bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482
nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?
evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım
kismecikler gelmiyi bende ağustos analarını karıştırıyom arada
balım valla göründüğünden daha güzel. %100 pamuk yumuşacık
29,90 tl ye aldım canım. kargo ücretsizdi.
ay keşke erkeğede olsaydı bu valla vermezdim, aşık oldum
Cnm çok güzelmiş.ben saa daha güzelini alırîm :)) ver onu sen cimriyimde okadar degil
Cimri karııı, ilk ben didim, başkalarına niye alıyon. "Canın sağolsun ablammm, alırım tabi ki de" diyeceğine dediğine bak şunun
insanbul çok güzelmiş aldığına bayıldım. Ayıptır sorması kaç gaymeye aldın? Bu aralar bizimde bi arkadaşımız doğum yapacak da bende alabilirim böyle bişey hem bebek de kız
aynen kuzum bende sıksık giremiyorum
nan kıralım o zaman dun açılışı yaptıkkurdele kesmeye niye gelmedin hain gacı
Baa cimrimi dedin sen.cimri demiyelim ona azcuk tutumlu :))
İSTANBULLLLLLLL guzucuğumm ne yapıyorsun özledim seni canım ya..ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugünde bir baş ağrısı tutturdu hiç sorma sende yok demi yaramazlık
selam millet ,ya bugün acayip yoğunum ,kafamı kaldıramadım ,ancak geliyorum herkes nasıl varmı bi yaramazlık
yorma kuzum kendini dikakat et aaahediyende çok güzelmiş haci
bende yaramazlık var balım
3 gündür öğür öğür organlarım dökülüyo sanıp ağlıyorum banyoda
gözlerim kan çanağına dönüyo ama mide boş tabi bişey çıkmıyo
bebeği pırtlatcam diye korkuyom
baş ağrısı için geçmezse ayaklarını akşam leğende ılık suya sok ve koltukta kafanı geri atarak arkaya yaslan
guzummm özledim seni yaavv ben çok yoğunum midemde çok kötü giremiyorum
aaa çok ucuzmuş ya hemde gösterişli bişey ha hangi siteden aldın? çok oldum ama. pembeleri olmasa aslında erkeğede olabilirmiş .
Sevdum seviyorum seveceğim seni :)))
sağ ol papatyacım iyi değilim aslında dün adet 3. günü yapılacak testleri yaptırdım ve prolaktinim 32.19 çıktı yüksek yani. ona moralim bozuldu. birazdan gidip doktora göstereceğim bakalım ne diyecek?:18::18::18:sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?