• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bende oğlumun olucağını görmüştüm rüyamda biliyomusun hemde çok net beş yıl geçti hala aklımda gördüğüm bebeğin yüzü ve aynı o yüz oğlumda şimdi inşallah sende bebeni görmüşsündür seninledir inşallah arkadaşım

inşlh tatlım çok sağol Eki Görüntüle 925734

anaa insanbul kimseyi üzmez kii insanbul ne etn kıza kıı :15::49::49:

vakit intikam vaktidirrrrrr azappppp kız taplomdaki ayrıntıyı göremedin yaaa Eki Görüntüle 925735

nabıyım eylül hacısına özelden söylüyon ama :19:

gidiyon ben ya organize işlere dönmüş bura küstüm valla :14:

oyyy benim baby'm küsmüşmü ,yirim onu ben :56: yok özel mözel ,bitmiştir artık ,yamayın bana ,kimse yazmasın ,kankim alınıyo sonra ,sen tek sana yazcam :126:

hacı herkeşler iş çeviriyi, ben bişey yapmadım :19:
ala ala noluyoooo leynnn kıs hamile üstüne giyonuzz hele hele :15:
Sarı şekerim allah razı olsun sendende annendende ellerinden òpùyorum anacığının .

oyyy beni kırmadıı avatarını deişti tşkk balımm inşşşşşşşşşşşş göbüşün öle kocamannnnnnnnn olur inşşşşşşşşşşşş :16::54::49::49:

Sarı şekerim allah razı olsun sendende annendende ellerinden òpùyorum anacığının

eyvallah lazom avatarın geri gelmiş bu daha iyi ya deniştirme kı buuuunu $25345iconschwenk1gt.gif $25345iconschwenk1gt.gif $25345iconschwenk1gt.gif

oyyy benim baby'm küsmüşmü ,yirim onu ben :56: yok özel mözel ,bitmiştir artık ,yamayın bana ,kimse yazmasın ,kankim alınıyo sonra ,sen tek sana yazcam :126:
yime kadııın şiştin iyice bebek kaybolacak içerdee :56:
ala ala noluyoooo leynnn kıs hamile üstüne giyonuzz hele hele :15:
:16::54::49::49:

he bacım onlardan değil aslanda akşama yemeğe misafir gelcek arkadaş diyabet hastası
ne pişirecemi bilemedim, pirinç,patates yasak
daha önceleride pişirdim, çeşit azaldı
eşimi boğmak istiyorum sinirim buraya yansıdı :27::27:

Back