2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

evtt bn rica etim deişti bu daha güzel yakışıyo lazomaa

nere bacım takvim yapmışsın kacmadı gözümden hayrlı olsun inş kaldırmzsınnn ugur getirir

nooo strett sana yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet yaptım cnm bir hafta eksik yazdım ama uykum var cnm ya sabah erken kalkmıştım da tabi bu çatışma seslerile nasıl uyuyacaksam artık ödüm kopuyor okulda kocişime bişey olur diiyee :18:[/QUOTE]

ALLAH korusun dua et bacımm sen nerdeydinn?

Benimde bebem erkek olursa KUTSAL koyucam adını değişmicek kız olursada esila diyorum ben ama eşimde zeynep ismini çok seviyo tabi fol yok yum. yok isimler hazır ve nazır bekliyooooo

sedoşum erkek olursa bende bide haktan var favori ,muhtemelen haktan veya meriç olacak ,ama kızda kesin kararlıyım ben ''TANEM'' oyy benim bitanem o ya

ama varya kutsal da iyiymiş hee ,sağlam isim ..

evet yaptım cnm bir hafta eksik yazdım ama uykum var cnm ya sabah erken kalkmıştım da tabi bu çatışma seslerile nasıl uyuyacaksam artık ödüm kopuyor okulda kocişime bişey olur diiyee :18:

ALLAH korusun dua et bacımm sen nerdeydinn? [/QUOTE]

şanllıurfa akçakale cnm akçakalede yaşıyoruz cnm sınır kapısı gözüküyor terasa çıkınca şimdi çatışma var korkom valla:18::18::18:

Olur belkide ama bu ay o moda girmiycem psikolojim bozuluyo dr da uyardı zaten.onun için oluruna bîrakıyorum herşeyi.daha bitmedi pazartesi tekrar kontrole gitcem iyice temizlenmişmi bakcak .çalışma yasak değil ama .
o zamansa konuşmayalım balım neşeli şeylerden bahsedelim
hamsi adağı noldu hacı
bide bi kek yaptın dahada arkası gelmedi yani
hepsi tamamda bebe yağı demeyeydin iyiydi

iyi geliyı yımışacık oliyi tenin dirsekler pambık gibi

Bende yazıyım bari kız olursa ceylin istiyorum yada sahra . oğlumun adinı talha koymuştuk.esim istemişti yine ona bırakırım.doğmamîş çocuğa don biçiyoruz

sedoşum erkek olursa bende bide haktan var favori ,muhtemelen haktan veya meriç olacak ,ama kızda kesin kararlıyım ben ''TANEM'' oyy benim bitanem o ya

ama varya kutsal da iyiymiş hee ,sağlam isim ..

evet eylülüm o benim kutsalım mabetim olucak çok istiyorum bu ismi nasip olurmu ki koymak????
şiir bile yazdım adına meleğiminEki Görüntüle 925777

ALLAH korusun dua et bacımm sen nerdeydinn?

şanllıurfa akçakale cnm akçakalede yaşıyoruz cnm sınır kapısı gözüküyor terasa çıkınca şimdi çatışma var korkom valla:18::18::18:[/QUOTE]

abow ALLAH korusun bacımm cümlenizi inş :18:

ben geldimmmmmmmm
nasılsınız görüşmeyeli bacılarrr

hoşgeliniz kızlarr nasılsınız ben çok hastayım kızımdan bana geçti sabah doktora gittim ilaç verdi

şanllıurfa akçakale cnm akçakalede yaşıyoruz cnm sınır kapısı gözüküyor terasa çıkınca şimdi çatışma var korkom valla:18::18::18:

abow ALLAH korusun bacımm cümlenizi inş :18:[/QUOTE]

sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy

Eylül bu işte şansın az cnm.insanbul lazları seviyo.o yùzden hadi sana güle güle
evet ben lazla evlendircem bebemi gözüm arkada kalmaz
saol bacımda hiç bi belirti yok daha erken galiba gecmi yo günler gecmiyoo
belirtiyi takma diyomya bacım, bak bizdede yoktu valla ne göğüs ne kirpik, ne bulantı ne akıntı...
kötü düşünüp çekmeyelim, bence tuttu kesin ya ahanda kesecem diyom horozu
Bende yazıyım bari kız olursa ceylin istiyorum yada sahra . oğlumun adinı talha koymuştuk.esim istemişti yine ona bırakırım.doğmamîş çocuğa don biçiyoruz

sahra çok naif evet inşallah olacak bacım
bende kız olursa gülce, sare gibi bişeyler var kenarda ama kesin değil
erkek olursa da eymen, ali, cihan olabülü

hoşgeliniz kızlarr nasılsınız ben çok hastayım kızımdan bana geçti sabah doktora gittim ilaç verdi

çok geçmiş olsun bacım yat dinlen

abow ALLAH korusun bacımm cümlenizi inş :18:

sağol cnm neyse ben biraz şekerleme yapayım sonra yine gelirim byyyyyy benden haber alamazsanız anlayın ki evime bomba düşmüş kızlar byyyyyyyyy[/QUOTE]

kızzz töbe de Allah korusun hadi iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…