• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

neyse güzeller ben kaçar...okuldan geldiğimden beri açım yemeğim yok çıkayım ben öpüldünüz....buluşma işinde ciddiyim 15 tatilde ya da size uyan bir zamanda ne dersiniz...bye...

kızlar bende istanbuldayım ama size uzağım pendik tarafındayım:26::26::26:

:43: Kızlar hala adet olmadım bugün 12 geçti 5.günüde kan testim 0,100 çıkmıştı ama niye hala adet olmadım bu kadar gecikmezdi :43:

günaydın kızlar nasılsınız ben akşam temizlendim bu akşam çalışmalar başlıcak :27::27::27::27:
basla sekerim ben onceki gun basladim..:8::8:
Bu ay papatyam yum. takibi yapmiycam ne testle ne de dr. ile..
Gun asiri calismaya gayret edicem,bakalim calisabilirm insallah..

:43: Kızlar hala adet olmadım bugün 12 geçti 5.günüde kan testim 0,100 çıkmıştı ama niye hala adet olmadım bu kadar gecikmezdi :43:

cnm epey olmus,idrar testi yaptin mi..

basla sekerim ben onceki gun basladim..:8::8:
Bu ay papatyam yum. takibi yapmiycam ne testle ne de dr. ile..
Gun asiri calismaya gayret edicem,bakalim calisabilirm insallah..

cnm epey olmus,idrar testi yaptin mi..

yok yapmadım ama önce negatif çıktı olsa 5.gün çıkardı kanda diye düşünüyorum :44:

hadi bakalim cnm,rahim filmi de cektirdin bu ay iyi olur insallah..

evet cnm bu ay ne varsa uyguluyorum,içiyorum.netten jel ve yumyum testi getirttirdim.akşamları arı sütü+polen karışımı macun,keçiboynuzu pekmezi yiyorum eşimede yediriyorum.
rabbim görsün çabalarımızı da bizi evlat haberiyle sevindirsin.

kizlar dun kayinvalidemdeydim..bebekten konustuk,sagolsun anlayislidir ve sormaz bana,o yuzden kafam rahat..
genelde ben anlatirim..O da 1.5 sene ugrasmis esime hamile kalmak icin o yuzden halden anlar cok sukur..
Bana dio keske ertelemeseydin bu kadar ben bakardim o sıkıntılı gunlerinde ama nasip dedi..
Ben de napalim bebisi küstürdük galiba simdi de o gelmek istemio..:1::1:

evet cnm bu ay ne varsa uyguluyorum,içiyorum.netten jel ve yumyum testi getirttirdim.akşamları arı sütü+polen karışımı macun,keçiboynuzu pekmezi yiyorum eşimede yediriyorum.

insallah cnm ben de bu ay hicbi sey yapmiyorum aksine..
bi de boyle deniim..dene dene bi hal oldum..:9::9:
Sanki boyle kendimi daha iyi hissediorum, sadece gun asiri caliscam yum. gunumu de hesaplamiycam oyle denk gele deniycem..:6::6:

kizlar dun kayinvalidemdeydim..bebekten konustuk,sagolsun anlayislidir ve sormaz bana,o yuzden kafam rahat..
genelde ben anlatirim..O da 1.5 sene ugrasmis esime hamile kalmak icin o yuzden halden anlar cok sukur..
Bana dio keske ertelemeseydin bu kadar ben bakardim o sıkıntılı gunlerinde ama nasip dedi..
Ben de napalim bebisi küstürdük galiba simdi de o gelmek istemio..:1::1:

sevindim anlayışlı kayınvaliden olmasına,arkadaş gibisniz öyleyse bunları konuştuğunuza göre.
benim ki de tam tersidir :31:
yok annesi küser mi hiç bebeler annesine,sana en yakın zamanda sürpriz yapıp gelecektir.:emir_bebek:

s.a bacılarrrrr :3: gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşş :16::54:
nasılsınız bakemm papatyamm calışmalara başlıyomuş bu akşamm :21::21:
insanbul ohh leken de gecmiş gelmiyomuş amann gelmesin çok şükürr
lazoooo nerelerdesin senn bakımm :15:
demle kıss bacımm bebiş varmı ki bilmiyom ki düşermi :26:
eylülll kıs topik anasıı nerdesinnn :15:
solyanımm naparsın bea :6:
mehtabımmmm senin adındır yosma :33::35:
gıçık karıı oyarım leynn sacını yolaRIM kıs senin :4::52::52::52::49::49:

Sanki boyle kendimi daha iyi hissediorum, sadece gun asiri caliscam yum. gunumu de hesaplamiycam oyle denk gele deniycem..:6::6:

yani gün aşırı olunca,tutacağı varsa tutar zaten.
iyi hadi bakalım rastgele :23:

kıss bacımm k. boynuzunu sen deil eşim içecek kıı sen b.t.ç. yap bol bol da havuç yeyin ikinizde :34::49::49:

sevindim anlayışlı kayınvaliden olmasına,arkadaş gibisniz öyleyse bunları konuştuğunuza göre.
benim ki de tam tersidir :31:
yok annesi küser mi hiç bebeler annesine,sana en yakın zamanda sürpriz yapıp gelecektir.:emir_bebek:

Cnm cok sukur oyledir kayinvalidem her seyimi anlatirim..Yargilamaz,yol gosterir..
Zaten ben gelin almadim,benim artik bi kizim var der herkese..
Stres yapma, kafana takma dio..

Dun de is yerimde bi bayan yuzuk fali gibi bi seye bakiyomus,(ben normalde asla baktirmam)
Hamile arkadasin bebegini bildi, sonra bana da bakti guya ilk bebegin kiz olcak ikincisi erkek dedi..3. olmuycak dedi..
Fala inanmiyorum normalde de en azindan moral oldu..

crosumm bacımm bende anlamam yum takibinden bende gün aşırı yaptım
nasip kıs bacım RABBİM olderse bi defa yapıyolar tık kalıyolar inşş bu ayy kalırız bizde inşşş :16::54::49::49:

kıss bacımm k. boynuzunu sen deil eşim içecek kıı sen b.t.ç. yap bol bol da havuç yeyin ikinizde :34::49::49:

ayy ne bilim kıss bende içiyom vallaaa...:26:
frekanslar karışıo artık,o kadar çok şey uygulayınca :1:
havucun suyunu sıkıom içioz akşamları.
tabii malumun benim bide kistten dolayı soğan suyunuda içiyorum.
yani wcden de çıkmıorum bu kadar sıvı tüketincee :1::1:

Back