2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım bilgisayarım çalışıyoda kadınlar kulubune girmiyo :26::26::26: vse nnapıyon nasılsın

selamlar kızlar...nasılsınız bakalım..11 şubat bat..beklemek zor kötü hakkımızda hayırlısı..bugün kasık ağrılarım başladı hafif hafif..

as hg bacımm şükür bn iyiyim kendi adımaa kıss bacım batlarımız seninle aynı yaa bnm de belim agrıyo adet olcakmışım gibi bu ay da boş benim ki

2 ay önce bnde cektirmiştim şükür tüplerimn 2 side acıkk inş seninde öyledir bacımm no strest yes bebek

canım bilgisayarım çalışıyoda kadınlar kulubune girmiyo :26::26::26: vse nnapıyon nasılsın

kıss papatyammm unuttun bizi iyicee bak pc de yapılmış artık sık sık gel bak eylül yok lazom da yok efece yok deemmla neydi niki unutuyom clas _clor örtmnde yokk
nerdesinizz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıss papatyammm unuttun bizi iyicee bak pc de yapılmış artık sık sık gel bak eylül yok lazom da yok efece yok deemmla neydi niki unutuyom clas _clor örtmnde yokk

azapçım napıyon kuzum nasılsın sizleri unuturmuyum bacım hiç bilgisayarım çokdan yapıldıa bu siteye girmiyo patronun bilgisayarından giriyorum kaçamak anlıcan seninde az kalmış ben bu ay sıramı savdım :26::26::26:

aman tek girde kacak mack fark etmezz yaw bacım belim çok kötü agrıyo adı batasıca adetim olcak galibaa

selam kızlar
uzun suredir yoktum.
sunnet dugunu vardı ablamın anca bitti telaşlar.
benimde bu ay goğusler fora silikon taktırdım gibi.
elim ayagım buz hep üşüyorum.adete 10 gun var daha..
ahhh ahh bide ben müjde verebilsem.
nerde bu çiçekler???? hu huu beni duyan var mı:80:

hoşgeldin cnm nasılsın inş. güzel haberler verirsiniz ben bu ay sıramı savdım :26::26::26:

ben burdayım ama dimiiiiii ben vefalıyım kızımmm

h.g kurabiyem inşlh bu ay senden bi müjde bekliyoz canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…