- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bacım senin ailen yakın mı sana bilmiyorum da, iki senedir evime ne arkadaş akraba ne ailem geldi.
son noktadayım artık bakırköylük oldum
valla bu hafta benim hacı da interneti kapatıcam ders çalışmıyosun diyo, sanırsam bende gelemicem
kıslar ben haytta başladımm :18:
elamm bnm yum 3 tane vardı 16_18_18 en son bakıldıgın da bişi demedi sadece cok güzel iyi dedi aşı dedi
igne verdi vurul p.tesi gel dedi :26:
kısmet yavrum kısmet bu işler ,vardır allahın bir bildiği ,bak aşılama yaptın ,ve üstüne o kadar çalıştın ama allahım ol demeyince olmuyor ,ama bir bakmışsın hiç bişey yapmadan hoop kalıvvermişsin ..
cansın sen ya zaten sen hayat verdin bu topiğe her zaman,idölümsün :13:
kısmet yavrum kısmet bu işler ,vardır allahın bir bildiği ,bak aşılama yaptın ,ve üstüne o kadar çalıştın ama allahım ol demeyince olmuyor ,ama bir bakmışsın hiç bişey yapmadan hoop kalıvvermişsin ..
aynen kısmett napalım beklemeye devam RABBİM koymuştur bi yola inşşş
bu ay deil öteki ay aşılamaya devm edecem inş bu ay hiç bişi yapmadım evt gecen ay çok şey yapmıştım bu ay sadece hayt içiyom :26:
cansın sen ya zaten sen hayat verdin bu topiğe her zaman,idölümsün :13:
tatlım klomen icerken karnından sesler geliyomuydu?
çin takvimine ilk yanlış bakmışım kız gördüm eşim nasıl sevindi.
tekrar baktım doğruca erkek yazıyo. zaten çevremdekilerde senin oğlun olcak gibi tezlerde bulunuyo
maşallah kızçen abla olacak yaşa gelmişş zaten tam zamanında geliyo bu bebiş
tatlım klomen icerken karnından sesler geliyomuydu?
he başladık bakalım gün aşırı olcak nasip yaw kuzum dedikya bebk içinnhayata başlaman normal çünkü mik mike başlamışsın.....adamı kuruttun canım ya yazık.....
ohh MAŞALLAH çok güzell kactane peki 1 tanemi hemn olur aşılama seninbnm 21mm dı abla bu sefer
amanın dime öyleherkesin tadı ayrı balım ben nar ekşisi oluyorum topiğe
azapta bana enerji veriyo mesela
he başladık bakalım gün aşırı olcak nasip yaw kuzum dedikya bebk içinn
ohh MAŞALLAH çok güzell kactane peki 1 tanemi hemn olur aşılama senin
biri vardı dr kadına dediki 16 da kalmış büyyümemiş dedi bu ayda beklicez dedi yazık kadın çok üzüldü
bnde dedim ki kadına b.t.ç yap bnm kini onlar yaptı elam
balımmmmmmmmmm hele sen bi derslerini ver hayrlısıyla horan tepecaz kııı
oyyy bacımma bahh hele bahh helee kızz bacımm saol inşş cümlemzzz cümlemz kalırız hamiş balımm RABBİM sana bna bütün isteyne nasip etsin inşşhmmmm evet bebek için???.....kuzum hamile kalsan varya sana nasıl sevininriz anlatamam canım....
21 oldgunda aksm cat ıgne oldum asılma oldum ıste abla ıns tutar
Ooooo bütün kızlar toplanmiş toplanmış
oyyy bacımma bahh hele bahh helee kızz bacımm saol inşş cümlemzzz cümlemz kalırız hamiş balımm RABBİM sana bna bütün isteyne nasip etsin inşş
dedim ya bu ay fazla bişi yok bi hyt içiyom bide gün aşırı mikmik başka bişi yok
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşşşşşş vlla sen bi tuttur bu ayy inş öteki ay arkandayım kıı
piştt lazommmmmm hggnerdesin sen bakimm
aminn bacımmyakın sayılır ama varla yok arasındalar neyse
sakın üzülme uzaktalar diye çok şükür bebişin seninle canım yanlız deilsin
kıss sende cok caılta kaptrmasn yaa özlerim seni
RABBİM zihin acıklıgı versin inşş bacımaa
tam zamanıydı ,tam zamanında geldi ,tam ümidimi yitirmişken geldi ,mucize gibi geldi hoşgeldi :2:
sesli sesli calısıyo karnım
bende klomen kullandım ama öyle bişey olmadı hacı
cır cır olmayasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?