• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

oyyyyyyyy oyyyyyyyy kıyamammm üşenmeden uzun uzunn yazmışşş canım benim yaa sen yigenimizi bi dogur da inşş ben seni görürüm böyle bol bol vakit bulmayıı :1::1:
dediklerinde haklısın balım evt şükür bir oglum var ALLAHIM olmayana el acıp isteyene versin inşş :16: ama dedigim gibi balımm bu eşimede RABBİM verirse eger hayırlı bi evlat vermk istiyorum tabi hersey ALLAHTAN verende alanda o ama istiyom işte gıı :17:
iyiki varsınızz yemin ederim ki moralim bomba oldu artık strest yokkk :50: hoppidi hopidii:21::21::21::21::21::52::52::46:

Yanlış düşünmeni istemedigim icin uzun uzun yazdım balım
Napayım yaa gıcık bir memlekette yaşıyorum ev kuşu olduk vallaha yapcak gidecek yer yok anam
Evde iş var ama yapacak insan yok:1:çabuk yoruluyorum bende hergün az bişe yapıyorum
Minigim bi gelsin topuklarım götüme vursun artıkın onun eşyalarını oyuncaklarını toplamak istiyorum evime neşe gelsin artık
Aileden uzakdayız zaten bana arkadaş olsun yanlızlıgımı ortak olsun kuzucugum

İşte böyle enerji dolu ol biz seni böyle görmeye alışmıştık bunalıma baglayınca nogluyor bu hatuna diyoruz bizde üzülüyoruz
Evrene güzel enerji yolla balımmm

ALLAH sabır versin iyiki benm kv ler çokkkkkkkkk uzaktalarr yoksa bide onun için dırdır cekerdim şükürr deseydin ya sancım var diyee ozamn bişi demezdi sanırım :26:

smdıde cok kotuyum bogazm fln agrıyo yatcm gelınce ne bulursa yesn vala

MAŞALLAH bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşşşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ben sogan kürü yapmıştım 2-3 ay adet gecikmesi yaptı ama kistlerimde yok oldu:34: marta 2. aşıyı düşünüyorum şu anda hayt içiyorum artık midem kaltı ıyyy:120:sen yinede ver tarifini denerim adet 2. günü başlanıyodu deilmi :44:

Canım adetinin 5. günü başlıcaksın verdiğim kürlere.öncelikle küçük bir kavanoza 15 tane inciri 4 parçaya böl koy ve üzerlerini geçesine kadarda zeytinyağı ile doldur.)unu adetinin 4. gün yapki 1 gün iyice özdeşmesi lazım incir ve zeytinyağının)Adetin 5. günü allahımın izni ile sabah akşam yemeye başla.ve eğer çaılışmıyorsan gün içerisinde 8 tane inciri 1.5 su bardağında 5 dakika kaynat dinlendirip iç. gerçi ben fazla fazla yaptım akşamdan yapıyordum bir sonraki akşama kadar aklıma geldikçe içiyordum.içinede harnup pekmezi az bişey. eşimede o zeytinyağlı incirden yedirdim günde 1 kere ve akşam sabah harnup pekmezi ceviz.ve ben bunu yaptığım ay hiç ila kullanmadan hamile kaldım.darısı başına canım benim.:49:

Yanlış düşünmeni istemedigim icin uzun uzun yazdım balım
Napayım yaa gıcık bir memlekette yaşıyorum ev kuşu olduk vallaha yapcak gidecek yer yok anam
Evde iş var ama yapacak insan yok:1:çabuk yoruluyorum bende hergün az bişe yapıyorum
Minigim bi gelsin topuklarım götüme vursun artıkın onun eşyalarını oyuncaklarını toplamak istiyorum evime neşe gelsin artık
Aileden uzakdayız zaten bana arkadaş olsun yanlızlıgımı ortak olsun kuzucugum

İşte böyle enerji dolu ol biz seni böyle görmeye alışmıştık bunalıma baglayınca nogluyor bu hatuna diyoruz bizde üzülüyoruz
Evrene güzel enerji yolla balımmm

hahaahah inşşşşşşşşş o bebiş gelirde kucagına işer inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:9::9::9::9::9::9::9::60::60::60:
ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin bacımm acuk kaldı sık dişine :52::52:
ULEYNNN evrrennnnnnnnnnnnn sana :33::33: nanikkk :35::36::36:
oldumu kıı mehtabımmm :9::9::9::9:haa bide sizin söylediklerini ben yanlışa cekmem hacıııı :34::27:

ah kuzum kıyamam. bende sabah boş mideyle öğürdüm eşime kahvaltı hazırlarken midem bulandı koştum mide suyunu istifra ettim.
eşim bi kaçtır sahit olunca derin nefes al zorluyosun kendini diyo ama elimde olmuyo ki durduramıyorum.
allah tan benim ki sadece sabahları geliyo. bide gerçekten soğan kokusu öldürüyo beni.
canım senin de geçecektir bi kaç haftaya. doktora gidince de danış mutlaka unutma.

valla şuan benim memlekete gitme imkanım olsa eşimi özlesemde giderim, çok bunaldım çünkü :31: ne güzel yeğenlerinle nası hoş vakit geçirirsin imrendim valla :31:

Canım sabahları daha iyi vallaha akşam migde dolu oluyor aman allahım cok acı cekiyorsun burnundan cıkıyor genizlerin yanıyor
İnşallah akşamları olmaz seninde benim eskiden akşamları olmuyordu şimdi oluyor sürekli degişiyor balım biz zorlamıyoruz kendi
Kendine geliyor ilk öksürüyorsun sonra ögürmeye dönüyor ben direniyorum ama sonunda patlıyorum koşuyorum banyoya

Sende gitsen eşine söyle bi degişiklik olur sanada tayin işi olmadan gidip gelsen cok daha iyi olur ablam biraz gec gelicek ben gidicem 1 ay kalıcam sonra gelicek onlar cokda kalamazlar sanırım 3 yılldır görmüyorum ablamı ve cocukları yurtdışında oldugu icin cok özledim

Kızlar patates koymuştum haşlansın diye anaaaa yanmış baya kızlar sizle yazışırken icinde su falan kalmamış aboooov
Evi yakacam kokuyada aldırış etmedim unuttum yaaa :1:

Canım sabahları daha iyi vallaha akşam migde dolu oluyor aman allahım cok acı cekiyorsun burnundan cıkıyor genizlerin yanıyor
İnşallah akşamları olmaz seninde benim eskiden akşamları olmuyordu şimdi oluyor sürekli degişiyor balım biz zorlamıyoruz kendi
Kendine geliyor ilk öksürüyorsun sonra ögürmeye dönüyor ben direniyorum ama sonunda patlıyorum koşuyorum banyoya

Sende gitsen eşine söyle bi degişiklik olur sanada tayin işi olmadan gidip gelsen cok daha iyi olur ablam biraz gec gelicek ben gidicem 1 ay kalıcam sonra gelicek onlar cokda kalamazlar sanırım 3 yılldır görmüyorum ablamı ve cocukları yurtdışında oldugu icin cok özledim

canım inşallah bi an önce biter bulantıların.
benimkide fazlalanmasın iyice yemeden kesilir zayıflarım yoksa :26:
ben gidebilsem keşke kuzum otobüsle gidemem 12-13 saat. uçak için başka ilin merkezine gitmem lazım 3 saat
eşim götürmesi lazım. o da çok yoğun çalışıyor en yakın doktora giderken bile izni zor veriyolar

3 yıl görmeden nasıl dayandınız Allah sabır vermiş kuzum ya

leynnnnn ne çok geziyonnnn yamacımda dur bakimm :4::4: gidiyon moralini bozup geliyonn kızarım hee hacıı :20:
hacı diğer topiklere akıyorum valla :52::52: onun kayınvalidesi, bunun kocası derken stres oluyorum :52:
Kızlar patates koymuştum haşlansın diye anaaaa yanmış baya kızlar sizle yazışırken icinde su falan kalmamış aboooov

hehe alemsin mehtap :1::1: kız kaptırma kendini bize Allah koruya evi yakmayasın

patateste pahalı hacı yaa:19:

Canım adetinin 5. günü başlıcaksın verdiğim kürlere.öncelikle küçük bir kavanoza 15 tane inciri 4 parçaya böl koy ve üzerlerini geçesine kadarda zeytinyağı ile doldur.)unu adetinin 4. gün yapki 1 gün iyice özdeşmesi lazım incir ve zeytinyağının)Adetin 5. günü allahımın izni ile sabah akşam yemeye başla.ve eğer çaılışmıyorsan gün içerisinde 8 tane inciri 1.5 su bardağında 5 dakika kaynat dinlendirip iç. gerçi ben fazla fazla yaptım akşamdan yapıyordum bir sonraki akşama kadar aklıma geldikçe içiyordum.içinede harnup pekmezi az bişey. eşimede o zeytinyağlı incirden yedirdim günde 1 kere ve akşam sabah harnup pekmezi ceviz.ve ben bunu yaptığım ay hiç ila kullanmadan hamile kaldım.darısı başına canım benim.:49:

tek tek yazdım bacım bunu 21 gün yapıyoduk deilmi :26: bide zeytin yagı ilk senden duydum o niyeki :44: hayır bn calışmıyorum bacım evi bekliyom hıkız girmesin diye :47: günde 2 defamı yapılıyo bu 8 incir 1 günde 16 incir 21 gün olsa battık yaw :9::9:
bacımm ALLAH razı olsun yazdıkların için hakkını helal et emi RABBİM evladını kucagına almayı kucagına işimeyi nsip etsin inşşşşşşşşşşşş:9::9::16::16::54:

dünde bn salatasını yapmıştım bol ekşili :27: gerci hamileler var amaa evinizde patets vardır kıı gidin yapın ala ala üşenmeyin kıı :27::37: az dikkat etsene sende çöp yiyecek şimdi o güzelim patatesleri :27::52:

tek tek yazdım bacım bunu 21 gün yapıyoduk deilmi :26: bide zeytin yagı ilk senden duydum o niyeki :44: hayır bn calışmıyorum bacım evi bekliyom hıkız girmesin diye :47: günde 2 defamı yapılıyo bu 8 incir 1 günde 16 incir 21 gün olsa battık yaw :9::9:
bacımm ALLAH razı olsun yazdıkların için hakkını helal et emi RABBİM evladını kucagına almayı kucagına işimeyi nsip etsin inşşşşşşşşşşşş:9::9::16::16::54:

batmazsın batmazsın canım benim.inciri en çabuk çözen zeytinyağıymış canım merak etme. evet günde 2 bardak içeceksin.artı incir pahalı bişey değil tatlım be değer.dr verdiğin paranın yanında hiçbişey. karar senin bebeğim.eğer hakkım varsa tabikide helal-i hoş olsun.inşallahbebeğin olur. dua edicem sana çok çok.

canım inşallah bi an önce biter bulantıların.
benimkide fazlalanmasın iyice yemeden kesilir zayıflarım yoksa :26:
ben gidebilsem keşke kuzum otobüsle gidemem 12-13 saat. uçak için başka ilin merkezine gitmem lazım 3 saat
eşim götürmesi lazım. o da çok yoğun çalışıyor en yakın doktora giderken bile izni zor veriyolar

3 yıl görmeden nasıl dayandınız Allah sabır vermiş kuzum ya

İnşallah fazlalaşmaz seninki canım gecicek elebet napalım demi
Kuzum benimde 19 saat sürüyor otobüsle seninle aynı durumdayız ucak icin başka bir ile gitmem gerek benimde 3 saat uzaklıkda
Senelik iznini ayarladık eşim götürcek beni hatta ikiye bölücez bir yerde bir gece konaklıycaz uzun yol şişerim cok kan dolaşımı icinde iyi degil 10 günlük iznini ayarladık bakalım nasip kısmet artık
Ablamların borcu cok canım kredi cektiler o yüzden en son benim dügünümde görmüştüm ev aldılar bu senede gelemezdi aslında ama
Bizim ısrarımız annem babam özledik olmuyor böyle ölünlü düya diyorlar onlarda bi şekilde gelicekler mecbur kaldılar

dünde bn salatasını yapmıştım bol ekşili :27: gerci hamileler var amaa evinizde patets vardır kıı gidin yapın ala ala üşenmeyin kıı :27::37: az dikkat etsene sende çöp yiyecek şimdi o güzelim patatesleri :27::52:

laaaaaağğğn patatis pahalı habarın var mı acaba :19::19::19:

salatasına hiç dayanamam evde malzeme varda yapacak adam yok yeminle taş taşımış gibi oturuyorum azaapp :19:
kim yapcak şimdi yağğğğ :84:

hacı diğer topiklere akıyorum valla :52::52: onun kayınvalidesi, bunun kocası derken stres oluyorum :52:

hehe alemsin mehtap :1::1: kız kaptırma kendini bize Allah koruya evi yakmayasın

çokk şerfsizler varr çokkk RABBİM taş etsin taşşş :47::47::47::47:

Kız vallaha yakmışım pis pis koktu ev yaaaa yazık o kadar para saydım pateslere tüüüüüühh:1:
Salata yapactım gıııı kararmışlar yaa sanki közlenmiş gibi olmuşlar abooov :53::52:

batmazsın batmazsın canım benim.inciri en çabuk çözen zeytinyağıymış canım merak etme. evet günde 2 bardak içeceksin.artı incir pahalı bişey değil tatlım be değer.dr verdiğin paranın yanında hiçbişey. karar senin bebeğim.eğer hakkım varsa tabikide helal-i hoş olsun.inşallahbebeğin olur. dua edicem sana çok çok.

oyy oyy amanın amanınn senin agzını yerimm bacımm inşş RABBİM duysun inşşşşşşşşşşş:16::54: tm adet olunca bütün mazemelerini alıp yapayım naipmm bnuda deneyim bari :32::32::32:

Back