- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
malesef bende kırmızıları gördüm artık umudumu yitiriyorum şimdi diyceksiniz ki daha evleneli ne oldu ama 1,5 yıldır her ay aynı şey tabi arada kimyasal gebelikleirimi saymıyorum her aya hüsran artık nasıl davranacağımı bilemiyorum(((
canım nerelerdesin, kızı bi hasta ettin daha da elini ayağını kestin burdan
nasıl iyileşti mi kuzun?
hiç sorma 10 gün oldu daha yeni yeni iğleşti..ama öksürük devam..bende ateş ölçüyom bu aralar
düşmedi ama batım da daha uzadı..25 ocak diyo takvim..zannedersen yine 40 günde bi regli olmaya başladım..
zaten hiç çalışamadım..tek gece oldu okarda..sen nasılsın
Bir gurup kurmuşlar cok güzel yaa bende ordayım sizlerde katılın gizli bir gurup herşey dahil diye facebook adresinizi eylüle atın
Sizi de kaydetsin cok eylenceli olucak bizler birbirimizi gördük ekli olan arkadaşlarınızda görmüycek anlamıycak bu gurupda oldugunuzu gizli yapılmış lütfen sizde gönderin sizide eklesin orda daha hızlı yazışıyoruz
ulan bu ne msj oyunu..noluyoolannn
herkes herkese msj atıp durmuş
hehehe ilahi mehtap yirim seniartık gizliliği kalmadı sanırsam
Kız gülme yolarım haaafacedeki arkadaşların ailen bilmiycek yoksa burdaki arkadaşlarla zaten birbirimizi görmek istiyorduk bunun gizli olması sıkıcı olabilirdi sende gel ac hemen face tamam mı sensiz olmaz gel seninde resmini göreyim zilllliiiii
hacı aşmam gereken prosedürler varvize alırsam gelirim
yoksam bensiz takılın siz orda bende topiği üstüme alır yazar dururum burda kendi kendime
Kız sahte ac bitane yaaa sende yani her zaman orda olmayız burayı bırakmıycaz tabiki amac birbirimizi görelim dedik
Hatun anlıyorsun beni şekerim sen al vizeni gel bak ne olucak sanki yaaa buraya yazıyorsan orayada yazarsın gııııı:26:
biliyorum bacım sırf birbirimizi görelim diye yoksa kimse vazgeçmez zaten, buranın tadı başka
benim yemeğim yok, derste çalışcam biraz, sonra gelirem öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?