- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
hehehe ortalık boş acuk kudurayım
delüüüü karulaaarrr nerdesiniiz
elma derseem çık armut dersem yeeee
ehüehüehü Eki Görüntüle 933423 Eki Görüntüle 933423 Eki Görüntüle 933423 Eki Görüntüle 933423
amanın hareketlenmiş buralarBende koştum geldim
iyiyim tuzum biberim sen ne ediyon?
bende iyiyim kızlarrr topic bu ara ne kadar sakin :44:Hoşbulduk gülüm
Nasılsın ?
geldiğimde de sen yoksun nann deli karı ne ediyonbacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482
nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?
evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım
kismecikler gelmiyi bende ağustos analarını karıştırıyom arada
bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482
nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?
evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım
Geldik hanfendiii
Meydanı boş buldun anlaşılan
Bu topiğin en kuduruğu kim belli oluyor
bende iyiyim kızlarrr topic bu ara ne kadar sakin :44:
önceden daha kuduruktum acuk uslandım şindi
memelerr baş kaldırmışşş kavuşmuyorr düğmelerr zalımoyyy
sende durumlar böyle herhal
gelsende hemen gidiyonuz nann muhabbetin belini kıramıyok alla allageldiğimde de sen yoksun nann deli karı ne ediyon
Bayıldım bunaaa
Bana da hediye alacan mı , yoksa Lazom gibi seninde cebinde akrep mi var hacı?
aynen öyle dohtur hanım.
evet yaa ilk girdiğimde zaten senin yazdıkların dikkatimi çektiydi de kaldıydım burda
Ana oldun bizi unuttun
Ben geldim
Nasılsınız cemaat ?
insanbul çok güzelmiş aldığına bayıldım. Ayıptır sorması kaç gaymeye aldın? Bu aralar bizimde bi arkadaşımız doğum yapacak da bende alabilirim böyle bişey hem bebek de kız
bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla
Eki Görüntüle 933482
gelsende hemen gidiyonuz nann muhabbetin belini kıramıyok alla alla
nan hangi birinize alam, akrep ceplere yavruladı benim hiç sokamıyom elimi
başladık bakalım dun gecesen napıyon çiçeem
aynen şekerparelerim lazom sen naptın son durum nedir
aynen kuzum bende sıksık giremiyorumPzt.den beri bakıyorum da; Millet kendine sayfa açmış toplanmışlar oraya, benim ne işim var, buraya zor buluyorum vakti
nan kıralım o zaman dun açılışı yaptıkgelsende hemen gidiyonuz nann muhabbetin belini kıramıyok alla alla
nan hangi birinize alam, akrep ceplere yavruladı benim hiç sokamıyom elimi
balım valla göründüğünden daha güzel. %100 pamuk yumuşacık
29,90 tl ye aldım canım. kargo ücretsizdi.
ay keşke erkeğede olsaydı bu valla vermezdim, aşık oldum
ay ben onu yiyemiyorum canım yabende başladım çalışmaalra gün aşırı işte bakalım kısmetb.t.ç otu yemekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?