- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benim durum biraz vahim :)
yumurtalarda bi taneydi kist,bu ay ikincisi de oldu,önümüzde ki aya üçüncüsünü bekliyoz işte :)))
şaka bi yana iki kist var şimdi bende kuzm yaa...yumurtalardan hariç göğsümde de oluşmuş bu ay 17 mm. imiş oda.
yumyum büyütmek için ilaç kullanıom yine 4 gün sonra dr.gitcem yumlara bakcak çatlamış mı diye yoksa iğne vuracak...
canım benim ya, kendini yıpratma hiç birimizin garantisi yok. bak ben hamileyim ama düşük olacakta tekrar uğraşacağım belki diye aklıma getiriyorum. kendimi kurtulmuş saymıyorum. o yüzden dualarımdasınız hep. seninde bi evladın olmuş ne güzel emzirme duygusunu tatmışsın, kokusun almışsın.. Rabbim ikinciyi de verir inşallah balım.
aman bacım fenaysa zaten önünü kesmek lazım. yüz buldukça azıyolar valla benden demesi.
ben ilk başlarda anne şöyle mi yapalım diye fikrini alırdım, baktım zamanla müdahale ediyo, gezdiğime,aldiğima karışıyo.
şimdi ben gidiyorum,ben aldım sattım diyorum. amaaağn beeğğ
ahh bacım bunada bi evlat vere bilsemm keşkee RABBİM duysun o bilir vaktini RABBİM korusun seninde bebegini bacımm ALLAH sana bagışlasın inşşş