2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ohh ohhh tadımız kaçmasın tatlım
geçmiş olsun oğluşuna benim çocugum yok canım ne desem bilemedim tecrübesizim.

neyse kızlar ben kaçar herkese hayırlı akşamlar kendinize iyi bakın öpüldünüz

Niye böyle bir cevap yazdığını anlamadım ama; Bu bahsettiğin kalleş her kimse ALLAH O'na evlat yüzü göstermesin, Anneliği de tattırmasın inşallah !!!

Sorduğun için sana yazdımyoksa başka sebep yok ismihan.insanbula da yazdîm.efceyede eylülede var ama aramızda kalleşler var.arkadaşlarîmiz niye banlandîlar yoksa.neyse bu konuyu unuttuk.çok güzel sòyledin aminnnnn diyorum sadece

Sedoşum kuzum sarı şekerim bal peteğim gòzün aydın olsun ..nasıl sevindim bilmen tombolak datlu oğluşuna kardeşmi geliyo şimdi.hadi bugün bayram olsun çalın davulları zurnaları

Sedoşum kuzum sarı şekerim bal peteğim gòzün aydın olsun ..nasıl sevindim bilmen tombolak datlu oğluşuna kardeşmi geliyo şimdi.hadi bugün bayram olsun çalın davulları zurnaları

canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin valla süper bi haber inşallah peşinden bizlerde geliriz
:119::119::119::119::119::119:

tekrar tekrar tekrar tekrar tebrik ederim canımmm allah tamamına erdirsin

sağolun canlarımmmmmmm haydiii bugün fişenklerr benim içinnnn sonrada sizlere inşlhhhh

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar çok heyecanlıyım yaa çok da şaşkınım şu resimlere bi bakın, bu doğru olabilir miiiiiiiiiiiii, bat yarın ben az önceerken gebelik test yaptm yarın yapacaktım aslında ama dayanamadım g.g den aldım testin markası laboquik

İyi akşamlar kızlarr pazartesi yoğunluğundan daha yeni bakabiliyorum yeni hamişimiz varmış hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bana gelince kırmızılar bitti bakalım artık kısmetse bu ay inşallah pek bir umudum olmasa da ( sanırım pazartesi sendromu vurdu beni) içimden hiç birşey yapasım gelmiyor eşime bile yanaşmak istemiyorum

töbe yarabbim ne bereketli bir gün bu ya ,kızım basbaya hamilesin işte ,allahım yarabbim işe bak ..

canımmmmm çok sevindim...Allah kucağına almayı da nasip etsin :))))))))))) hayırlısıyla...

kızımmmm basbaya hamilesin yarın kan tahlili yaptır bence resmen bugün açılışı ben yaptım hamile bereketi olduuu kızlarrrrr

cnm insallah olur bu ay calismalara basla yavastan sen..
Napcan bebek icin yapiyoruz her seyi..

Allah razı olsun bebekimmm :) Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsiiiiiiiiiiin :)))))))

yalnız ben çok korkuyorum yaa...kimyasal gebelik boş gebelik falan beni korkutuyo....kan testi yaptırmam lazım :44:

Bencede en kısa zamanda yaptır benim gibi hayal kırıklığına uğrama. Tüm kalbimle dilerim inşallah bebişin seninledir

kızımmmm basbaya hamilesin yarın kan tahlili yaptır bence resmen bugün açılışı ben yaptım hamile bereketi olduuu kızlarrrrr

hafta sonu yaptırabilirim ancak ben kasaba tarzı bi ilçede görev yapıyorum ve burda kan tahlilini alıp sonuçlar için başka bi ilçeye gönderiyolar, sonuçları öğrenmek de zaman alıyo tabiii... benim gittiğim hastane ise 1,5-2 saat uzaklıkta ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…