• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

çokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı bi :27:

bende oynuyorum akşamları kıı :1: bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardım :9:

terk edildik bacıımmm
lazo,karabiber,sevdum,sessiz,eylüllll :19:

kendime bakmıyon mu bacım yoksa

beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyo :27:

aneeee balım nöördün konunun başlığını unuttum hacı ben gelemedim :27:
napıyosun :31:

canım bilgisayarım çalışıyoda kadınlar kulubune girmiyo :26::26::26: vse nnapıyon nasılsın :16::16::16:

selamlar kızlar...nasılsınız bakalım..11 şubat bat..beklemek zor kötü hakkımızda hayırlısı..bugün kasık ağrılarım başladı hafif hafif..

as hg bacımm :3: şükür bn iyiyim kendi adımaa kıss bacım batlarımız seninle aynı yaa :9: bnm de belim agrıyo adet olcakmışım gibi bu ay da boş benim ki :5:

evet bayadır yokum..Genel kurulumuz vardı işle ilgili onun çalışmaları vs...
herşeyin hayırlısı,hsg çektirdim geçen ay herşey yolunda..bakalım artık tek sorun kafaya takmak...onuda hallederim inşallah...

bebiş nasıl umarım herşey yolundadır..

2 ay önce bnde cektirmiştim şükür tüplerimn 2 side acıkk inş seninde öyledir bacımm :16: no strest yes bebek :34::49::16:

canım bilgisayarım çalışıyoda kadınlar kulubune girmiyo :26::26::26: vse nnapıyon nasılsın :16::16::16:

kıss papatyammm unuttun bizi iyicee bak pc de yapılmış artık sık sık gel bak eylül yok lazom da yok efece yok deemmla neydi niki unutuyom clas _clor örtmnde yokk
nerdesinizz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::47::47:

kıss papatyammm unuttun bizi iyicee bak pc de yapılmış artık sık sık gel bak eylül yok lazom da yok efece yok deemmla neydi niki unutuyom clas _clor örtmnde yokk

azapçım napıyon kuzum nasılsın sizleri unuturmuyum bacım hiç bilgisayarım çokdan yapıldıa bu siteye girmiyo patronun bilgisayarından giriyorum kaçamak anlıcan :27::27::27::27::27: seninde az kalmış ben bu ay sıramı savdım :26::26::26:

azapçım napıyon kuzum nasılsın sizleri unuturmuyum bacım hiç bilgisayarım çokdan yapıldıa bu siteye girmiyo patronun bilgisayarından giriyorum kaçamak anlıcan :27::27::27::27::27: seninde az kalmış ben bu ay sıramı savdım :26::26::26:

aman tek girde kacak mack fark etmezz :9: yaw bacım belim çok kötü agrıyo adı batasıca adetim olcak galibaa :43::43::43:

selam kızlar
uzun suredir yoktum.
sunnet dugunu vardı ablamın anca bitti telaşlar.
benimde bu ay goğusler fora silikon taktırdım gibi.
elim ayagım buz hep üşüyorum.adete 10 gun var daha..
ahhh ahh bide ben müjde verebilsem.
nerde bu çiçekler???? hu huu beni duyan var mı:80:

selam kızlar
uzun suredir yoktum.

hoşgeldin cnm nasılsın inş. güzel haberler verirsiniz :16::16::16:ben bu ay sıramı savdım :26::26::26:

ben burdayım ama dimiiiiii ben vefalıyım kızımmm :37:

selam kızlar
uzun suredir yoktum.

h.g kurabiyem inşlh bu ay senden bi müjde bekliyoz canımcım $25345iconschwenk1gt.gif

Back