kızz bacım 2 gündür yok uyku muyku vlla deilrcem millet mışıl mışıl uyuyo ben aynı bi cin gibi gece kuşu evin icnde geziyomm
yaa eylülü edemmeyı papatyayı çok merk ediyorum ala ala inş iyilerdir
kısss bacııı gece gece efkar mı bastı senii....topikte şarkılar söylemişsin,yazmışsın,çizmişsin...
Papatyam annesinin yanında hastanede eylülde evinde teyzesi gelmiş ondan giremiyor canım iyiler bi sıkıntı yok
amann kötü bişi olmasında içm rahtladı ohh
sen naslsn cnım bebiş nasll
İyidir bebiş herhalde beni maf etti bir kac gündür ama olsun saglıklı olsun yeterki
Akşam maf oldum kusmakdan bu vitaminler kan hapı beni daha fena yapıyor
Gecti sanıyorum ummadıgım an geli veriyor az kaldı biraz daha dişimi sıkayım gececek elbette
Cumartesi doktora gidicez bafraya bakalım ilk kez gidicez cok uzak oldugundan gidemiyoruz
İkili test icin gidicez inşallah güzel haberlerle döneriz evimize
Sen nasılsın iyisin demi eşinle falan aran iyi
hee vlla kendimi sesiz topige attım
offffffff bacı off
amann iyi olun bacım keşke bnde hamiş olsam senin bu cektiklerinin fazlasını cekmeye razıyım vlaa
bi dgursaydın hepsini unuturdsun bacım kokusunu içine cektigin an hersey gecerrrrrrr
bnde şükür işte yuvarlanıp gidiyoz eşim işyerinden izin alıp gelmiş calışamıyom aklım sende diye geldi
cokkkkkkkk yalvardı dil döktü şükür şimdi iyi RABBİM bütün yuvaları korusunnn
eğer gelebiliyorsanız malatyayı tavsiye ederim.. özelleri fazla genelde ilgililer. ilk doğumumu burada yaptım gayet memnundum.. güveniyorum canım ailelerimize.. Rabbim yarı yolda koymasın.. rahim dönebilir dediler normal olsun diye dua ediyorum ama daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda sezaryen gördüm.. nasipte ne varsa o olacak elbet..doğuda bi ilde yaşıyorum canım eşimin görevi sebebiyle, dara düşünce merkezi yakın olan,imkanları çok olan bi kaç ile gidiyoruz, burdaki imkansızlıklardan dolayı. inşallah rahim düzelir,normal doğum olması her zaman daha avantajlı. yine de Allah sağlık versin bebeğine nasıl gelirse kabulümüz. ailelerin destekçi olması ne kadar güzel. sende onların samimiyetine inanıyosun ki gidiyosun..
Öyle deme yinede canım allah herkese saglıklı hayırlı güzel hamilelik nasip etsin gercekden zor oluyor
İlk hamileligimde böyleydi tam atlattım derken bebegim beni bıraktı inan cok zor oluyor en zor günleri yazın sıcagında yaşadım bide
Şimdi tekrardan yaşıyorum sanki yıllardır hamileyim ama hep kusan hasta bir hamile gibi hissediyorum kendimi allahım bu yavrumu korusun bize bagışlasın elbette kucagıma aldıgımda hepsini unutucam sen bu duygu tatmışsın ne kadar güzel rabbim kısmet ettiyse
Eger elbet olur canım sen kendi pskolojini bozma cok üsteleme kendi halline bırak biraz üzerine cok düşerek hormonlarını bozuyorsun olcagı varsada olmaz yaşını söylüyorsun ama rabbim bilir azabım bak benim ilk bebegime bişe olmasaydı şimdi kucagımda olucakdı hamile olupda kucagımıza kesin alıcaz gözüylede bakamayızki herşey nasip kısmet yıllardır bekleyenler var kucagına alamayan evladını sen almışsın yavrunu bügütmüşsün cok şanslısın aslında bunun farkında ol lütfen
amanın noldu kuzum sana bişeye mi canın sıkkın yoksa?
hiçbişeyi kafana takmaaa şu iki günlük dünyada keyfine bak.
kizlar nasilsiniz azapcim ve insanbulum..
azapcim sen neden uyuyamiyosun cnm,kafana bi seyler mi takiyosun cnmcm ya..
insanbul cnm hamilelik nasil gidiyo..
benim bu ay da olmadi malesef kizlar,bugun 28. gunuydu adetimin test yaptim negatif..
artik adet olmayi bekliyorum kizlar..
papatyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
aşşada gördüm seniiiiiiiii
nasılsın ablammmmm
bende rüyamda kızım olmuş kukusunu görmedim ama bem beyaz kundakta emziriyodum MAŞALAH yaa bi de sütüm geliyo ki nasl kızım benim yavrum benm diye seviyomm yaa hayal yada rüyaaaeğer gelebiliyorsanız malatyayı tavsiye ederim.. özelleri fazla genelde ilgililer. ilk doğumumu burada yaptım gayet memnundum.. güveniyorum canım ailelerimize.. Rabbim yarı yolda koymasın.. rahim dönebilir dediler normal olsun diye dua ediyorum ama daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda sezaryen gördüm.. nasipte ne varsa o olacak elbet..
beni görmüyoo halimi görmüyooo yoo yoo
kısssssssss hamilelerrrrrrrrrrrrr bizede dua edin kııı
kııııııııııı ben sizi anlıyomda niye siz beni anlamıyonuzzz eşimn kardeşi evlendi akşam sabh hamile kalır bizimde olmazsa zaten ailesi beni istememişti bak sana bi cocuk bile veremedi baba olamadın diyeceklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?