- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse güzeller ben kaçar...okuldan geldiğimden beri açım yemeğim yok çıkayım ben öpüldünüz....buluşma işinde ciddiyim 15 tatilde ya da size uyan bir zamanda ne dersiniz...bye...
Kizlar hepinize gunaydin..
basla sekerim ben onceki gun basladim..günaydın kızlar nasılsınız ben akşam temizlendim bu akşam çalışmalar başlıcak
Kızlar hala adet olmadım bugün 12 geçti 5.günüde kan testim 0,100 çıkmıştı ama niye hala adet olmadım bu kadar gecikmezdi
basla sekerim ben onceki gun basladim..
Bu ay papatyam yum. takibi yapmiycam ne testle ne de dr. ile..
Gun asiri calismaya gayret edicem,bakalim calisabilirm insallah..
cnm epey olmus,idrar testi yaptin mi..
günaydın kızlar nasılsınız ben akşam temizlendim bu akşam çalışmalar başlıcak
günaydın cnm.Kizlar hepinize gunaydin..
yok yapmadım ama önce negatif çıktı olsa 5.gün çıkardı kanda diye düşünüyorum :44:
günaydın iyiyiz sen nasılsın?bende dün itibariyle yumurtlama dönemine girdim ve çalışmalara başlamış bulunmaktayım
hadi bakalim cnm,rahim filmi de cektirdin bu ay iyi olur insallah..
evet cnm bu ay ne varsa uyguluyorum,içiyorum.netten jel ve yumyum testi getirttirdim.akşamları arı sütü+polen karışımı macun,keçiboynuzu pekmezi yiyorum eşimede yediriyorum.
rabbim görsün çabalarımızı da bizi evlat haberiyle sevindirsin.
kizlar dun kayinvalidemdeydim..bebekten konustuk,sagolsun anlayislidir ve sormaz bana,o yuzden kafam rahat..
genelde ben anlatirim..O da 1.5 sene ugrasmis esime hamile kalmak icin o yuzden halden anlar cok sukur..
Bana dio keske ertelemeseydin bu kadar ben bakardim o sıkıntılı gunlerinde ama nasip dedi..
Ben de napalim bebisi küstürdük galiba simdi de o gelmek istemio..
insallah cnm ben de bu ay hicbi sey yapmiyorum aksine..
bi de boyle deniim..dene dene bi hal oldum..
Sanki boyle kendimi daha iyi hissediorum, sadece gun asiri caliscam yum. gunumu de hesaplamiycam oyle denk gele deniycem..
evet cnm bu ay ne varsa uyguluyorum,içiyorum.netten jel ve yumyum testi getirttirdim.akşamları arı sütü+polen karışımı macun,keçiboynuzu pekmezi yiyorum eşimede yediriyorum.
rabbim görsün çabalarımızı da bizi evlat haberiyle sevindirsin.
sevindim anlayışlı kayınvaliden olmasına,arkadaş gibisniz öyleyse bunları konuştuğunuza göre.
benim ki de tam tersidir
yok annesi küser mi hiç bebeler annesine,sana en yakın zamanda sürpriz yapıp gelecektir.
insallah cnm ben de bu ay hicbi sey yapmiyorum aksine..
bi de boyle deniim..dene dene bi hal oldum..
Sanki boyle kendimi daha iyi hissediorum, sadece gun asiri caliscam yum. gunumu de hesaplamiycam oyle denk gele deniycem..
kıss bacımm k. boynuzunu sen deil eşim içecek kıı sen b.t.ç. yap bol bol da havuç yeyin ikinizde