2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

valla mehtabım hamilelikten mi bilmiyorum oturup ağlıyorum sürekli. bugünde ağladım kimsem yok diye.
eşime dedim beni haftasonu başka bi ile bari götür ben kafayı yemek üzereyim dedim
adamın denetlemesi var şubat bitince ancak dedi
bi gece kalarak gitmeniz çok iyi fikir balım, sanıyorum özel aracınızla gideceksiniz.. hatta sen arkada uzan. çok sarsılmadan gidersin.
Allah kavuştursun inşallah ablanla sizleri kuzum

laaaaaağğğn patatis pahalı habarın var mı acaba

salatasına hiç dayanamam evde malzeme varda yapacak adam yok yeminle taş taşımış gibi oturuyorum azaapp
kim yapcak şimdi yağğğğ :84:

Heeee cok pahalı hacı napak lak lak yaparken yaktık kalk sende yap hadi balım koy haşlansın anam
Kolay oluyor bak yeşilliklerini kestim ben sadece patesi bekliyordum ama artık bekleyemiyorum

Kız vallaha yakmışım pis pis koktu ev yaaaa yazık o kadar para saydım pateslere tüüüüüühh
Salata yapactım gıııı kararmışlar yaa sanki közlenmiş gibi olmuşlar abooov

canın sağolsun gıı hamişsin sen git bida koy bari aklına düştüyse ye

Evet balım arabımzla gidicez allah kısmet ederse onu düşünüyorum gün sayıyorum o yüzden canımı sıkmıyorum cook
Amin canım bi kavuşsaydık aglama kuzum yaa sık dişini sende üzme bizi bebişin moreli bozuluyordur sen aglayınca haberin olsun
Üzme minigini onu düşün mutlu ol az kalmış bak ordan kurtulcaksınız ama bizim belli bile degil tayin işleri

Heeee cok pahalı hacı napak lak lak yaparken yaktık kalk sende yap hadi balım koy haşlansın anam
Kolay oluyor bak yeşilliklerini kestim ben sadece patesi bekliyordum ama artık bekleyemiyorum

hehehe hacı ben yaptım mı bi leğen yaparım ikişer tabak yeriz biz onu
eşimde çok sever.artsa da yatarken bida yesem diye bekler
o yüzden fazlaca yeşillikleri suda bekletmesi, yıkaması dert yav amağğn

laaaaaağğğn patatis pahalı habarın var mı acaba

salatasına hiç dayanamam evde malzeme varda yapacak adam yok yeminle taş taşımış gibi oturuyorum azaapp
kim yapcak şimdi yağğğğ :84:

kızzzzzzzzzzz bacım sen iste bir legen yaparım sana hacımm üşenme git yap hemşooo

hehehe hacı ben yaptım mı bi leğen yaparım ikişer tabak yeriz biz onu
eşimde çok sever.artsa da yatarken bida yesem diye bekler
o yüzden fazlaca yeşillikleri suda bekletmesi, yıkaması dert yav amağğn

Üşengec karı seni ac kal o zaman beybi icerden bagrıyor acım diyo seninki haberin yok mu gııı ben duyuyorum git yap

dişimi sıka sıka gevşediler hacı sorma
sizde sistem nasıl bilmiyorum ama inşallah tayin istersinizde kabul görür canım.
valla çok zor çookkk
Koydum canım tencerenin dibi kapkara olmuş cıkmaz artıkın daha öncede kestane pişirirken yakmıştım cıkmadı
Kocam yenisini alır artık korkmazın tencerelerini beyendim bileee

hehehe beğendin mi kız Allah ömür versin emi hemen bakmış beğenmiş

kızlar merhaba ; nasılsınız ben kaçgündür yoktum raporluydum dünde annem gözünden ameliyat oldu size yazamadım özledim sizleri

azapcım,insanbulum ,ayçam , lazom ,sevdum,resense ,mehtap,sol anahtarı ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar hepinizi seviyorum

paptyammmm çokk gecmiş olsun bacım RABBİM şifa versin annecine bizde seni çok özledikk inş tez zamnda gelirsin balımm

canımmmmm yaaaa iyiki buldun çook mutluu oldum şuan :))
ediyorum canım unutmam hiç sizi rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla önce karnınız sonra kucağınız dolsun inşallah...
evet büyüyoruz canım hayırlısıyla bi zamanımız gelip doğsaydık hala stresi bitmiyor daha bitmedi stresim bakalım plasentan aşağıda benim çıkmasını bekledim ama kıpırdamadı bile inşallah sorunsuz atlatırım sonuna kadar korkuyorum. kızım olacak teyzesi hayırlısıyla rabbim sizede nasip etsinde arkadaş gelsin inşallah ) kız çokk özledim siz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…