herkese günaydın gacılar
Günaydın canım nasılsın bu gün
aynıyım valla mahtabım değişen bişey yok.
sıkılıyorum sadece. evin duvarları üstüme üstüme geliyor artık. depresyonda gibiyim sanki
sen nasılsın?
canım benimm uzun zamandır girmediğim için sizlere bakayım dedim üzülme emin rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin gerçekten sadece hamile kalmakla bitmiyor hep diken üstünde oluyorsun inşallah sende kalacaksın hamile sana munişkedi ye gurbet güzeline hep dua ediyorum aklıma gelince rabbim inşallah biran önce nasip etsin rabbim evlatsız bırakmasın kimseyi kafana takma ben kafama takmayı bıraktığım an hamiş kalmıştım hep bu psikoloji insanı etkileyen bu sene inşallah hamile kalacaksın allah ın izniyle canım benim
Bende aynı öyleyim canım çamaşır katladım biraz dinleneyim dedim birazdan yemek yapıcam
3 ay gecsede biraz ailemin yanında olsam o zamanda aklım burda olucak eşimi özlüycem
Aman karma karışık olucak hamileykende insanın eşi yanında olsun istiyor zor olucak benim icin burda cok sıkıldım artık
Günaydın kızlaar. İnşallah hayırlı bir gün olur herkes için
canım bana diyorsan eğer görüyorum
ama sorunca anlatmadın bacım
sorunum bizim uyuzlaydı ama atlattım şükürr de şimçik derdim .................. bebiş iştee
sen nörüyon kıı
Merhaba canım. Bilmiyorum dediklerimi uygularmısın ama lütfen dene.ben incir kürü ile hamile kaldım.hemde tam ciddi bir tedaviye başlıyacakken.dr bana asla senin çocuğun doğal yolla olmaz demişti.Ve ben hamile olduğumu öğrendiğim gün tedaviye başlayacaktım ve çok umutsuzdum inan.Eğer denemk istersen kür tarifini veririm.
ben hiç bi iş yapamıyorum sürekli belim ağrıyo halsizim
eş özlenir tabi balım ama en azından sana ne güzel bakacak yedirip içirecek anneciğin olacak ahh ah
oyyyyyyyy oyyyyyyyy kıyamammm üşenmeden uzun uzunn yazmışşş canım benim yaa sen yigenimizi bi dogur da inşş ben seni görürüm böyle bol bol vakit bulmayııAnlıyoruz seni neden öyle düşünüyorsunki canım rabbimin verecegi varsa verir demek istiyorum bende. benim eşimde tek cocuk
Benimde gözüm icine baktılar dogurda sevelim falan olmadı eşimde bende bir problem olmamasına ragmen olmadı gülüm yaa
2 yıll dile kolay geliyor ama her ay hüsran oluyordu bize birde senelik izin gelince ailelerimizin yanına gidince cevredikler herkes yokmu daha düşünseniz ya yumurtaların tembelleşir falan filan hep bir baskı vardı insanlara ugraşıyoruz ama olmuyor diyemiyorumki nasip kısmet diyordum sana sordukalrında en azından bi evladım var zaten dersin işin icinden cıkarsın daha kolay cvp verebilirsin
Yaşlada alakası yok bence olucagı varsa oluyor yeterki rabbimin gönlü olsun vermeye bu topikdeki herkes evlat sahibi olmak isteyenler
Sen yanlış anlıyorsun bizi anlamıyorlar diyorsun aslında en iyi anlayan bizleriz seni bunun farkında degilsin insan üzülüyor yapma böyle
Eşinlede konuş ailesi baskı yapmasın ben olmadıgı zamanlarda eşimi aldım karşıma konuştum bir daha soramadılar bile korkularından
Şuan hamile oldugumu sizler biliyorsunuz ama kaynanamlar halla bilmiyor eşim söylemeyede gerek yok diyor halla kızgın onlara karşı
Birde benim demek istedigim senin bu duyguyu tatmış olman ne kadar güzel bir duygu bunu yaşamayan cok kişi var bunu düşün ve mutlu olmaya çalış kendi kendi morel ver allahım bir tane vermiş inşallah ikinciyide nasip eder size allah büyüktür verende alanda odur kendi pskolojini bozuyorsun sen farkında degilmisin canım benim yapma böyle sakin ol biraz rahatla kasma kendini doktorlar morel cok önemli diyo o düşünceyi cıkartın aklınızdan biraz diyo bunu burda herkes biliyor cıkartmak akıldan cok zor ama kendini bu kadar yıpratma olmaz mı:26:
sorunum bizim uyuzlaydı ama atlattım şükürr de şimçik derdim .................. bebiş iştee
sen nörüyon kıı
abla szn ne derdnz varkı sreklı kusunuz bı anlatsna ozel deglse
bacım sen çok stres yapıyorsun... böyle olmaz. azıcık akışına bırak her şeyi..
bak eşinde etkilenir bu durumdan, ki sen kendine daha çok zarar veriyorsun.
yumurtalıkların çalışmaz stresten, ne güzel bi memlekettesin ayol
çık gez dolaş, eşinin izin gününde bunu unutacak aktiviteler yapın
Canım benimde iş yapınca cok belim agrıyor hepsini bi anda yapamıyorum bu gün çamaşır ve yemek yapma günümdü
Yarın ev süpürcem yemek yapıcam başak iş yapmam öyle ayarlamay çalışıyorum kendimi bu gün baya bi bulantım var sabah ögürdüm
İnsanbul baya uzun sürü bu bulantı işi haberin olsun gülüm 12 haftada biter sandım biraz daha abarttı vallaha cok hassas olmaya başladı migdem senin nadıl bilmiyorum ama bunları yaşadıkca allahım saglıklı olsunda cekerim elbet gecicek kucagımıza alınca unutucaz bunları allahın izniyle
Annemlere gidince evet yemek işiyle arasıra ilgilenirim annemde dinlensin ama yapmak istedigim zaman yapıcam
İlk hamileligimde 2 bucuk ay görmemiştim eşimi annemlerdeydim kaybedince yanıma geldi işte ayrılık cok zor oluyor gecen yılldan biliyorum kendime morel veriyorum saglıkla dogsunda sayılı gün elbet gecer eşim yanıma gelicek diyorum birde ablam ve cocuklarda gelicek onlarla güzel vakit gecirim inşallah
elamm galiba bizde muska var kimsenin günahını almk istemiyorum ama bu ara daha da artı kavgalarımız yiyoz birbirimizi ortadada bişi yokk sanki kedi köpek gibiyizz2 gündür barştık amann şeytan kulagına kursun
kıssssssssss sen beni iyici cılrtmk istiyon hee leynn bu adam beni balkona cıkartmıyoo deli gibi kıskançç hiç bilmem öyle cıkım geziyim hahh tam adamını buldun cıkıp gecekk yaw
yok yok artık bitti üzntü gerilim yok şen şakrak olcamm ohhhhhhhhhhhhh
beraber çıkın balım. bende tek başıma gezmeyi sevmem zaten
senin yüzün gülsün ki bizde neşe bulalım hacı olmuyo böyle
aman abla bzde kusuznormlde kv gder gerı gelırız eve ama busefer gdp bıgun kallım ddı bnde yok kalmyı sevmyorum ddm bna bı tavrlr yapyo grcem ıgceler dmedn fln gttı yatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?