Çalîşmaz olurumuyum çalıştimda olmadı.dün oldum regl.hemde 2 yumurtam çatlamış tutmadı.
ohh şanslısın valla,ben altlı üstlü oturuorm hiçbir faydası yok.varsa yoksa kızı var onun.o da bizle aynı binada.
bi ayda yılda bir kapısından geçerken çıkar hadi geliinnn burda yiyin yemek der.ben girsemde yemem zaten eşime hazırlarım.
ay dur dedikodu açıldı
sen neden yemiyosun hacı?
o kadar uğraştım olsun diye şikayet etmeye utanıyorum bacım zaten.
sen nasılsın? nasıl gidiyo?
ay dur dedikodu açıldı
İnsallah çatlamıştır cnm.iğne vuruldunmu .
ay dur dedikodu açıldı
bacım bizler evlat diye elimizi agzımızı acıyoz yalvarıyoz şükür hamd olsun hamişsin tadını cıkart evt şikayet etme tek bnde hamiş olayımda senin cektklerinden fazlasını cekeyim inşşşşşşşşş yetrki hamiş olayım
allah allah niye öyle oldu ki canım. tüpler kapalı olsa geçmişinde gebelik oluştu. Yüce Rabbim yardım etsin, zamanını hayırlı kılsın.
gidecek misin tekrar doktora?
anam bizimkide kızına yapmaz bana yapar kızı herşeylerine koşar temizliğine işine gücüne ona yaptırıyo valla bilmem beğenmediği için yaptırmıyoooo bilmem kıyamadığı için ama bizimki biraz düşüncelidir gelinime iş yaptırdım demem den der :) şimdi ben size bakayım yaşlanınca siz bana bakarsınız der geleceğe yatırım
yok kıs ne yicem onun yaptığı yemeği.bir yedirir,on başıma furur sonra
ben konuşmuodum kurban bayramında barıştım zaten.ben bunun gibisini görmedim hiçbirinzde yoktur bölesi,vermesin de
ilahi insanbul koş koş dedikodu varrrrr
benim durum biraz vahim :)
yumurtalarda bi taneydi kist,bu ay ikincisi de oldu,önümüzde ki aya üçüncüsünü bekliyoz işte :)))
şaka bi yana iki kist var şimdi bende kuzm yaa...yumurtalardan hariç göğsümde de oluşmuş bu ay 17 mm. imiş oda.
yumyum büyütmek için ilaç kullanıom yine 4 gün sonra dr.gitcem yumlara bakcak çatlamış mı diye yoksa iğne vuracak...
benim durum biraz vahim :)
yumurtalarda bi taneydi kist,bu ay ikincisi de oldu,önümüzde ki aya üçüncüsünü bekliyoz işte :)))
şaka bi yana iki kist var şimdi bende kuzm yaa...yumurtalardan hariç göğsümde de oluşmuş bu ay 17 mm. imiş oda.
yumyum büyütmek için ilaç kullanıom yine 4 gün sonra dr.gitcem yumlara bakcak çatlamış mı diye yoksa iğne vuracak...
benim ki öyle olsun başımın üstünde taşırım vallahi. sende kıymetini bil.
canım görceksin inşallah. aynı benim gibisin. bende günleri sayıyorum göreyim diye.
ama çok fazla ultrasonda zararlıymaş. toplamda 5 defadan fazla girmeyin diyolar, ben daha iki ayda 4 kez girdim düşük tehlikesi var diye. senin şuan yemen gerekenleri söyleyimde benim gibi yememezlik yapma canım,ben cahillik ettim çünkü. sert peynir,süt,yoğurt,ceviz ve yumurta. günlük birer porsiyon şeklinde tüket kuzum. ben yemedim sen ye :))))
Eki Görüntüle 953061 Eki Görüntüle 953061 Eki Görüntüle 953061 yettim bacım
canım benimde kistim vardı, doktor kist varken yumurtaları büyütmek için ilaç veremem ben sana dedi.
çok zararlı bu şekilde dedi. kistin yokolmasını bekledik bir ay. sana nasıl vermiş doktorun anlamadım ki.
göğsündeki ki için memografi felan çektirmeyecek misin canım?
canım benim ya, kendini yıpratma hiç birimizin garantisi yok. bak ben hamileyim ama düşük olacakta tekrar uğraşacağım belki diye aklıma getiriyorum. kendimi kurtulmuş saymıyorum. o yüzden dualarımdasınız hep. seninde bi evladın olmuş ne güzel emzirme duygusunu tatmışsın, kokusun almışsın.. Rabbim ikinciyi de verir inşallah balım.bacım bizler evlat diye elimizi agzımızı acıyoz yalvarıyoz şükür hamd olsun hamişsin tadını cıkart evt şikayet etme tek bnde hamiş olayımda senin cektklerinden fazlasını cekeyim inşşşşşşşşş yetrki hamiş olayım
yok kıs ne yicem onun yaptığı yemeği.bir yedirir,on başıma furur sonra
ben konuşmuodum kurban bayramında barıştım zaten.ben bunun gibisini görmedim hiçbirinzde yoktur bölesi,vermesin de
piştt bacım bak benmde gögsümde şişlk vardı hst gittim ultrasyıona girdim korkulcak bişi yok dedi
tatmin olmadım özele gittim kan ultrasyon cekldi uzun uzun baktı dr kıs saolsun korkulcak bişi yok 2 ay sonra yine gel bakalım dedi snra kana baktı dediki hormonların karşmış derdin ne dedi bnde anlattım çoçuk dedim
bak dedi hormonlarını çok etkilemiş onun içn gögsün şişmiş dedi
sol tarfta elle hissediliyo agrı acı yapıyoo sendede korkulcak bişi yoktr inşş bacımm
yum daki kiste gelince bndede vardı s. kürü yaptım hepsi gitti ama bu defda adet geckmewsi yaptı bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?