2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Günaydınn hamiş olan ve olmayı isteyen bekleyen sıra bize geldi diyen yokk kaçış yok o bebiş gelecek bu göbüşe diyen şeker bayanlarrr

Azap nasılsın canım kocişin geldimi kavuştunmu mik mikci

sabh geldi bacım ama daha götrmedim işe gitti garjdan akşama gelir de havasını alcakk ben günümü bekliyomm:18: ayın 11 bat günüm adı batasıca sen naslsn yigen nasl bacımm

sabh geldi bacım ama daha götrmedim işe gitti garjdan akşama gelir de havasını alcakk ben günümü bekliyomm:18: ayın 11 bat günüm adı batasıca sen naslsn yigen nasl bacımm

Hadi bakalım inşallah olmuştur bu ay olmasada sitres yapma canım kendi halline bırak sen ellinden geleni yapıyorsun daha ne yapıcaksınki inşallah allahıım bu ay nadip eder akşam gelince köşeye sıkıştır kocayı
Bebiş iyidir herhalde canım en son cumartesi gördüm iyidi

olmazz bacım mikmik yok bitti artık 11 ni bekliyomm evt yaa elimden gelse alacm spermleri kukuya elimle koycam sırf bebiş içinn ne güzel kuzucunu görmüşsün balımm darısı bizlerin başına inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…