Kızlar iyi geceler nete ancak girebildim.
Size doktor haberlerimi vereyim toplam 6 yumiş var. en büyüğü bugün 12mm çıktı. pazartesiye randevu verdiler. pazartesiye kadar menegona yarıdan itibaren yanına organitronuda eklediler iğnelere devam.
Allah yardımcımız olsun. Dualarınıza talibim. Dualarımdasınız.
Ya hatice gözünü seveyim pozitif ol ya böyle anlaşmamıştık ama söz vermiştik...
özür dilerim kızlar haklısınız oysaki adet olmamak iyi bişey belki hamileyimdir dimi idrarda görünmeyen hamilelikte olabilir hemCanım hiçç moralini bozma bak benim adetim 20 gün gecikti. Doktor adet söktürücü ilaç verdi ama hala adet olamadım. Ben de pko var yani yumurta sayım fazla şu anda yani menopoz belirtisi de yok. Ama doktor kullandığınız hormon ilaçlarından vücudunuzun dengesi alt üst oluyor dedi. O yüzden stres yapma lütfen...
Slm arkadaslar biraz toparlandiktan sonra buraya girebildim uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olan arkadaslar hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah tedavisi olanlar test gününü bekleyenler güzel haberler alırsıniz insallah. Benim durumuma gelince morelim cok bozuk almanyadaki doktorum yumurtalarin kalitesi cok kötüymüs tedaviyi birakmami söyledi bütün dünyam yikildi ne yapacagimi bilemiyorum 5 denemem oldu yasim 33 ve bütün umutlarimi bitirdi bir kelimesiyle bana yardimci olun lutfen buenimle bu durumda olan arkadaslar ne yaptiniz lutfen bana umut olun allaha emanet olun hepinizin duacisiyim <3 <3
Kızlar iyi geceler nete ancak girebildim.
Size doktor haberlerimi vereyim toplam 6 yumiş var. en büyüğü bugün 12mm çıktı. pazartesiye randevu verdiler. pazartesiye kadar menegona yarıdan itibaren yanına organitronuda eklediler iğnelere devam.
Sende sagol cnm benim bende yarini iple cekiyorum transferimin10.gunu yarin inss guzel haberler veririm sizlere
Slm arkadaslar biraz toparlandiktan sonra buraya girebildim uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olan arkadaslar hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah tedavisi olanlar test gününü bekleyenler güzel haberler alırsıniz insallah. Benim durumuma gelince morelim cok bozuk almanyadaki doktorum yumurtalarin kalitesi cok kötüymüs tedaviyi birakmami söyledi bütün dünyam yikildi ne yapacagimi bilemiyorum 5 denemem oldu yasim 33 ve bütün umutlarimi bitirdi bir kelimesiyle bana yardimci olun lutfen buenimle bu durumda olan arkadaslar ne yaptiniz lutfen bana umut olun allaha emanet olun hepinizin duacisiyim <3 <3
kuzummmmmmmmmmmmmmmm oley be oley iğneler bitiyor transfer günü geliyor heyecan dorukta
Önceki mesajımda da belirttiğim gibi, bugün dr a gittim. Herşey iyi , güzel. Ama arka tarafta küçük bir kanama alanı varmış. Çok üzdü beni. Dr kanama alanları düşük tehdidi oluşturur dedi. Vajinal kanamam yok Allaha şükür. Ama içeride bir kanama alanı varmış. Sizin haftanızda bu alan % 1- 2 risktir dedi dr. İnşallah bir şey olmaz bebeğime kızlar. 5. tedavimde geldi bana. Çok özleterek, isteterek.. Eminim anlıyorsunuzdur hepiniz. Dua edin bebeğim için. İhtiyacımız var buna.
Cnm benim inss hepsi kaliteli yumiler olsun sonrada sana bebis olsun cnm hayirlisi olsun inssKızlar iyi geceler nete ancak girebildim.
Sagol cnm benim inss guzel haberler veririmNese cim hadi bugun buraya guzel haberlerle gel insallah costur buralari
Ayy sagol cnm benim inss guzel haberler veririm selencimneşecim canım dualarım seninle güzel haberini bekliyorum sabırsızlıkla güzel yanaklarından öpüyorum.
Mrb canlar inss hepimze iyi hafta sonlari olsun kani verdim cok heycanliyim inss guzel haberler veririm sizlere
İnss cnm benim gulegule git gel cnmCanim isyerinin kutlu Doğum programina gidiyorum geldigimde süper haberini bekliyorum :)
canım benim kendini lütfen yıpratma her hekim aynı söylemiyor. Kendini rahat bırak lütfen söylemek çok kolay biliyorum ama Rabbim sıkıntılarımızla bizi sınıyor sakın unutma. Allahım sevdiklerimizin kayıplarını bizlere göstermesin.
Bugün canın sıkkın biliyorum ama başka bir doktor başka bişy söyler herşey değişir. Üzülmek hormonlarımızı etkiliyor biliyoruz. Lütfen yapma. Eminim hepimiz için herşey yoluna girecek.
1. tüp bebekten önce bana bir doktor sağ yumurtalığın yok dedi.bu ne demek biliyormusun. ben ağladım çıldırdıım kimseye belli etmedim sinir oldum. yumurtalığıma ne oldu diye doktoru aradım müsait değildi cevap vermedi. ben bittim dedim. ama kaliteli yumişlerimin hepsi sağdan çıkıyor. iki tüp bebeğimde de sağ yumurtalığımda 5 er tane yumurta çıktı. şimdi karşısına geçip vay senin doktorluğuna demek isterim. ama allaha havale ettim. sende üzülme lütfen. bu sadece benden bişey düşün ki hepimiz bir sürü şeyler yaşıyoruz.
Allaha emanet ol bebeğim.
canım benim kendini lütfen yıpratma her hekim aynı söylemiyor. Kendini rahat bırak lütfen söylemek çok kolay biliyorum ama Rabbim sıkıntılarımızla bizi sınıyor sakın unutma. Allahım sevdiklerimizin kayıplarını bizlere göstermesin.
Bugün canın sıkkın biliyorum ama başka bir doktor başka bişy söyler herşey değişir. Üzülmek hormonlarımızı etkiliyor biliyoruz. Lütfen yapma. Eminim hepimiz için herşey yoluna girecek.
1. tüp bebekten önce bana bir doktor sağ yumurtalığın yok dedi.bu ne demek biliyormusun. ben ağladım çıldırdıım kimseye belli etmedim sinir oldum. yumurtalığıma ne oldu diye doktoru aradım müsait değildi cevap vermedi. ben bittim dedim. ama kaliteli yumişlerimin hepsi sağdan çıkıyor. iki tüp bebeğimde de sağ yumurtalığımda 5 er tane yumurta çıktı. şimdi karşısına geçip vay senin doktorluğuna demek isterim. ama allaha havale ettim. sende üzülme lütfen. bu sadece benden bişey düşün ki hepimiz bir sürü şeyler yaşıyoruz.
Allaha emanet ol bebeğim.
2010 da istanbul acibadem tüp merkezinde tedavi oldum oda negatif oldu maalesef temmuzda türkiyeye gelecem insallah ordada görünmek istiyorum bakalim onlar ne diyecek hayirlisi artik canimbitanem türkiyeye gelsene birazda burada tedavi ol bizim hekimlerimiz tüp bebekte çok ilerideler biliyorsun ?
Mrb canlar inss hepimze iyi hafta sonlari olsun kani verdim cok heycanliyim inss guzel haberler veririm sizlere
Cnm benim inss hepsi kaliteli yumiler olsun sonrada sana bebis olsun cnm hayirlisi olsun inss
Sagol cnm benim inss guzel haberler veririm
Ayy sagol cnm benim inss guzel haberler veririm selencim
Kizlar bugun doktora gittik cok sukur bebisimiz cok iyi ellerini basinin altina koymus yaramazim benim bacaklarda capraz atmis keyif yapiyo sora fingir fingir oynadi maasallah haftasi ile uyumlu 99 gr olmus buyuk ihtimalle erkek dedi doktor ama kordon cok onunde kesin diyemem dedi ama buyuk ihtimal erkek duruyo dedi yani Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo teyzeleri Rabbim peygamber efendimizin ahlaki ile donatsin onun ismi hurmetine onu hayirli eylesin insallah cok cok opuyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?