• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım yazamadım telefonum çaldı, arkadaşın çenesi bol uzun uzun konuştu, kulağım ısındı valla :27:
bornoz seti aldım lazom. ama kız bebeğine uyumlu. benimkinin durumu belli değil yoksa vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 933482

nannn kudurduk ama sen yoksun hep yoksun, bu ne bee napıyon hacı sen evde de niye giremiyon?

evet ablam dün yordum kendimi, bugünde girem dedim napıyo bu hacılar dedim tam telefon çaldı yine yazamadım :27:
kismecikler gelmiyi bende ağustos analarını karıştırıyom arada :27:

yorma kuzum kendini dikakat et aaa :4::4::4: hediyende çok güzelmiş haci :27::27::27::27:

selam millet ,ya bugün acayip yoğunum ,kafamı kaldıramadım ,ancak geliyorum herkes nasıl varmı bi yaramazlık :35:

balım valla göründüğünden daha güzel. %100 pamuk yumuşacık
29,90 tl ye aldım canım. kargo ücretsizdi.

ay keşke erkeğede olsaydı bu valla vermezdim, aşık oldum :31:

aaa çok ucuzmuş ya hemde gösterişli bişey ha hangi siteden aldın? çok oldum ama :17:. pembeleri olmasa aslında erkeğede olabilirmiş .:34:

Cicilermi aldın kuzum sen ne güzelmiş bornoz seti
Güle güle kullansın kuzucuk cok şeker kızmı olucakki
Öyle pembeli aldın

Cimri karııı, ilk ben didim, başkalarına niye alıyon. "Canın sağolsun ablammm, alırım tabi ki de" diyeceğine dediğine bak şunun

alırım deyipte almasaydım kandırık yapmış olcaktım amağğğ :27:
ben hiç birinizi ayırt etmem hepünüz benim bebeklerimsiniz :52::52::52::52:

İSTANBULLLLLLLL guzucuğumm ne yapıyorsun özledim seni canım ya..ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugünde bir baş ağrısı tutturdu hiç sorma sende yok demi yaramazlık:16::16::16::16::16::16:

bende yaramazlık var balım
3 gündür öğür öğür organlarım dökülüyo sanıp ağlıyorum banyoda
gözlerim kan çanağına dönüyo ama mide boş tabi bişey çıkmıyo
bebeği pırtlatcam diye korkuyom :27:
baş ağrısı için geçmezse ayaklarını akşam leğende ılık suya sok ve koltukta kafanı geri atarak arkaya yaslan

bende yaramazlık var balım
3 gündür öğür öğür organlarım dökülüyo sanıp ağlıyorum banyoda
gözlerim kan çanağına dönüyo ama mide boş tabi bişey çıkmıyo
bebeği pırtlatcam diye korkuyom :27:
baş ağrısı için geçmezse ayaklarını akşam leğende ılık suya sok ve koltukta kafanı geri atarak arkaya yaslan

ah guzummm ben bilmezmiyim o bulantıları bana ağlama kırizleri geliyor artık başımda açlıktan ağırıyor biliyorum bişey yiyemiyorum zaten..sende dikkat et kendine guzucuğum..

aaa çok ucuzmuş ya hemde gösterişli bişey ha hangi siteden aldın? çok oldum ama :17:. pembeleri olmasa aslında erkeğede olabilirmiş .:34:

canım şöyle şifreli yazayım
butik*eb*.com sen yaz çıkar tamamı zatende
kampanyalar açılıp kapanıyo takip etmekte fayda var
başka sitelerde de var ama

Back