2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Papatyam annesinin yanında hastanede eylülde evinde teyzesi gelmiş ondan giremiyor canım iyiler bi sıkıntı yok

amann kötü bişi olmasında içm rahtladı ohh
sen naslsn cnım bebiş nasll

İyidir bebiş herhalde beni maf etti bir kac gündür ama olsun saglıklı olsun yeterki
Akşam maf oldum kusmakdan bu vitaminler kan hapı beni daha fena yapıyor
Gecti sanıyorum ummadıgım an geli veriyor az kaldı biraz daha dişimi sıkayım gececek elbette
Cumartesi doktora gidicez bafraya bakalım ilk kez gidicez cok uzak oldugundan gidemiyoruz
İkili test icin gidicez inşallah güzel haberlerle döneriz evimize
Sen nasılsın iyisin demi eşinle falan aran iyi

amann iyi olun bacım keşke bnde hamiş olsam senin bu cektiklerinin fazlasını cekmeye razıyım vlaa
bi dgursaydın hepsini unuturdsun bacım kokusunu içine cektigin an hersey gecerrrrrrr
bnde şükür işte yuvarlanıp gidiyoz eşim işyerinden izin alıp gelmiş calışamıyom aklım sende diye geldi
cokkkkkkkk yalvardı dil döktü şükür şimdi iyi RABBİM bütün yuvaları korusunnn

Öyle deme yinede canım allah herkese saglıklı hayırlı güzel hamilelik nasip etsin gercekden zor oluyor
İlk hamileligimde böyleydi tam atlattım derken bebegim beni bıraktı inan cok zor oluyor en zor günleri yazın sıcagında yaşadım bide
Şimdi tekrardan yaşıyorum sanki yıllardır hamileyim ama hep kusan hasta bir hamile gibi hissediyorum kendimi allahım bu yavrumu korusun bize bagışlasın elbette kucagıma aldıgımda hepsini unutucam sen bu duygu tatmışsın ne kadar güzel rabbim kısmet ettiyse
Eger elbet olur canım sen kendi pskolojini bozma cok üsteleme kendi halline bırak biraz üzerine cok düşerek hormonlarını bozuyorsun olcagı varsada olmaz yaşını söylüyorsun ama rabbim bilir azabım bak benim ilk bebegime bişe olmasaydı şimdi kucagımda olucakdı hamile olupda kucagımıza kesin alıcaz gözüylede bakamayızki herşey nasip kısmet yıllardır bekleyenler var kucagına alamayan evladını sen almışsın yavrunu bügütmüşsün cok şanslısın aslında bunun farkında ol lütfen

papatyaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
aşşada gördüm seniiiiiiiii
nasılsın ablammmmm

kizlar nasilsiniz azapcim ve insanbulum..
azapcim sen neden uyuyamiyosun cnm,kafana bi seyler mi takiyosun cnmcm ya..
insanbul cnm hamilelik nasil gidiyo..
benim bu ay da olmadi malesef kizlar,bugun 28. gunuydu adetimin test yaptim negatif..
artik adet olmayi bekliyorum kizlar..

eğer gelebiliyorsanız malatyayı tavsiye ederim.. özelleri fazla genelde ilgililer. ilk doğumumu burada yaptım gayet memnundum.. güveniyorum canım ailelerimize.. Rabbim yarı yolda koymasın.. rahim dönebilir dediler normal olsun diye dua ediyorum ama daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda sezaryen gördüm.. nasipte ne varsa o olacak elbet..

amanın noldu kuzum sana bişeye mi canın sıkkın yoksa?
hiçbişeyi kafana takmaaa şu iki günlük dünyada keyfine bak.

kııııııııııı ben sizi anlıyomda niye siz beni anlamıyonuzzz eşimn kardeşi evlendi akşam sabh hamile kalır bizimde olmazsa zaten ailesi beni istememişti bak sana bi cocuk bile veremedi baba olamadın diyeceklerr

adetmi oldun sende benim gibi ALLAHIM çokkkk büyüksün isteyen cümlesini hayırlı evlat nasip et eli ayagı düzgünn KURBAN OLDUGUM ALLAHIMuykulardan kesildim pskolejim bozuldu yaaaa:44::44::44::44:

bende rüyamda kızım olmuş kukusunu görmedim ama bem beyaz kundakta emziriyodum MAŞALAH yaa bi de sütüm geliyo ki nasl kızım benim yavrum benm diye seviyomm yaa hayal yada rüyaaa

kısssssssss hamilelerrrrrrrrrrrrr bizede dua edin kııı

Merhaba canım. Bilmiyorum dediklerimi uygularmısın ama lütfen dene.ben incir kürü ile hamile kaldım.hemde tam ciddi bir tedaviye başlıyacakken.dr bana asla senin çocuğun doğal yolla olmaz demişti.Ve ben hamile olduğumu öğrendiğim gün tedaviye başlayacaktım ve çok umutsuzdum inan.Eğer denemk istersen kür tarifini veririm.

Anlıyoruz seni neden öyle düşünüyorsunki canım rabbimin verecegi varsa verir demek istiyorum bende. benim eşimde tek cocuk
Benimde gözüm icine baktılar dogurda sevelim falan olmadı eşimde bende bir problem olmamasına ragmen olmadı gülüm yaa
2 yıll dile kolay geliyor ama her ay hüsran oluyordu bize birde senelik izin gelince ailelerimizin yanına gidince cevredikler herkes yokmu daha düşünseniz ya yumurtaların tembelleşir falan filan hep bir baskı vardı insanlara ugraşıyoruz ama olmuyor diyemiyorumki nasip kısmet diyordum sana sordukalrında en azından bi evladım var zaten dersin işin icinden cıkarsın daha kolay cvp verebilirsin
Yaşlada alakası yok bence olucagı varsa oluyor yeterki rabbimin gönlü olsun vermeye bu topikdeki herkes evlat sahibi olmak isteyenler
Sen yanlış anlıyorsun bizi anlamıyorlar diyorsun aslında en iyi anlayan bizleriz seni bunun farkında degilsin insan üzülüyor yapma böyle
Eşinlede konuş ailesi baskı yapmasın ben olmadıgı zamanlarda eşimi aldım karşıma konuştum bir daha soramadılar bile korkularından
Şuan hamile oldugumu sizler biliyorsunuz ama kaynanamlar halla bilmiyor eşim söylemeyede gerek yok diyor halla kızgın onlara karşı
Birde benim demek istedigim senin bu duyguyu tatmış olman ne kadar güzel bir duygu bunu yaşamayan cok kişi var bunu düşün ve mutlu olmaya çalış kendi kendi morel ver allahım bir tane vermiş inşallah ikinciyide nasip eder size allah büyüktür verende alanda odur kendi pskolojini bozuyorsun sen farkında degilmisin canım benim yapma böyle sakin ol biraz rahatla kasma kendini doktorlar morel cok önemli diyo o düşünceyi cıkartın aklınızdan biraz diyo bunu burda herkes biliyor cıkartmak akıldan cok zor ama kendini bu kadar yıpratma olmaz mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…