2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol cnm inss bu sefer o asamalara gelirim allah esirgesin hepimizinkini insss cnm

cnm benim benim ailemden saklam sebebim annemi ve babamı düşünmem babam yüksek tansiyon hastsı ufacık bir seyde hastaneye kaldırılıyorrr çoğu sorunumu biliyorlar sadece bu son olaylardan haberleri yokk desem ne değişecek kii gene üzülecekler veee sorun büyüyecek efet çok adi insanlarrr eşimin ailesii şuan eşimden de bir ses çıkmıyor kovdum ya evden her şeyide yapacağımı biliyor belkide doğuma kadar suyuma gitmeye karar verdi bilmiyorum vallla sakın bu aralar

İyi pazarlar kızlar ben üç gündür çok uykusuzum yaa sağa donsem uyaniyorum sola donsem uyaniyorum cok su icince bi saate bir de idrara kalkiyorum sürekli sirt üstü yatamiyorum ben sizler ne yaptiniz bu üç olunca çok esirgiyorum Sıyırma moduna girdim

Canımcım doktor adet söktürsün diye tarlusal diye bir ilaç verdi. İlacı da bitirdim ama bana mısın demedi. Bakalım kendilerini dört gözle bekliyorum. Bugün yarın gelir inşallah

Benimkide sonunda geldi sabah doktora gidiyorum sonunda baslicam :)

Iyi pazarlar kuzucum kac gun kaldi sonuca.bu sefer tüm kistliler gebe kalacaz allahimin izniyle.2014 cikolata kistine elveda yılı olacak saka bi yana allahin izniyle su an zaten hamilesin önemli olan bebege iyi bakman.sen sakin ol yeter :)

Amin canim inşallah hep birlikte bugün 3. Günü 9 gün var daha alti mayis test günü gecer mi zaman

cnm gözün aydın bitanem inş kat kat katlanır değerin çok sevindimm cnmmm
inss cnm benim cooook tesekkurler

cnm inss hersey yoluna girsin bebislerinizde gelince mutlu huzurlu bir aile olun inssss

cnm bende ilk 3 gun dikkat ettim ondan sonra yuz ustu haric yattim cnm kasma kendini inss olacak cnm
Hayirli ugurlu olsun inss tedavin sonu bebisli olsun inss cnm

sonunda gelebildim dün ve bugün halamın torununun sünnet düğünü ve mevlüdü vardı.... dün de bugün de gelemedim, aklım hep sizlerde özellikle de neşedeydi.... hepimiz için bol bol dua ettimmmmm

ayyyyy maşallah canım yaaaaaa sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhh :)))))

Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin

canımmmmm benimmmm

bilmem anlatabildim miiiiiii ay çok mutlu oldum.... Rabbim değerinin artmasını, sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bizler için dua etmeyi unutmaaaaa

oh beeee, yaşasınnnn.... darısı sezerin başınaaaaa

Cnm benim allah razi olsun hepinizden yureginze saglik inss hepimiz sirasiyla hamis kalacaz ben inaniyorum insss allah sizlerede nasip etsin cnm cooook tesekkur ederim inss yarinda degerim katlanirsa icim dahada rahat edecek bunlar sizler icin kizlar

Evet darisi sezerin basina.az kisi kaldik 10 kisi bile kalmadik ya şaka gibi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…