2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ahh bacım bunada bi evlat vere bilsemm keşkee RABBİM duysun o bilir vaktini RABBİM korusun seninde bebegini bacımm ALLAH sana bagışlasın inşşş

ohhh en iyisiini ediyon kıss öylelerine o yaraşır.
benimkide öyle ne alsam ne gereği var,kızı alsa yazıkkk canları çekmiş der.gelde dellenme .
lafımı esirgemiom valla.ilk başlarda bende senin gibiydim de benim diğer yüzümü gördüler.
çekinirler şimdi benden.benim yanımda eşime bişey diyemezler, benim olmadğm yerde söyleyceklerini sölüolar.
boşverr böle daha memnunum aslında :)

Yok cnm.kocam kızıyo artık ne işin var dr larda diyo.benide geriyosun ogün yapcaz bugün yapcaz diye bende görev gibi yapıyom ondan olmuyo diyo .
haklı adam valla. biz kadın olarak bile etkileniyoruz, kasılıyoruz. benim eşimde de aynı psikoloji oldu. o da sperm etkiliyo.
çok ayrıntı baş ağrıtır. büyüklerimiz gibi akışına bıraksak aslında demi. burdada her söyleneni takıyo insan.
yok canım düşük riskini düşünme zaten. bunu düşünmek bile düşüğe sebep oluyormuş.
doktor herkesin her dediğini düşünürsen o zaman düşürürsün bebeğini dedi bana. sen iyi düşün...
zamanı geldikçe git kontrolüne.. Allah a emanet et kuzunu. bişeycik olmaz...

valla tatlım seni strese sokmak istemem ama işte o klomen hormon veriyo vücuda, zaten o yüzden kist oluyo. bu de kist varken tekrar verilen klomen daha da büyütüyo onu. bunu bizzat doktor anlattı bana. hemde iki farklı doktor. Allah ım yanında olsun inşallah hepsinden bi anda kurtulur haberini alırsın canım benim. kendim kadar istiyorum sizinde hamile kalmanızı.bu hiç değişmedi.

öööle yapıyorum insanbulum yaa..zeten elimizden başka bir şey gelmiyo..alan da Allah veren de :)))

Son düzenleme:

saol bacm allah razı olsun...
aklıma da geldi aslında,bu kistleri daha çok büyütmesin diye.
bugün 3.yü içmiştim içmicm daha.büyürse büyür ..
kaş yapalm derken,göz çıkarıoz ama napalm mecburr...
rabbim tez zamanda beni ve benim gibi bekleyenleri bu sıkıntılardan kurtarsın.
sizlrede hayırlı doğumlar olsun inş.

ahh bacım bunada bi evlat vere bilsemm keşkee RABBİM duysun o bilir vaktini RABBİM korusun seninde bebegini bacımm ALLAH sana bagışlasın inşşş
amin kuzumm amin canımm inşallahhh... en büyük hakkın eşine bu duyguyu yaşatmak.. Rabbim kavuştursun bekletmesin inşallah..

kuzum iyi olana başta iyi yaklaşmışsın benim gibi, baktın suistimal ediyolar salla gitsin valla
onlarla böyle çekilmez bu dünya

kızlar ben kaçar.. dışarı çıkmam lazım. öpüyorum herkesi
hoş kalın...

amin selcancım amiiiiinnnn :)

Allah'a emanet olun..annesi ve bebişiiiiiiiiiii :) öpüldünüz

güle güle cnm...

kıssslaaaaaar :) bebiş takvimi eklemek istiyorum ama nasıl oluyodu unuttum bi anlatabilecek var mı acep???

cnm kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir aşağılara doğru in ve çocuğunuzun doğacağı muhtemel tarih yazıo oraya yazıcaksın.hatta otomatik hesaplayıcısıda var.

yemek yapcem bacılar... ben kaçar ama gelirim yine bugün, bu arada yarın yolculuk var Allah nasip ederse..annemlere kayınvalidemlere kardeşime gidicez güzel bi kafa dağıtalım diyoruz sömestrın tadını çıkaralım yaw biraz, çok giremem tatilde, bilginiz olsun :)))

Son düzenleme:

Banada yapmıştı agustos ayında getirdim ben hamur tarhana falan iyi oluyor gercekden allah razı olsun annelerimizden benimde görüştügüm komşum yok öyle canım seninle aynı durumdayız catlıycam burda keşke bizimde cıksa tayinimiz cok mutlu olurum hayırlı bir yere cıksın sizinde bizimde inşallah

papatyammmmmmmmmmmmmmm nasl oldun yaa hiç girmiyon merk ediyom seni :26: bacım RABBİM şifanı versin bir an önce gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…