2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

aynıyım valla mahtabım değişen bişey yok.
sıkılıyorum sadece. evin duvarları üstüme üstüme geliyor artık. depresyonda gibiyim sanki
sen nasılsın?

Bende aynı öyleyim canım çamaşır katladım biraz dinleneyim dedim birazdan yemek yapıcam
3 ay gecsede biraz ailemin yanında olsam o zamanda aklım burda olucak eşimi özlüycem
Aman karma karışık olucak hamileykende insanın eşi yanında olsun istiyor zor olucak benim icin burda cok sıkıldım artık

Ah canım benim bak buldum seni:)
aman da aman dua da edermiş arkadaşına:)
Allah razı olsun bitanem senin de zor günlerin geride kalmıştır inşallah kocaman olmuşsunuz bu arada kızın olacakmış maşallah size:)
çok merak ediyordum seni iyi haberlerini aldım vallaha çok mutlu oldum canım:)
Allaha emanet olun

ben hiç bi iş yapamıyorum sürekli belim ağrıyo halsizim
eş özlenir tabi balım ama en azından sana ne güzel bakacak yedirip içirecek anneciğin olacak ahh ah

MAŞALLAH bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşşşşşşş ben sogan kürü yapmıştım 2-3 ay adet gecikmesi yaptı ama kistlerimde yok oldu marta 2. aşıyı düşünüyorum şu anda hayt içiyorum artık midem kaltı ıyyy:120:sen yinede ver tarifini denerim adet 2. günü başlanıyodu deilmi :44:

ben hiç bi iş yapamıyorum sürekli belim ağrıyo halsizim
eş özlenir tabi balım ama en azından sana ne güzel bakacak yedirip içirecek anneciğin olacak ahh ah

Canım benimde iş yapınca cok belim agrıyor hepsini bi anda yapamıyorum bu gün çamaşır ve yemek yapma günümdü
Yarın ev süpürcem yemek yapıcam başak iş yapmam öyle ayarlamay çalışıyorum kendimi bu gün baya bi bulantım var sabah ögürdüm
İnsanbul baya uzun sürü bu bulantı işi haberin olsun gülüm 12 haftada biter sandım biraz daha abarttı vallaha cok hassas olmaya başladı migdem senin nadıl bilmiyorum ama bunları yaşadıkca allahım saglıklı olsunda cekerim elbet gecicek kucagımıza alınca unutucaz bunları allahın izniyle
Annemlere gidince evet yemek işiyle arasıra ilgilenirim annemde dinlensin ama yapmak istedigim zaman yapıcam
İlk hamileligimde 2 bucuk ay görmemiştim eşimi annemlerdeydim kaybedince yanıma geldi işte ayrılık cok zor oluyor gecen yılldan biliyorum kendime morel veriyorum saglıkla dogsunda sayılı gün elbet gecer eşim yanıma gelicek diyorum birde ablam ve cocuklarda gelicek onlarla güzel vakit gecirim inşallah

oyyyyyyyy oyyyyyyyy kıyamammm üşenmeden uzun uzunn yazmışşş canım benim yaa sen yigenimizi bi dogur da inşş ben seni görürüm böyle bol bol vakit bulmayıı
dediklerinde haklısın balım evt şükür bir oglum var ALLAHIM olmayana el acıp isteyene versin inşş ama dedigim gibi balımm bu eşimede RABBİM verirse eger hayırlı bi evlat vermk istiyorum tabi hersey ALLAHTAN verende alanda o ama istiyom işte gıı
iyiki varsınızz yemin ederim ki moralim bomba oldu artık strest yokkk hoppidi hopidii

sorunum bizim uyuzlaydı ama atlattım şükürr de şimçik derdim .................. bebiş iştee
sen nörüyon kıı

bacım sen çok stres yapıyorsun... böyle olmaz. azıcık akışına bırak her şeyi..
bak eşinde etkilenir bu durumdan, ki sen kendine daha çok zarar veriyorsun.
yumurtalıkların çalışmaz stresten, ne güzel bi memlekettesin ayol
çık gez dolaş, eşinin izin gününde bunu unutacak aktiviteler yapın

abla szn ne derdnz varkı sreklı kusunuz bı anlatsna ozel deglse

elamm galiba bizde muska var kimsenin günahını almk istemiyorum ama bu ara daha da artı kavgalarımız yiyoz birbirimizi ortadada bişi yokk sanki kedi köpek gibiyizz 2 gündür barştık amann şeytan kulagına kursun

kıssssssssss sen beni iyici cılrtmk istiyon hee leynn bu adam beni balkona cıkartmıyoo deli gibi kıskançç hiç bilmem öyle cıkım geziyim hahh tam adamını buldun cıkıp gecekk yaw
yok yok artık bitti üzntü gerilim yok şen şakrak olcamm ohhhhhhhhhhhhh

ah kuzum kıyamam. bende sabah boş mideyle öğürdüm eşime kahvaltı hazırlarken midem bulandı koştum mide suyunu istifra ettim.
eşim bi kaçtır sahit olunca derin nefes al zorluyosun kendini diyo ama elimde olmuyo ki durduramıyorum.
allah tan benim ki sadece sabahları geliyo. bide gerçekten soğan kokusu öldürüyo beni.
canım senin de geçecektir bi kaç haftaya. doktora gidince de danış mutlaka unutma.

valla şuan benim memlekete gitme imkanım olsa eşimi özlesemde giderim, çok bunaldım çünkü ne güzel yeğenlerinle nası hoş vakit geçirirsin imrendim valla

aman abla bzde kusuz normlde kv gder gerı gelırız eve ama busefer gdp bıgun kallım ddı bnde yok kalmyı sevmyorum ddm bna bı tavrlr yapyo grcem ıgceler dmedn fln gttı yatı

beraber çıkın balım. bende tek başıma gezmeyi sevmem zaten
senin yüzün gülsün ki bizde neşe bulalım hacı olmuyo böyle

aman abla bzde kusuz normlde kv gder gerı gelırız eve ama busefer gdp bıgun kallım ddı bnde yok kalmyı sevmyorum ddm bna bı tavrlr yapyo grcem ıgceler dmedn fln gttı yatı

ALLAH sabır versin iyiki benm kv ler çokkkkkkkkk uzaktalarr yoksa bide onun için dırdır cekerdim şükürr deseydin ya sancım var diyee ozamn bişi demezdi sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…