2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

İyi hissetmeye başlayınca sohbete başlıyorum kuzum sen napıyorsun
İyimisin dinleniyorsun demi varmı degişim sende fasulye napııııyooo

hep iyi olda özletme kendini balım
lekelenmem yok artık, çok seviniyorum... lekelenme geçince ayaklandım hemen
eşimde kızdı ne yani leke bitince tehlike bitmiş mi oluyo hemen salıyosun kendini dedi
valla balım tehlike hiç bitmez aslında...
inşallah sağlıcakla kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri görelim mehtabım yaa

ayy nasıl güldümmm belkide gider strest atar gıı

Kız cebinde o kadar para yokki garibimin ben soydum sovana cevirdim gönderdim
Eylensin yeterse kart da kullanmaz kredi falan
Sen kurdu koydun şimdi kocişim geldi diye cıkıyosun yosma dövüşelim seninle nereye kacıyon sen gel bakem sennn

Yinede sen kendine dikkat et canım ayaklan tamam ama dinlenmeyi ihmal etme olurmu tehlike bitmiş olmuyor
Kocişin dogru söylüyor cok iş yapma ben yapmıyorum vallaha zaten öglen bi başlıyor mide agrısı akşama kadar devam ediyor
Kazı çalışması yapıyorlar sanki birde cok şişkin hissediyorum migdemi yedigimden zevk almıyorum
Dedigin gibi bi alsak kucagımıza saglıkla vallaha cok uzun zaman gülüm bekle bekle gecmiyor
Napcaz biz böyle cokda pimpirikliyiz nasıl olucakda gecircez cok marak ediyorum icimizdeki korkuyla say say bitiremeyiz
Coook yordu bu 2 yıll beni esra erol kaybetmiş bebegini kızı olucakdı işde böyle bişe yaşamak aman allahım sen koru bizim evlatlarımızı işde bu yüzden kıyafetmiş falan filan cok erkenden almak hic iyi degil

canım benimde öyle işte, bulantı yok ama taş yutmuş gibi aç olduğum halde yemek yiyemiyorum
napalım şikayet etmemeye gayret edelim, çok istedik gelsin diye, Rabbim yokluklarıyla sınamasın
gelir geçer bunlar...
ben zaten hiç bişey almadım daha.. elimde kalır üzülürüm diye
neyse iyi düşünelim yinede

peki olması için doktor bi tedavi uyguladımı canım

şuan bir tedavimiz yok ama bu ay regli günümün 3 veya 4.günü muayeney çağırdı. benim hormon değerlerim normal çıktı . top eşime döndü. onda bir sıkıntı varsa artık ne yapılacak bilmşyorum. yumurta takibi yapıcaktı diye konuştuk doktorumla bakalım sonucumuz haftaya cuma belli olucak. hayırlısı

canım inşallah bi sıkıntı yoktur
hormonlar felan normal çıkmış ne güzel,
eşinde de sorun çıkmazsa senin rahim filmi çekilmen gerekebilir ama ne kadar zamandır denediğinize bağlı

Allah sizleri sevindirsin,tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin,ben bir konu açacacaktım,sizlere söylesem yardım edermsnz,
Ankarada yengem var,hamile olmuş 18 haftalık bebeğinde sorun çıkmış doktor aldıralım diyor,sorunda bebeğinin kafasında bir et parçası çıkmış,yardım etmek istermisiniz,bildiğiniz doktor,riskli gebeliğe gitsin

canım inşallah bi sıkıntı yoktur
hormonlar felan normal çıkmış ne güzel,
eşinde de sorun çıkmazsa senin rahim filmi çekilmen gerekebilir ama ne kadar zamandır denediğinize bağlı

canım ya 8aydır deniyoruz. tam 9regl geçirmişim onu bile saydım. canım yanıyor. korkuyorum olmayacak diye. yaşşım 26 ben düzenli kontrole gidiyorum. doktorum bana hsg çektirmeni gerektiricek birşey yok demişti ama iş oraya gelirse yaptırırım. sen de herhangi bir şey varmı nekadardır bekliyorsun bebek??

Bende izlemem pek sevmemde şimdi facede okudumda yazık bebeğe tabiki .amin cnm o çok kötü bir şey

canım pazar günü kandilmiş hafta sonu bol bol dua edelim boş geçirmemeye çalışalım...forumdaki bütün kızlar aklımdasınız...dualarımdasınız....

ewt cnm olan oldu artık doğru söylüyosun insanlarımız çok duyarsız
bende sürekli yemek veriyorum mahalledeki kediciklere
namaz olayından ziyade afedersin büyük tuvaletini yapıyodu kaçıyodu eee patileri pis:26:
o yüzden dışarı doğaya saldım bende Rabbim affetsin belkimde aile kurmuştur evet

aynen ben de de yle canım 2012 de de bi gün öyle olmuştu sonra düzelmişti inş öyledir,
40 yılda bir vaktim var diye geldim ne kimseler var ne beğen butonu..
esra erol da bebeği kaybemiş Allah yrdcıı olsun..
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..

kızlar dün akşam arkadaşıma gitmiştim oturmaya yaşıtız oda evli ve bir oğlu var,hocaya gitmiş geçenlerde ve çok iyi gelmiş okuyup üflemişler işte bir rahatsızlığı vardı onun bende gitmeyi düşünüyorum yarın tekrar gidecek o büyü falan olduysa onu bozuyo benim başımdan 3 sene önce böyle bir olay geçmişti evimde toprak bulmuştum küçük poşetlenmiş o günden beri aklımın bir yerinde vardır ara arada ağlamalarım sinir krizlerim olurdu bunlara bağlıyorum hep o yüzden bakalım yarın gideceğim en azından içimiz rahatlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…