donersin bolbol yumi haberiyle dön inss
sonunda gelebildimdün ve bugün halamın torununun sünnet düğünü ve mevlüdü vardı.... dün de bugün de gelemedim, aklım hep sizlerde özellikle de neşedeydi.... hepimiz için bol bol dua ettimmmmm
canımmmmm benimmmm
bilmem anlatabildim miiiiiiiay çok mutlu oldum.... Rabbim değerinin artmasını, sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bizler için dua etmeyi unutmaaaaa
oh beeee, yaşasınnnn.... darısı sezerin başınaaaaa
insss cnm benim katlanmstir inssCanim yarin bomba sende olacak insallah uc kat artmıştır değerin :)
Evet darisi sezerin basina.az kisi kaldik 10 kisi bile kalmadik ya şaka gibi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?