- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
he bacım valla ankaralıyım ama pavyon kültüründen çok utanıyorum
erkeklerine de güven olmaz yani
burdan sesleniyorum ankaralı erkeklernen evlenmesin kismeee
İyi hissetmeye başlayınca sohbete başlıyorum kuzum sen napıyorsun
İyimisin dinleniyorsun demi varmı degişim sende fasulye napııııyooo
ayy nasıl güldümmmbelkide gider strest atar gıı
hep iyi olda özletme kendini balım
lekelenmem yok artık, çok seviniyorum... lekelenme geçince ayaklandım hemen
eşimde kızdı ne yani leke bitince tehlike bitmiş mi oluyo hemen salıyosun kendini dedi
valla balım tehlike hiç bitmez aslında...
inşallah sağlıcakla kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri görelim mehtabım yaa
Yinede sen kendine dikkat et canım ayaklan tamam ama dinlenmeyi ihmal etme olurmu tehlike bitmiş olmuyor
Kocişin dogru söylüyor cok iş yapma ben yapmıyorum vallaha zaten öglen bi başlıyor mide agrısı akşama kadar devam ediyor
Kazı çalışması yapıyorlar sanki birde cok şişkin hissediyorum migdemi yedigimden zevk almıyorum
Dedigin gibi bi alsak kucagımıza saglıkla vallaha cok uzun zaman gülüm bekle bekle gecmiyor
Napcaz biz böyle cokda pimpirikliyiz nasıl olucakda gecircez cok marak ediyorum icimizdeki korkuyla say say bitiremeyiz
Coook yordu bu 2 yıll beni esra erol kaybetmiş bebegini kızı olucakdı işde böyle bişe yaşamak aman allahım sen koru bizim evlatlarımızı işde bu yüzden kıyafetmiş falan filan cok erkenden almak hic iyi degil
peki olması için doktor bi tedavi uyguladımı canım
şuan bir tedavimiz yok ama bu ay regli günümün 3 veya 4.günü muayeney çağırdı. benim hormon değerlerim normal çıktı . top eşime döndü. onda bir sıkıntı varsa artık ne yapılacak bilmşyorum. yumurta takibi yapıcaktı diye konuştuk doktorumla bakalım sonucumuz haftaya cuma belli olucak. hayırlısı
canım inşallah bi sıkıntı yoktur
hormonlar felan normal çıkmış ne güzel,
eşinde de sorun çıkmazsa senin rahim filmi çekilmen gerekebilir ama ne kadar zamandır denediğinize bağlı
Kîzlar esra erol 4 aylık bebeğini kaybetmiş .
kadın gıcığın önde gideni hiç sevmem her şeyi reklam....ama bebişine üzüldüm...RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Bende izlemem pek sevmemde şimdi facede okudumda yazık bebeğe tabiki .amin cnm o çok kötü bir şey
i
Neyse artık olan olmuş üzùlme sokaklar bissürü kedi köpek var bir sekilde yaşama çalışıyorlar.nekadarda sok.hayvanlarıda olsa ben dışarıda gòrünce dayanımîyorum muhakkak sùt bişeyler alıp veririm.ama insanlar okadar duyarlı değil hayvanlara karşî.korkuyorlarmış merak ediyorum hepimiz birgün toprağa gömülecez ozaman korkmuycaklarmî.kedi olan evde namaz kılınabilir bildigim kadariylada temizlik yönü zor olur tabi.üzülme çoluk çoğuga karışmıştır belki aile kurmuştur kendine
kızlarrrrrrr Esra Erol bebeğini kaybetmiş..(
hee anladım bacım sen evdesin galiba benim gibi
bi link atacam az sesini de ac dinle bi enişteye slm
Aynalı Körük Olmazsa Ben Gelin Gitmem - [url]wWw.KumsalCafe.Net - Dailymotion video[/url]
hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrr beğen butonu yok bende yaa hiç bişey beğenemiyorum sizdede öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?