- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
evtt bn rica etim deişti bu daha güzel yakışıyo lazomaa
nere bacım takvim yapmışsın kacmadı gözümdenhayrlı olsun inş kaldırmzsınnn ugur getirir
nooo strett sana yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Benimde bebem erkek olursa KUTSAL koyucam adını değişmicek kız olursada esila diyorum ben ama eşimde zeynep ismini çok seviyo tabi fol yok yum. yok isimler hazır ve nazır bekliyooooo
evet yaptım cnm bir hafta eksik yazdım ama uykum var cnm ya sabah erken kalkmıştım da tabi bu çatışma seslerile nasıl uyuyacaksam artık ödüm kopuyor okulda kocişime bişey olur diiyee :18:
o zamansa konuşmayalım balım neşeli şeylerden bahsedelimOlur belkide ama bu ay o moda girmiycem psikolojim bozuluyo dr da uyardı zaten.onun için oluruna bîrakıyorum herşeyi.daha bitmedi pazartesi tekrar kontrole gitcem iyice temizlenmişmi bakcak .çalışma yasak değil ama .
hepsi tamamda bebe yağı demeyeydin iyiydi
sedoşum erkek olursa bende bide haktan var favori ,muhtemelen haktan veya meriç olacak ,ama kızda kesin kararlıyım ben ''TANEM'' oyy benim bitanem o ya
ama varya kutsal da iyiymiş hee ,sağlam isim ..
ALLAH korusun dua et bacımm sen nerdeydinn?
iyi geliyı yımışacık oliyi tenindirsekler pambık gibi
selamun aleyküm...
ben geçerken size bi selam vereyim dedim..kızım okulda evi biraz elden geçireyim..
yemek yapayım..
nevar ne yok..azooo gün saymaya başlamışsın..tutar tutar korkma...
istanbul ,sevdum sessiz,resene,lazo nasılsınız bacılar...ben hiç çalışmadım bu ay tek geçe oldu nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyip umutlarımı kaybetme meye çalışıyom
ama önümüzdeki ay benim kesin hamiş olacam yani
ben geldimmmmmmmm
nasılsınız görüşmeyeli bacılarrr
şanllıurfa akçakale cnm akçakalede yaşıyoruz cnm sınır kapısı gözüküyor terasa çıkınca şimdi çatışma var korkom valla:18::18::18:
evet ,dirsekler ,tabi düşünemedim haklısın dirsekler
hoşgeliniz kızlarr nasılsınız ben çok hastayım kızımdan bana geçti sabah doktora gittim ilaç verdi
evet ben lazla evlendircem bebemiEylül bu işte şansın az cnm.insanbul lazları seviyo.o yùzden hadi sana güle güle
belirtiyi takma diyomya bacım, bak bizdede yoktu valla ne göğüs ne kirpik, ne bulantı ne akıntı...saol bacımda hiç bi belirti yok daha erken galiba gecmi yo günler gecmiyoo
Bende yazıyım bari kız olursa ceylin istiyorum yada sahra . oğlumun adinı talha koymuştuk.esim istemişti yine ona bırakırım.doğmamîş çocuğa don biçiyoruz
hoşgeliniz kızlarr nasılsınız ben çok hastayım kızımdan bana geçti sabah doktora gittim ilaç verdi
abow ALLAH korusun bacımm cümlenizi inş :18:
nan tavukken horoz oldu buKız bu senin adammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?