- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benim durum biraz vahim :)
yumurtalarda bi taneydi kist,bu ay ikincisi de oldu,önümüzde ki aya üçüncüsünü bekliyoz işte :)))
şaka bi yana iki kist var şimdi bende kuzm yaa...yumurtalardan hariç göğsümde de oluşmuş bu ay 17 mm. imiş oda.
yumyum büyütmek için ilaç kullanıom yine 4 gün sonra dr.gitcem yumlara bakcak çatlamış mı diye yoksa iğne vuracak...
canım benim ya, kendini yıpratma hiç birimizin garantisi yok. bak ben hamileyim ama düşük olacakta tekrar uğraşacağım belki diye aklıma getiriyorum. kendimi kurtulmuş saymıyorum. o yüzden dualarımdasınız hep. seninde bi evladın olmuş ne güzel emzirme duygusunu tatmışsın, kokusun almışsın.. Rabbim ikinciyi de verir inşallah balım.
aman bacım fenaysa zaten önünü kesmek lazım. yüz buldukça azıyolar valla benden demesi.
ben ilk başlarda anne şöyle mi yapalım diye fikrini alırdım, baktım zamanla müdahale ediyo, gezdiğime,aldiğima karışıyo.
şimdi ben gidiyorum,ben aldım sattım diyorum. amaaağn beeğğ
canım benim ya, kendini yıpratma hiç birimizin garantisi yok. bak ben hamileyim ama düşük olacakta tekrar uğraşacağım belki diye aklıma getiriyorum. kendimi kurtulmuş saymıyorum. o yüzden dualarımdasınız hep. seninde bi evladın olmuş ne güzel emzirme duygusunu tatmışsın, kokusun almışsın.. Rabbim ikinciyi de verir inşallah balım.
aman bacım fenaysa zaten önünü kesmek lazım. yüz buldukça azıyolar valla benden demesi.
ben ilk başlarda anne şöyle mi yapalım diye fikrini alırdım, baktım zamanla müdahale ediyo, gezdiğime,aldiğima karışıyo.
şimdi ben gidiyorum,ben aldım sattım diyorum. amaaağn beeğğ
haklı adam valla. biz kadın olarak bile etkileniyoruz, kasılıyoruz. benim eşimde de aynı psikoloji oldu. o da sperm etkiliyo.Yok cnm.kocam kızıyo artık ne işin var dr larda diyo.benide geriyosun ogün yapcaz bugün yapcaz diye bende görev gibi yapıyom ondan olmuyo diyo.
yok canım düşük riskini düşünme zaten. bunu düşünmek bile düşüğe sebep oluyormuş.biliyorum canım zararlıymış o yüzden sabrediyom, dediklerini yiyorum kuzum hatta fazlasını :) her gün meyve yeşillik yemeye dikkat ediyorum portakal sıkıp içiyorum..yalnız sık acıkmaya başladım bi kaçgündür az ve sık yemeye başladım artıkın :)ben daha ultrasona girmedim yaa düşük tehlikem yoktur de mi? yerleşme kanamam falan olmadı şua ana kadar sadece bat zamanı karnımda ağrı ve kasıklarıma batmalar oldu o kadar,batmalar ince ince hala oluyo zaman zaman, bebişim yer açıyo kendine :) kan tahlillerini devlette yaptırdım paracıkları özele ultrason için veririz diye :) bi sıkıntı yok gibi hissediyorum şu an ama bi yandan da bir an önce gitsem keseyi görsem sağlıklı mı düşük riski var mı öğrensem diyorum...geçmiyo zamaaaaan
ne bilem gı verdi işte bende içiom.
ama kendimce düşündüm içmesem mi acaba diye? :napiym bebiş için hepsi.
göğüsde ki korkulacak bişe değilmiş klomen içiorum ya o kist yapıomuş.kendiliğinden geçermiş.6 ay sonra kontrole çağırdılar.
haklı adam valla. biz kadın olarak bile etkileniyoruz, kasılıyoruz. benim eşimde de aynı psikoloji oldu. o da sperm etkiliyo.
çok ayrıntı baş ağrıtır. büyüklerimiz gibi akışına bıraksak aslında demi. burdada her söyleneni takıyo insan.
yok canım düşük riskini düşünme zaten. bunu düşünmek bile düşüğe sebep oluyormuş.
doktor herkesin her dediğini düşünürsen o zaman düşürürsün bebeğini dedi bana. sen iyi düşün...
zamanı geldikçe git kontrolüne.. Allah a emanet et kuzunu. bişeycik olmaz...
valla tatlım seni strese sokmak istemem ama işte o klomen hormon veriyo vücuda, zaten o yüzden kist oluyo. bu de kist varken tekrar verilen klomen daha da büyütüyo onu. bunu bizzat doktor anlattı bana. hemde iki farklı doktor. Allah ım yanında olsun inşallah hepsinden bi anda kurtulur haberini alırsın canım benim. kendim kadar istiyorum sizinde hamile kalmanızı.bu hiç değişmedi.
haklı adam valla. biz kadın olarak bile etkileniyoruz, kasılıyoruz. benim eşimde de aynı psikoloji oldu. o da sperm etkiliyo.
çok ayrıntı baş ağrıtır. büyüklerimiz gibi akışına bıraksak aslında demi. burdada her söyleneni takıyo insan.
yok canım düşük riskini düşünme zaten. bunu düşünmek bile düşüğe sebep oluyormuş.
doktor herkesin her dediğini düşünürsen o zaman düşürürsün bebeğini dedi bana. sen iyi düşün...
zamanı geldikçe git kontrolüne.. Allah a emanet et kuzunu. bişeycik olmaz...
valla tatlım seni strese sokmak istemem ama işte o klomen hormon veriyo vücuda, zaten o yüzden kist oluyo. bu de kist varken tekrar verilen klomen daha da büyütüyo onu. bunu bizzat doktor anlattı bana. hemde iki farklı doktor. Allah ım yanında olsun inşallah hepsinden bi anda kurtulur haberini alırsın canım benim. kendim kadar istiyorum sizinde hamile kalmanızı.bu hiç değişmedi.
amin kuzumm amin canımm inşallahhh... en büyük hakkın eşine bu duyguyu yaşatmak.. Rabbim kavuştursun bekletmesin inşallah..ahh bacım bunada bi evlat vere bilsemm keşkee RABBİM duysun o bilir vaktini RABBİM korusun seninde bebegini bacımm ALLAH sana bagışlasın inşşş
ohhh en iyisiini ediyon kıss öylelerine o yaraşır.
benimkide öyle ne alsam ne gereği var,kızı alsa yazıkkk canları çekmiş der.gelde dellenme .
lafımı esirgemiom valla.ilk başlarda bende senin gibiydim de benim diğer yüzümü gördüler.
çekinirler şimdi benden.benim yanımda eşime bişey diyemezler, benim olmadğm yerde söyleyceklerini sölüolar.
boşverr böle daha memnunum aslında :)
saol bacm allah razı olsun...
aklıma da geldi aslında,bu kistleri daha çok büyütmesin diye.
bugün 3.yü içmiştim içmicm daha.büyürse büyür ..
kaş yapalm derken,göz çıkarıoz ama napalm mecburr...
rabbim tez zamanda beni ve benim gibi bekleyenleri bu sıkıntılardan kurtarsın.
sizlrede hayırlı doğumlar olsun inş.
amin kuzumm amin canımm inşallahhh... en büyük hakkın eşine bu duyguyu yaşatmak.. Rabbim kavuştursun bekletmesin inşallah..
kuzum iyi olana başta iyi yaklaşmışsın benim gibi, baktın suistimal ediyolar salla gitsin valla
onlarla böyle çekilmez bu dünya
kızlar ben kaçar.. dışarı çıkmam lazım. öpüyorum herkesi
hoş kalın...
amin selcancım amiiiiinnnn :)
amin kuzumm amin canımm inşallahhh... en büyük hakkın eşine bu duyguyu yaşatmak.. Rabbim kavuştursun bekletmesin inşallah..
kuzum iyi olana başta iyi yaklaşmışsın benim gibi, baktın suistimal ediyolar salla gitsin valla
onlarla böyle çekilmez bu dünya
kızlar ben kaçar.. dışarı çıkmam lazım. öpüyorum herkesi
hoş kalın...
mrb. nasılsın cnm bi sıkıntı yoktur umarım
merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın? duana içtenlikle bi amiiinn demek istedim, şu an her şey iyi bildiğim kadarıyla selcancım :)
ohh ne güzel hepte iyi olur inş.sonuna kadar.darısı bizlere artık
inşallah canım benim hep aklımdasınız dua ediyorum hep sizlere :)))
kıssslaaaaaar :) bebiş takvimi eklemek istiyorum ama nasıl oluyodu unuttum bi anlatabilecek var mı acep???
thank youuuu selcancım :))))))cnm kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir aşağılara doğru in ve çocuğunuzun doğacağı muhtemel tarih yazıo oraya yazıcaksın.hatta otomatik hesaplayıcısıda var.
benim komşum bile yok, bi tane var onun da kendine hayrı yokzaten yememde komşnun yaptığını..
annem kargoyla hamur işi yapmış onları yollayacakmış. kıyamam canım çeker yapamam diye hazırlamış.
azapcım nasılsın beni merak etmişsin cnm cuma gecesi acile gittim ben çok kötüdüm idrar yolu enfeksiiyonu oldum acile beni mahvettiler bi serum taktılar içine buscopan diye bi ilaç koymuşlar oda bana yan etki yaptı çok kötü oldum bugünde urolojiye gittim idrar testi verdi idrarımda kan çıktı bide ulturoson istedi onuda yarın öaelse yaptırcam sen nasılsın? :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?