İnşallah fazlalaşmaz seninki canım gecicek elebet napalım demi
Kuzum benimde 19 saat sürüyor otobüsle seninle aynı durumdayız ucak icin başka bir ile gitmem gerek benimde 3 saat uzaklıkda
Senelik iznini ayarladık eşim götürcek beni hatta ikiye bölücez bir yerde bir gece konaklıycaz uzun yol şişerim cok kan dolaşımı icinde iyi degil 10 günlük iznini ayarladık bakalım nasip kısmet artık
Ablamların borcu cok canım kredi cektiler o yüzden en son benim dügünümde görmüştüm ev aldılar bu senede gelemezdi aslında ama
Bizim ısrarımız annem babam özledik olmuyor böyle ölünlü düya diyorlar onlarda bi şekilde gelicekler mecbur kaldılar
laaaaaağğğn patatis pahalı habarın var mı acaba
salatasına hiç dayanamam evde malzeme varda yapacak adam yok yeminle taş taşımış gibi oturuyorum azaapp
kim yapcak şimdi yağğğğ :84:
Kız vallaha yakmışım pis pis koktu ev yaaaa yazık o kadar para saydım pateslere tüüüüüühh
Salata yapactım gıııı kararmışlar yaa sanki közlenmiş gibi olmuşlar abooov
valla mehtabım hamilelikten mi bilmiyorum oturup ağlıyorum sürekli. bugünde ağladım kimsem yok diye.
eşime dedim beni haftasonu başka bi ile bari götür ben kafayı yemek üzereyim dedim
adamın denetlemesi var şubat bitince ancak dedi
bi gece kalarak gitmeniz çok iyi fikir balım, sanıyorum özel aracınızla gideceksiniz.. hatta sen arkada uzan. çok sarsılmadan gidersin.
Allah kavuştursun inşallah ablanla sizleri kuzum
Heeee cok pahalı hacı napak lak lak yaparken yaktık kalk sende yap hadi balım koy haşlansın anam
Kolay oluyor bak yeşilliklerini kestim ben sadece patesi bekliyordum ama artık bekleyemiyorum
laaaaaağğğn patatis pahalı habarın var mı acaba
salatasına hiç dayanamam evde malzeme varda yapacak adam yok yeminle taş taşımış gibi oturuyorum azaapp
kim yapcak şimdi yağğğğ :84:
oyy oyy amanın amanınn senin agzını yerimm bacımm inşş RABBİM duysun inşşşşşşşşşşştm adet olunca bütün mazemelerini alıp yapayım naipmm bnuda deneyim bari
Rabbim tüm bebek isteyenlere sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar nasip eyle. Anne olmak isteyen tüm kullarının dualarını kabul eyle.
canın sağolsun gıı hamişsin sengit bida koy bari aklına düştüyse ye
hehehehacı ben yaptım mı bi leğen yaparım ikişer tabak yeriz biz onu
eşimde çok sever.artsa da yatarken bida yesem diye bekler
o yüzden fazlaca yeşillikleri suda bekletmesi, yıkaması dert yav amağğn
dişimi sıka sıka gevşediler hacı sormaEvet balım arabımzla gidicez allah kısmet ederse onu düşünüyorum gün sayıyorum o yüzden canımı sıkmıyorum cook
Amin canım bi kavuşsaydık aglama kuzum yaa sık dişini sende üzme bizi bebişin moreli bozuluyordur sen aglayınca haberin olsun
Üzme minigini onu düşün mutlu ol az kalmış bak ordan kurtulcaksınız ama bizim belli bile degil tayin işleri
Koydum canım tencerenin dibi kapkara olmuş cıkmaz artıkın daha öncede kestane pişirirken yakmıştım cıkmadı
Kocam yenisini alır artık korkmazın tencerelerini beyendim bileee
azap karısı nereye kaçtı nan pat diye
kızlar merhaba ; nasılsınız ben kaçgündür yoktum raporluydum dünde annem gözünden ameliyat oldu size yazamadım özledim sizleri
azapcım,insanbulum ,ayçam , lazom ,sevdum,resense ,mehtap,sol anahtarı ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlarhepinizi seviyorum
kızlar selam
Ah canım benim bak buldum seni:)
aman da aman dua da edermiş arkadaşına:)
Allah razı olsun bitanem senin de zor günlerin geride kalmıştır inşallah kocaman olmuşsunuz bu arada kızın olacakmış maşallah size:)
çok merak ediyordum seni iyi haberlerini aldım vallaha çok mutlu oldum canım:)
Allaha emanet olun
papatyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
aşşada gördüm seniiiiiiiii
nasılsın ablammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?